ma flourescentna zuta treba da osljepim kad me cheap shota
Printable View
ma flourescentna zuta treba da osljepim kad me cheap shota
lol kakav je ovo jeftini dizajn ja ovo ne bih stavio ni za Deadmines armor a ne za s4... Jos ime brutal uz njega.... ma daaaajte izgleda ko da je plakao 3 dana
IZGLEDA PREGLUPO I JADNO
E MOZ2 LI MI TKO SAVJETOVATI KAKO DA STAVIM TALENTE ZA STO VECI DMGSNA 44SSAM LVL !!!
ispravak ! ! ! kako da stavim talente za levelanje na 44 sam lvl ! ! ! moze li mi tko nesto preporuciti ! ! !
:shock: :shock: :shock:= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
omg podsjeca me na jedan od onih dungeon setova.... mislim dungeon set 2..
poruka svima ovima koji traze low level build za roga: prelistajte malo temu imate 47 stranica i masu buildova za sve levele. I eto haj da odgovorim na 44 tutni combat sa 5 u +5% crit chance ili stavi hemo sa isto tako + 5% crita zavisi sta volis ali u sustini to je to.
OK ovako ! ! ! Novi sam u wow-u i u tome svemu pa jel bi mi netko mogao obajsniti sto je taj HEMO :) ? ? ? Hvala unaprijed
= Citat =:
Izvorno postao kolenic
mislio je na HOMO, al nećemo o tome tu, pederi jedni :D
Beaster,vidi se da si GM Iskoraka =]
Nego,jel' može neka dobra dušica na imagashack.us ili whatever staviti sliku S4 Roga? Iz nekog razloga nemože mi otvoriti stranicu,a rado bih se priključio zgražanju nad tim armorom ^^
nece ni meni prikazat sliku :S
Evo sad sam vidio,i prvi dojam...FUJ! Otkad rogovi imaju plate?! ovo je više za druide,mislim da su se Blizzard dizajneri malo šalili i/ili napili kad su ovo radili.Mislim,ZELENA?! Ajde ok da je to neka sivo-crna kombinacija,ali ovo je katastrofa,izgleda kao ono u Splinter Cell,one naočale =)
nemojte laprdat.... treba cijelu zelenu stavit.... zajebi one tamne kombinacije ...... rog zeljena .. shaman izrazito narandžasta...
ma daj ova plavo-zelena je fkt gadna, jadni rogovi...
locku treba neka crno-zelena il nes, s2 je bio najljepsi
Ma locku najbolje pristaju demonske crno-crvene kombinacije sa puno krila i rogova.
pupel 4ever= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Inace zeleno-crno i crveno-crno idu nabolje na rogua
= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
Bloodfang Set ipak najljepši set za rogu ikada napravljen ^^
Jel mi onda netko moze objasniti sta je taj HEMO ili ne ? ? ?
-.-'= Citat =:
Izvorno postao kolenic
omgzor google is ur friend... ili bolje reci wowwiki...
al kad si tak ljen:
http://www.wowwiki.com/Hemo
ma jadno izgleda ovaj s4 za rogue posjeca me na one iteme koje mozete kupiti na onom otocicu sto je dosao sa patchom samo sto je druga boja ali look je isti ja se toplo nadam da je to neka sala ili tako nes :cry:
moze bit homework.... meni je dobar samo fali jos te zelene...i volio bi ga vidit na humanu ili nekoj rasi di nema ovih kostiju...
najlijepsi rogue set: arena s2
kopija t5 :P= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
meni su najjebeni T3 i S2 tj T5 kopija je ali ima razlika
da, boja je malo drukcija= Citat =:
Izvorno postao lizard
ocel ovo bit dobro za rajdanje ?
http://www.wowhead.com/?talent=f0ecoxZMeq00Ez0MGotc
dobro je da, samo mako bi ona 3 iz opertunitija i stavil u imp evis= Citat =:
Izvorno postao B4j4
zas ? pa u rajdovima bum pucal rupture zbog armora bosova :)= Citat =:
Izvorno postao flander
talents
onda radije ovak neš, pošto sam vidio da si išal na combat pretpostavljam da igraš sa mačevima, dakle hemmo, sa ovim subatly speccom rupture ti je skoro pa dupli i garrot, sa time otvaraš napad
znaći ja bi ovak išal stealth---shadowstep(može prvo premedetation)---garrot---garrot i onda samo spamaš hemmo
ne.. zasto swordove ako sam stavio dagger specialization ? :D
nego sam mislio 2 daggera, i spamm backstab + SND i blade flurry...
edit: zast u ovom specu setup ??? pa on radi samo kad ja dodgam... a mene mobovi niti nebudu napadali.. kuis tenk je ovdje :D