koja glupost focusat covjeka sa thornmailom i zhonyom, gro armora, hp-a i stitom. :D
Printable View
koja glupost focusat covjeka sa thornmailom i zhonyom, gro armora, hp-a i stitom. :D
To si vidio mene pro s akali i odmah si mislio da i ti možeš tako igrati :P= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Je nego, još sam šipak pripremio kao nagradu za sebe ako uspijem ne feedat. Eto, šipak i dalje stoji kod kompa :oops:
Al runda poslije te smo imali siona u timu, lik nije bio na našoj strani već na njihovoj, poginuo je 15 puta bez da je išta drugo uradio X(
I ne možeš ignorirati mordekaisera, jer što sam duže živ bio oni su više mrtvi bili, siphon mi je radio oko 350 dmga plus bonus što im je resist bio u minusu nekad, i kojih 15 minuta prije kraja sam imao full opremu i sve eliksire i nisam znao što da radim sa preostalih 2k golda X(
na Azazel23 sam imo sve runese i champove osim Eveelyn jednostavno nisam imom vremena ni zivaca pa sam dao acc ... sad imam acc lvl 10 bgjkjkj na eu pa me add
Jesam ja lud ili je Leblanc "lagano" OP ? Ovo mi je prvi put da smatram nekog championa malo više OPanim, jučer igram s Kog Mawom u middle laneu i na levelu 7-8 smo obojica, i on mi oduzme 400 hpa s onom zvjezdicom ( bez ikakvih itema na sebi je on), bio sam potpuno bespomoćan. A onaj combo s teleportom, zvjezdicom i još nečim je uvijek bio instant kill, malo debilno.
:toilet:
Kog maw se žali na Le Blanc :D
Što čovjek sve doživi na ovom forumu. Bio sam jednom protiv le blanc na midu sa nasusom (lik je imao sve rune dok ja nijednu) uspio sam preživjet bez problema i čak je ubit prvi ali me pošteno izmaltretirao lik do tog dijela. Heroj koji je mene na midu uništio je bila lux sa full runama i flashom, osjećao sam se jadno i iskorišteno :oops:
Sve u sveme treba uzet šo bolji team combo i onda pogledat protiv koga si i poslat countera na mid ako si ziher da ce neki njihov na midu zavrsit. Sve je stvar pripreme (još da ja to počnem primjenjivat napokon i gg)
Imam jedan problem kad me izbaci pa se reconectam. Ugl kad me izbaci ja kliknem na reconnect, i sve je normalno, osim sto likovi (minioni) koji su tada bili na terenu i borili se, nastavljaju to radit do kraja igre, i oni ne postoje zapravo, al ja ih vidim haha. Ima ko kakvo rjesenje ? I da, najnoviji je problem, dok sam igrao usred "izbacivanja" poppy je isla napravit onaj svoj spell kad se prebaci do tebe, i sad sam se vratio u igru, nikad ju nisan vidio normalnu, ono za hp barom iznad glave i sve, nego uvijek tako "zatrcanu" i nikad je nisan moga napadat, iako je ona mogla mene :S
jeli zna tko kako da ovo rijesim ?
Ma jeote, ovo mi je bio prvi game s Kog Mawom i prvi susret s LeBlancom pa je vrlo moguće da sam pretjero. Nisam ni bio svjestan kolko je Kog Maw squishy, ali u zamjenu može radit zbilja masivan dmg s dobrim itemima.= Citat =:
Lijepo alt+f4 i restartaj game tako.= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
@Duke of Earl: Dobar ti je kogić, mega dobar ustvari (kukac na steroidima uf).
Ja baš nju sljedeću hoću isprobati, mislim da će mi biti ok.= Citat =:
E da, i ovo: http://eu.leagueoflegends.com/news/new- ... ill-blades
Can anyone say OP? ;D
mundo i morder= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Definitivno, slažem se.
HEJHEJ
Morde nije OP, on je \m/ METAL \m/
Nije on kriv što su ostali slabi :P
idem i ja ovo probat. cijeli razred igra :D
Jel teska igra?
nop, skroz je lagana za naucit igra. skini si lijepo eu verziju, updateaj i napravi si acc.
edit: ak ti bas cijeli razred igra NA verziju onda igraj to.
:D ti i "lagano" :D= Citat =:
Izvorno postao hansi
:P :P :P :P
?= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
Morde nije OP, on je samo lagano imba :P
zajebavam te hansi , nista drugo. :D
Ma dobar je morde sve u svemu, da je slabiji ne bi bio fora :D
al nisam skuzio sto si htio rec :(= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
Sviđa mi se Akali, ima nevjerojatan burst. Prvi game 13/2/18. :)
jebem majku onome ko je radio matchmaking ove igre
di te tko ownao ? pricaj mi :D= Citat =:
Izvorno postao hansi
http://fc00.deviantart.net/fs71/i/20...ft-d327sm4.png
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
?
cool aid.
Također i fora is Family Guya, kad svi vrište OH NO i nakon par puta kroz zid uleti Kool aid man i zadere se OH YEAH.
Also, KAKO VOLIM IGRATI NABIJ NUNUA SA XINOM WOOHOOO
daj .. odrasti ili se bar tako ponasaj :toilet: