Kako gledanje nje može zasmetat, nije mi jasno.
Printable View
Kako gledanje nje može zasmetat, nije mi jasno.
:pray:
http://www.index.hr/black/clanak/por...gu/693170.aspx
Jennnnnaaaaaaa!
Ode jedna od najboljih :(
fuck jedva čekam ovo
Još jedan obečavajući horrorac ove godine.
WTF?
Film dobiva iznimno dobre kritike, još tamo od 2011 kad je bila prva projekcija na ne-znam-kojem-festivalu.
Gimmick koji ga čini odličnim je jedan od glavnih likova, Australka (Erin)Skoja iz žrtve pređe u lovca i počne (valjda) tamaniti ove "životinje". I want it NOW :D
Ja ne kužim kako vama stalno krepavaju ljudi... Meni riknu samo ako se fakat potrudim, ili ako me igra baš jako RNG-ubije.
Treći act filma je najbolji, prva dva su klišeji i ništa zanimljivo.
Erin daleko najbolji dio filma i razlog zbog kojega je finalni dio filma dobar.
Neznam jel netko već stavio, ali evo....
Može, original sam pokušao odgledati ali nije išlo.Vidim ista priča ali izvedba na daleko višem nivou.
što je s onim teaserom Warcrafta koji se pojavio na comiconu? zar još ništa nije izašlo/leakalo? :(
meni ovaj oldboy izgleda smeće + to je film od onog govneta zvano spike lee pa mi se još manje gleda
Stavi tamo u MoS temu :D
Spike Lee govno ? Ozbiljno ? Mislim imao je dosta loših projekata, ali i 4,5 stvarno jebeno dobrih filmova.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Spike Lee je primitivna seljacina i jedan od najvecih rasista, po njegovom nemas pravo uopce snimat istorijske/biopic filmove s crncima ako si bijelac (nebitno sad sto on rimejka korejski klasik)
http://www.hollywoodreporter.com/news/s ... -is-406313
isuse boze= Citat =:
"I can't speak on it 'cause I'm not gonna see it," he told Vibe magazine. "All I'm going to say is that it's disrespectful to my ancestors. That's just me. ... I'm not speaking on behalf of anybody else."
= Citat =:
Spike Lee's problem with the movie is that Spike Lee didn't think of it first. I don't see how a movie about a slave fighting white people is disrespectful at all. Spike Lee's problem is that he thinks anything to do with black culture can only be made by black people. Back when Malcolm X was in pre-production, Norman Jewison (The Hurricane, Fiddler on the Roof) was supposed to direct it. Spike Lee raised hell because he said because it was the story of a black man, it would be inappropriate, hell insulting, if a white guy made it. As such, Jewison removed himself from the project.
Now, this is completely hypocritical from Lee's POV. Let's take his film "Inside Man". The film is basically about a plot to rob Nazi blood money from a bank that's been holding it for years. But where was Lee's outrage then? Why didn't he "do the right thing" and let a jewish director make the movie? It's because Spike Lee is a fucking terrible person whose double standards would make any logical person blush and maybe rage in terror.
On one final note, if he fucks up Oldboy, there will be hell to pay.
To si saznao od novinara ili ga poznaješ osobno?
EDIT
Meni potpuno nebitno što žutilo piše. Nisam trač baba i filmove biram po drugačijim kriterijima.
A baš ovo. Boli me kurac za njegova osobna mišljenja (koja to možda i nisu jer takve stvari bezbroj puta znaju bit izvučene iz konteksta i pisane na rekla-kazala principu) dok radi dobre filmove. Isto ko one debilane s Gibsonovim anti-semitizmom. I jedan i drugi su i dalje vrhunski redatelji.= Citat =:
Izvorno postao dugi
njegove riječi.
+ isto tako je seruckao šta je Michael Mann režirao film Ali jer da koji kurac bijelac ima pravo režirat film o najvećem crnom boksaču.
I još sad se usuđuje pitat svoje fanove lovu preko kickstartera za svoj sljedeći film a sam posjeduje miljune i miljune.
+ brolin je totalno fulan i totalno mi njegova njuška ne pripada u filmu
I da, to stoji. Dobar je redatelj s par odličnih filmova, ali oldboy neću gledat sigurno jer zašto si upropastiti legendarni orginal?
I kakve to točno ima veze s njegovim filmaškim umjećem ?
IMO Do the Right Thing mu jedino valja, sve ostalo je mrcvarenje crnackih kliseja do besvijesti (al kad netko drugi krene tim putem "vau rasizam, kako se usudjuje samo, pa vrijedja mi pretke")
Malcolm X je vrhunski biopic. He Got Game je isto super +jebeni soundtrack. Ali da, Do the Right Thing definitivno vrhunac njegov.
ne znam jeli vec postano
Keanu, Rinko, katane, zmajevi, nakaze.
fuckyeah
Novi trailer u suludo visokoj rezoluciji (2k). Pojačajte zvuk i priđite bliže ekranu :D
Cameron kaže da je "the best space film ever done". Ne znam koliko je Cameronova riječ apsolutna po tom pitanju, ali Gravity je za sad na 100% na RT..
Gleda mi se samo Sandra stenje malo previše. Možda je igrala zadnju Laru.
Eto napokon trailer.
Pilicijsko đubre izgleda ok, samo mi cijela stvar ima neki generički štih.
Nekako Total Recall...
Meh
Genericno je termin koji bi i ja upotrebio. Jedino za nabavit kad izadje na torrente da si prikratim vrijeme dok mi se downloada nesto na Steamu
Ok, ali neće bit ni blizu originalu.
= Citat =:
"I talked to José Padilha by phone a week ago. He will begin filming Robocop. He is saying that it is the worst experience of his life. Every 10 ideas he has, 9 are cut. Anything he wants, he has to fight. 'This is hell here,' he said to me. 'The film will be good, but I never suffered so much and do not want to do it again.' He is bitter, but he's a fighter."