2 autogola wtf :))
jel iko igra http://fantasy.premierleague.com/S?
imam ligu sa svojom ekipom al mozemo i pcplay ligu slozit
Printable View
2 autogola wtf :))
jel iko igra http://fantasy.premierleague.com/S?
imam ligu sa svojom ekipom al mozemo i pcplay ligu slozit
Fakat,autogola :)
Kao sto rekoh Real bez Ronalda...
...je još uvijek bolji od juvea.
Yep, zato su se jučer spašavali protiv Osasune:)
do kada traje zimski prijelazni rok, prvenstveno u Italiji me zanima.
1.1. - 1.2.
tip je zabio 2 autogola i onda još fulao penal :D
jebeni totenhem, mogo sam imat clean sheet na evri i rafi al ne, 93. minuta jebo vam allaha dž.s :))))))))))))))))))
nista, jos mi walcott osto da me vadi ovo kolo
I tako, +7
Sve ostalo je manje napeto :)
Predviđam finale sa Slovencima.
Bio bi to easy game, po mom misljenju. Osim ako opet ne iskopaju oko nekom od nasih.
http://i45.tinypic.com/ivbep0.jpg
Op op, Iker propušta obje utakmice protiv Manchestera.
I oba El Classica ako ih bude :(.
Pff,to jednostavno neće biti pošten fajt:(
ALI! zato je Llorente potpisao za juve:)
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news
odlicno, ali ti baskijci su totalno ludi, mogli su dobit 3mil eura odma i jos mogucih 3 mil eura bonusa a ovako ce dobit goli kurac, jos da Lisandro Lopez dodje sada u zimskom roku da se pojacamo malo za LP.
Stvar je u tome sto su baksijci puni ponosa i pare im očito baš i nisu prevažne,ovaj je htio ići ća i naljutio je navijače i trenera i zato lagano za kaznu će odsjedit godinu dana...carevi
Poštujem i ja kad klub kazni igrača i kad je klub iznad igrača, al ono uzmat praktički igraču sezonu iz pakosti, i to igrači koji je dosta dao za klub mi je ipak glupo, bez obzira koliko im novci ne bili bitni. A opet oni su ludi baskijci s ludim trenerom pa valjda moraju očuvati imiđ.
Koji kok se događa s repkom :(
Ubijaju nas nogom. :D
Cilj nam je bia četvrfinale, nije ovo neuspijeh.
Dobit Olimpijske pobjednike 7 razlike, i izgubit od Danaca, koje smo, btw. dobili 11 razlike na proslom natjecanju, po meni je neuspjeh. :(
Ma kod nas se sve osim zlata tretira kao neuspjeh. I Danska je prvak Europe, svi se ponašaju kao da smo igrali s nekog azijskom repkom. Joj Carp, pa svaka tekma je posebna. Šta misliš da ćemo ove Francuze odsad stalno dobivat 7 razlike.
Danska danas fantastična. Ista tekma kao Hrvatska Francuska. Jednima sve ide od ruke, fantastično igraju, a drugi nekako na silu drže priključak. Nikako ne bi bilo pošteno da smo nekim čudom dobili danas.
Činjenica je da je ova tekma danas trebala biti finale, ali žrijeb je kakav je. Niti Španjolci ni Slovenci nisu pokazali pola kao mi i Danci. Treba se probati dignuti do sutra i dobiti susjede. A ne bi mi bilo krivo ni da oni uzmu jer tko zna kad će opet imati takvu priliku.
pa meni ova naša repka po ničemu nije niš posebno spektakularna za neke uspjehe
Polufinale svjetskog prvenstva je ogroman uspjeh. Jedino ako se postigne u nogometu, je to onda nešto što ide u povijesne knjige.
imaš pravo, razmazili su nas i navikli da su uvijek u vrhu stoga i je onako pesimističan moj post
A moj je bia sarkastičan, al eto. :D
Nego zasluženo smo izgubili, obrana je bila katastrofa i tako se ne more dobit dance, previše smo se umislili poslije francuza, a ovi su danci jači od njih. Al iopet uveli smo dosta novih igrača u reprezentaciju, vjerovatno ćemo osvojit medalju, još uvik smo pri vrhu. Samo se nadam da nam danci neće postati novi francuzi.
Još danas smo izgubili odma Vukovića, Duvnjak je izgleda umorno, nije bilo ni sreće, nije da smo je zaslužili. A i nema više Balića, a još uvik je tu loš izbornik i ono možda i nije kad se sve uzme u obzir ovo neuspijeh.
Razbili su nas pošetno. Ono što smo mi Francuzima napravili nije ni do koljena ovome. Pa da jedan Bičanić treba potegnut svaku pizdariju sa 9+ metara u nadi da će se lopta nekako zakoprcati u mreži. Više od pola drugog poluvremena nismo balun na šest metara progurali, a o krilima da ne govorim.
Svi su se istrošili protiv francuza. Ali neka, bar smo njih ponizili :D
Bit će dobro i 3. mjesto. Ako ga osvojimo, naravno.