Nakon prvog mjeseca igranja, moci ces si to priustit, a nakon toga se to moze nafarmat u par dana= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Printable View
Nakon prvog mjeseca igranja, moci ces si to priustit, a nakon toga se to moze nafarmat u par dana= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
http://i.imgur.com/vtZpJ.jpg
Kako mi je presexy ovaj brodić
:/ meni je preobican...mislim ne izgleda nista posebno. I sam sam mislio zapoceti igrati EVE al nakon
par minuta razgovora sa Bozom odustao sam od te ideje.
Zašto nitko ne igra ovo čudo? :(
Also, http://i.imgur.com/jVtma.jpg
Koštao me dobrih pola milijuna, no mislim da se isplatilo :)
Ja bi ful igrao da sam mlađi, sad više nemam volje za tako komplicirane igre.
Javi se kad ti istekne trial= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Zašto?
Ja sam krenuo ovo igrat, je'l igra ko?
gdje ima kod nas u Hrv za kupiti EVE? ne mogu ga nigdje naci :(
na Steamu, ne znam da li ima u Algoritmu ili tak nesto (bilo ti je skoro za 6 eura)
pa problem je sto nemam pristup kreditnoj kartici zato pitam jel ima ovako u nekoj trgovini... Algoritam nema vise, imali jesu prije
Stari/aktivni igraci EVE-a cesto dobiju 15 day trial koji mogu slati novim userima pa probaj kontaktirati nekog
ok... hvala
edit: a tek sam sada skuzio da si napisao trial, ma zavrsio sam trial pa hocu djabe mjesec kad kupim igru xD
ispricavam se na double post-u... uspio sam naci ovdje: http://www.crovortex.com/webshop/igra-5 ... ition.html
pa me sada zanima da li i s ovom verzijom vrijedi onih prvih 30 dana free kada se account upgrade-a
Baš me zanima kolko od toga igra nije bila minimizirana :D
Rekao bih vrlo malo, s obzirom koliko se neki znaju navuci na EVE. Ne sjecam se da sam ikog vidio na Steamu da aktivno igra a da mu je ispod 1000 sati. Igra je takva da ces je vrlo brzo otkaciti ili se posvetiti kroz
Ja sam u ovom prvom vjerojatno, previše vremena treba posvetit tome
Ne, igra je samo vremenski intenzivna, a neke aktivnosti tipa rudarenje se mogu raditi u potpunosti AFK tako da vjerojatno nije ni gasio igru.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ojebote.
http://themittani.com/news/rip-vile-rat
= Citat =:
So: Vile Rat, Sean Smith, my friend for over six years, both in real life and in internet spaceships, was the “State Department Official” killed in Benghazi by a mob of religious lunatics, who had been incited to violence on this September 11th by a movie that was apparently made sometime in July. Obviously, given the combined attacks in Egypt and in Libya, this was a coordinated act designed for maximum media exposure; rile up a mob, point them at an embassy or consulate on 9/11 in particular, aim for the press. Many were injured in these pointless, reprehensible acts, and one of my closest friends was killed as a result.
Evo bas me potreslo
Bio mi je sudrug u korporaciji tih mjesec dana što sam igrao EVE
lik dys if u kry ;_;
CCP je stavio stranicu za nadolazeću Retribution ekspanziju.
http://www.eveonline.com/retribution
= Citat =:
Open up the possibility of a new “profession” in bounty hunting allowing players to hold their enemies responsible for their actions
Simplify the interstellar law and punishment system known as Crimewatch
Rebalance all Tech I frigates, cruisers and destroyers in a massive effort that should refresh gameplay at all levels
Add a fresh and dynamic soundtrack with all new sound effects
Bring four new destroyers, a mining frigate and salvage drones into the players hands,
Overhaul combat UI and NPC AI, making them respectively more intuitive and more interesting
And a whole lot more
LEEEEEEROOOOOOY! :)
Accidental Click Ignites Insane 3,000-Ship Battle in 'EVE Online'
= Citat =:
Reports from Reddit and EVE bloggers indicate the fray was sparked when the pilot of a titan ship (the most expensive class in the game) prematurely jumped into enemy space, rather than warp allies to his location (a technique known as "bridging"). A lone titan in "low security" space is like blood in the water, and players from multiple factions rushed in, with reinforcements piling on to attack and defend.
Essentially, one pilot's accidental click ignited one of the largest impromptu capital ship battles in EVE history.
http://i.imgur.com/3Gmr9NI.jpg
Let the salvaging begin.
Šteta što nisam dao igri bolju šansu ranije, pet puta je zabavnija kada si odrediš neki cilj i pronađeš zanimljivu aktivnost.
Ako htjeli ikada zaigrati EVE, ali ste odustali zbog toga što je igra "spreadsheet simulator", krenite igrati jer to zapravo nije istina. EVE je spreadsheet simulator samo ako želite da to bude.
Znači, prije nešto manje od tjedan dana stvoren je ovajSpost i lik je napravio corp za totalne početnike koji žele isprobati igru. Nekim čudim se post dignuo na /r/eve frontpage i dobili smo više od 100 članova u manje od 24 sata, podršku jednog od najvećih corpova u igri i višestruke donacije od 1-2bil ISK (što je jakopunomnogo, i može se platiti 2 mjeseca gametajma za te novce). U nekoliko dana smo postali jedan od najbrže rastućih corpova ikad sa preko 300 aktivnih članova i počeli smo organizirati masivne flote sa tier 1 frigate brodovima koji su slabi i jeftini, no u velikim brojevima ubojiti. Uništili smo nekoliko battlecruisera koji su mnogo skupi i time privukli pažnju većih piratskih corpova koji su nam objavili rat. Također smo izazvali ovo, ogromni fight sa preko 400 igrača iz najpopularnijih corpova u igri, te došli na front page /r/gaminga što nam je dovelo još najmanje 100 novih članova.
Trenutno nas basecampa jedno 40 battlecruisera dok mi pripremamo flotu od 200+ fregata i destroyera za epični fajt ispred baze (svatko tko se barem malo kuži u eve će znati koliko je ovo zapravo urnebesno :D).
Eto, morao sam ovo sve šerati sa nekime jer se ovakvo nešto nije još nikada dogodilo u EVEu, i jebeno je zabavno iako kužim možda 1% cijele igre.
Moj setupSza današnji fight, planiram ih sve izgubiti :D
Članak o nama na EVE dev blogu.SHolyshit :D
Zašto nitko ne igra jebemu boga, prekinite mi barem ovaj multipost chain :(
Napokon sam prokužio igru i zarađujem barem 10mil dnevno na ninja salvagingu i pvpu. Ističe mi trial za jedno 3 dana i onda si aktiviram novi na kojemu ću fokusirati station trading i pokušati si kupiti PLEX. Nudim brodiće, opremu, lovu i genijalan corp ako je netko nekim čudom zainteresiran za igranje. Ajmo ovo ono, igra nije toliko sjebana kao što većina govori.
Ponekad me privuklo da počnem, ali nemam baš volje, a neću uskoro imati ni previše vremena.
Možeš i casual igrati bez problema. Levelaš si skillove, sređuješ si ponude na marketu kojih pola sata svaki dan, afk rudariš u highsecu, scamaš ljude i tako to. Igra ima hrpu načina za igranje ako imaš malo vremena.
Ja ću vjerojatno sljedećih par mjeseci provesti tako, i onda kada krenem ponovno aktivno igrati ću imati spreman i nabildan account za zajebavanje u nullsecu.