Nimalo relevantan, očekujem da je mnogo toga dodatno uljepšano, ali to je jedini hands on preview do sada.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Printable View
Nimalo relevantan, očekujem da je mnogo toga dodatno uljepšano, ali to je jedini hands on preview do sada.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Nikad nisam bio više nahajpan za igru nego za V. Toliko nahajpan da sam uzeo xbox dosta jeftino preko njuskala i pre-orderao, prvi put u zivotu da konzolu imam samo radi GTA V! :)
Za GTA se prije kupovala plejka. Dobra stara vremena.
Koja šteta.
Mogao si kupit dobru konzolu sa dobrim ekskluzivama.= Citat =:
Izvorno postao Zani
Baš, kud baš Xbox, zajeb :D
Ova za tablet je odlična. :D
GRANG THEFT AUTO V IS MOST EXPENSIVE VIDEO GAME PRODUCTION IN HISTORY.
Al vratili su pare pre-orderom. :pray:
Kad se očekiva PC verzija, biće neki 2-3 mjesec?
Obično treba oko 6 mjeseci. Nadam se da bude tu negdje.
OFFICIAL GTA V MAP
Nekako mi se cini da je u cetvorci bila cak i veca.
trebalo bi usporediti mjerila pa da možeš uspoređivati i veličinu mape...
edit: iako se i meni čini nekako "mala" s obzirom na kako senzacionalno su najavljivali veličinu
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...74192864_n.jpg
EVo usporedbe. Bog te jebo ogromno je :pray:
Skuži da je grad više-manje (malo više) ostao isti, a sve ostalo je vukojebina.... :)
Bar će išta stavit u ovom zelenilu osim drveća. Bit će možda 2 farme za kupit, aerodrom, plantaža vutre i tako neko sranje. Životinje i NPC-i, nula.
ma kaj se opće nerviram kad ionako neće biti za PC, a konzolu ne kupujem, nema toga boga...
Otkud sad to da nece biti za PC
Za 6 mjeseci je na PC-u.
Nadam se da će biti zabavnog sadržaja van grada. Uzalud ogromna mapa ako se ponavlja sadržaj ili ga uopće nema.
U Red Deadu je cijela mapa više manje vukojebina, sa ponešto razbacanih gradića, i svejedno je prejebeno.
Jašeš okolo, neki lik te uz cestu moli da ga pokupiš i onda te na pol puta gurne s konja i ostavi te samog usred ničega.
Bit će najbolja igra.
kupio igru u infomarku :D 100 kuna skuplja nego na Zavviu ali jebo rak raka neda mi se cekat :D
ovako znam da ce mi 17.9. doc na vrata ^^
Meni ta uspodredba i ne izgleda baš realno, pogledaj debiljinu cesta na GTA IV mapi, a onda pogledaj na GTA V mapi. U svakom slučaju i daj jest istina, grad je za malo veći od Libertya, a ostatak je samo divljina i šuma. Po meni bolje da su stavili 2 grada i manje zelenila ili su u ovom zelenilu mogli barem još jedan manji grad stavit.
Ovaj gif prikazuje brutalnu veličinu grada.
http://i.imgur.com/CybzA1r.gif
Jedva čekam otić u Ganton.
Frajer greškom dobio puno pre rano retail kopiju igre :pray: Ima nešto sitno gameplaya, vrh je kad se cucki jebu na ulici :D
Lijepo bome.
Jel to bio snijeg ono na početku? Negdje sam bio čitao kako je R* potvrdio da će biti snijega u igri, samo nije bilo poznato gdje ni kada...
Grove street!!??? Jel' to znači da bi cj-a mogli vidjeti?
Da,= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Pročitao sam da navodno:= Citat =:
Izvorno postao Outmind