@Duke, spawnaj si novi item u inventaru. Nađi njihov ID ili pogledaj u Construction Setu i nađi šifru za kreiranje itema...
Printable View
@Duke, spawnaj si novi item u inventaru. Nađi njihov ID ili pogledaj u Construction Setu i nađi šifru za kreiranje itema...
To mi stoji kao zadnja solucija ako ništa drugo ne uspije, a mislim da ću je i morat iskoristit. Jedino nisam bio siguran jel pametno spawnat Umbru, s obzirom da je Unique item, pa reko da nebi došlo do nekih crasheva neočekivanih.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Igraj sa hendikepom, ionako si čudom ubio Umbru tako rano. :eyebrows:
Ako to zakaže... Blind, Stun ili tako nešto pa bježi kud te noge nose, dumbaj Umbru negdje i plati kaznu. Ili jednostavno ukradi i plati kaznu.
Ako ukrade, platiti će kaznu i uzeti će mu taj item :D Probaj uzeti Chameleon ili Invisibility (i sl.) pa ukradi item da te nitko ne vidi.
Pametni ljudi bace predmet u obližnji grm pa plate kaznu.
Da, kako sam zaboravio da to možeš napraviti :D
ALI, kickati će ga iz guilde!? :D Ili ima pravo na jednu pogrešku!?
Da, jednostavno uzmi iteme, stavi na pod i tek onda plati kaznu, to je to.
Neki očito nisu krali limewire plate na početku igre :D
Ja se nakon mnogo zafrkancije na kraju opet vratio na čistokrvnu mage klasu. Ipak ću igrati s takvim likom, jer mi je najlakše balansirano levelati.
Treba mi veći intelligence modifier na sljedećem level-upu? Fino, uzmem Conjuration spell i grindam. Nema živciranja.
Ma ono, niti nisam koristio mač, prejak mi je pa ubije bilokakav izazov, ali kad jednog dana dobim kuću, da se objesi za ukras :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Opet sam zaboravio uhvatiti screenove lika, ali eto.
Upravo otkrivam čari alkemije, pijem home-made fortify personality potione i divim se svakom traderu da dobijem popust. :)
Inače, ovih dana čitam da je Luck atribut mnogo važniji nego što se čini, pa sam ga stavio pod favorite za +10 bonus. Moram reći da se rezultati vide u potion makingu i slično.
Da, dosta je važno staviti Luck kao primarni attribut pošto nema multia. Alkemiju sam oduvijek mrzio, ali kada jednom počneš, svaka biljka je tvoja :D Ali još uvijek mi je najdraža alkemija ona iz Witchera, to mi je tamo toliko genijalno da nemreš vjerovati :D
Ma samo me čudi što mi nikad nije palo na pamet abjuzat spellmakera.
Onak, stavim ogroman fortify luck i intelligence na 1 sekundu pa upalim Mortar & Pestle, potioni samo lete. :)
Evo mog lika, sneakin' aroun' in the dark.
Opet sam nekako uspio zaboraviti uslikati character screen, pa će to kasnije. ;_;
Napokon se Umbra vratila u moje vlasništvo, lvl. 35 sam, digao sam si Speechcraft i Personality preko 70, taunto sve u sobi da me prvi napadnu, ubio ih u 2 poteza s Goldbrandom i mirno se odšetao :)
Ja bih si napravio 100% chameleon spell na par sekundi i zdipio to. Al Ajd. :)
Počeo sam je igrati prije nekoliko dana,ali prelagana je :(
poceo se danas, OPET, igrati morrowind high elf, agility speed, marksman sneak security light armor i acrobatics, a od minora mysticism, armorer, athletics, enchant, alteration..
na pocetku na prvom spavanju me napao neki jbni assasin
i hit and run taktikom sam ga sredio s bowom.. sad imam sick opremu.. ali nije mi jasno, na skoro svakom djelu opreme pise armor rating 46.. a meni sveukupni armor 36.. kako je to moguce? trebalo bi bit priko 300??? dalje, nemogu nikako naci house redoran xD tamo mi je prvi quest od house hlaalua... i tako, uzivam u igri :)
i jos nesto, tek sam na trecem questu za fighters guild, kad treba pobiti onu grupicu ljudi sjeverno od caldere.. ali ja ih nemogu ni okrznit.. pogodim ih skoro svaki hit, ali nista im dmga ne radim.. nemoguce da sam tako slab jbt, stavio sam i difficulty na najmanje i opet nista nemogu.. ni onog jednog sto strazari ispred cavea nemogu ni dotaknit.. ne kuzim.. 20 arrowa mu skine 5% hpa, wtf??
Imam pitanje. Dali postoji neki mod koji bi popravio taj, ajmo reći, šlampavi način borbe?
Pojasni sto mislis pod slampava borba. :(
Pa šlampava borba. Da je kao u Oblivionu, igra bi bila mnogo bolja.
Meni baš odgovara kako jest. Ima neku draž :)
Hircine's hunt anyone? :)
Moram poceti koristiti UESP za ove kvestove, nije da sam tek lvl21, a moram se boriti protiv werevolfova sa 700hp. :(
Pa koliko healtha imaš? Fortify se malo i ajde. :)
Evo, bas sada uspio ubiti guille aspect. ♥ Spear of the Hunter. :)
4-5 Sujamma i par slicnih napitaka te Amulet of Shadows (80% chameleon). :)
Ne napada tebe, a ti njega samo tuci. Tako sam vise manje uspio ubiti sve special protivnike, a one opasne izbjeci.
Za svaki slucaj imam 3x summon skeleton, 1x summon bonewalker, 1x summon ancestral ghost, da budu cannon fodder ako me zamijeti protivnik.
155 healtha, lvl 22.
Od skilova je jedino notable security, koji je 28+20 (const. fort, unique glove, Deceit.)
Chameleon ti nema nikakvu svrhu u samoj borbi. Kako su ti borbeni skillovi?
Je li to neki specijalni dlakovuk ili šta?
EDIT:
O issa ti što si se ti gimpovao skillovima. Nadam se namjerno. :)
To je default klasa, pa koristim najbolje sto mogu. Tho, h2h i alteration su mi beskorisni.
Vjeruj mi, za mene chameleon 80% djeluje ako bjeze nakon sto ih napadnem.
Argonian u vecinskom glass armoru, nemrem nositi boots i nisam nasao jos uvjek gloves.
edit:
Pojasni sto tosno smatras gimpanjem?
Prijedlozi sto da radim dalje?
a) Main quest.
b) Tribunal quest.
c) Neki drugi quest.
d) Ordinator corpses. Ordinator corpses everywhere.
Sad gledam SS-ove i kužim koliko je prokleto ostarjela ta igra :( Grafika je užasna xD
@Croati, zašto default klasa, uvijek je bolje napraviti custom klasu, bar se donekle osjećaš unikatnim... Što se questanja tiče, ja sam uvijek prvo rješavao sve guilde, nakon toga main questove.
@croat1gamer:
Gimpanje znači da ti je klasa loše složena, obično namjerno kad si želiš otežati igru (npr, nikada nećeš staviti athletics i acrobatis pod major), ali ja sam izgleda zaboravio Acrobata i njegov raspored skillova. Nemam pojma šta ćeš dalje, MQ bi vjerojatno mogao proći lagano gledano po levelu, ali svejedno je jer igra ionako ne završava onda.
@Bartuc:
Normalno kad nije modirao. Custom klasa je easy modo, probaj igrati kao Commoner. :)
@ Bartuc- Skrinove sam samo preuzeo s xf, koji stavi jednostavno groznu kvalitetu istih. :(
Inace izgleda mnogo ljepse.
Jedini gameplay changing modovi je ovaj za knjige i ubacivanje ptica u isti. Osim njih su jedino better heads/bodies mod te MVP texture mod. Nije mi se dalo zajebavati sa svom silinom modova za grafiku. Izgleda mi dobro i ovako kako je. :)
Inače, ovo je Morrowind spreman za 2010. godinu. :)
http://img22.imageshack.us/img22/476...0022010.th.jpg