Evo par ne tako presudnih, ali ipak zanimljivih činjenica:
- sickovo pleme je najveće
- hrcovo je najmanje
- sick ima 90 stanovnika više od hrca
- s druge pak strane, hrc ima najviše raznolikih bonusa, dok ih sick ima najmanje
Printable View
Evo par ne tako presudnih, ali ipak zanimljivih činjenica:
- sickovo pleme je najveće
- hrcovo je najmanje
- sick ima 90 stanovnika više od hrca
- s druge pak strane, hrc ima najviše raznolikih bonusa, dok ih sick ima najmanje
Znaci u slucaju rata bih trebao krenuti orky style..choppa svakome i napad XD
Ja imam vojsku za blizinu i za daljinu, nije važna brojnost koliko iskustvo i pamet generala. Ili ti ga, tvoji će me razguzit.
Pretty much :D dont worry nemam planova da ratujem sa tobom anyway..yet.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Ja ću biti neutralan kao Švicarska.
nemoze, ja sam Švajcarska koja zivi u izolacionizmu i prodaje oružje svima i uziva ratno profiterstvo= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Inače, neće me bit (mozda) sljedecih dana, pa ako svi postate a mene nebude, ja cu dat sicku par potez unaprijed, da me se ne ceka :)
Pošto kolega Forengner nekim čudom oš nije, preuzet ću na sebe dužnost daveža - oće bit update danas?
Davež dakle,lepo,sad bar znam kome da posaljem par gubavih seljana.
Bit ce do jutra posto danas ne spavam :P radim pomorstvo i matematiku..sutra ujutro kad otvorite svoje oci odite na forum i cekat ce vas update.Ili mozda za cak sat vremena ka budem dobre volje :D
:D Imas srece Outmind,gubavci ce jos provoditi lude i nezaboravne dane u mojim tamnicama.
@Forengner
Ne meni, mi imamo dogovor.
Da naravno,nikad ne bih pogazio svoju rec.
Osim,ukoliko,ti ne bi ispostovao svoju stranu deklaracije.
Znači, samo trebam dati vojsku i malo hrane? Trebaš još kaj?
...Ne,vec moras slati mlade i ljude srednjih godina u moje pleme,da rade,uce,treniraju,zauzvrat,dobijas hranu i lekove,a moguce je i da cu poslati gradjevinare u tvoje selo da izgrade puteve,barake,medicinska postrojenja.
Oko 23.30 idem peci krumpire pa cu raditi update u medjuvremenu pa be tuned..updatovi idu redom Foregner/Del/Outmind/hrcak/Ja(kad jopax dade)
@Foregner
A jel će ti ljudi se vratit nakon nekog vremena i koliki broj njih će odlazit svake godine?
5 svake godine.
Vratice se svi koji su bili pripadnici tvog naroda,medjutim,moze da se desi da par njih pogine,recimo,tokom konstrukcije ili rada u rudniku.
Ti meni dajes radnu snagu a ja tebi hranu,naucnike,gradjevinare.
Moram razmislit, čini mi se riskantno.
Pusti Foregnera hrcak bit cu ti ja protector samo cu trebati nesto ljudi za rudnike :D
Hej,ne moze,ja sam mu prvi ponudio savez! :D
Odluka je na tebi,Hrcak.Ustvari,Konzule Hrco. ;p
Hmmm, moram vidjeti dali ću biti u mogućnosti funkcionirat u plemenu, Renatini poklonici nisu baš najstrpljiviji i najčedniji na ovom svijetu, treba sve to usrećit... Moram vidjet što moji preci šišmišodamci misle o ovome.
Gle ja sam ti bliže,trade uvijek može teći :eyebrows: al pazi kome češ se zamjeriti..ljudima iz močvara iz pripizdine ili rudarima sa zapada :P
Ljudi sa zapada koji hoce da jasu neke sarene ptice?Jest da ih ima mnogo,ali nije sve u brojevima.
Ako hoces sigurnu buducnost i napretak,izaberi republiku Kluriju!
Hmmm, velika odluka...A da ja dajem obojici ljude, ali za zauzvrat oni se "igraju" sa vašim djevojkama i dobivam dio vaše djece?
U tom slucaju cu poslati vojsku na tebe.To otpada.
Seti se pocetnog dogovora-Ti meni ljudstvo,ja tebi strucnjake.
Vidjet ćemo... tko me prvi ingame kontaktira sa njime kreču pregovori o pretvaranju mene u vazala, nemojte se nadati ničemu, lako vas ja odjebem ako shvatim da sam u škripcu zbog vaši prijetnji.
Meni ne treba vazal. Slavery ftw :eyebrows: .Meh ne trebate mi vas dvojica budem ja bio ja izoliran ko da mi vi mozete ista :P.
BTW kaj je sa našim ratobornim novim susjedom, jel počinje i on od danas ili?
@ Forengner - ma to ja tebi tepam onak, od milja.
Ma znam,zezam se.Hvala bogu pa nemam gubavce u plemenu. :D
@Sickpetey:iznenadio bi se. ;l
@Petey
Poslati ću ti zaraženu ženu u tvoje selo, spolne bolesti rulaju.