eo upravo preso warhammer 40k space marine.... recimo 7/10, fali nesto sto bi ubilo monotoniju level dizajna i popravilo dojam repetativnosti...i to bi bilo to manje vise =)
Printable View
eo upravo preso warhammer 40k space marine.... recimo 7/10, fali nesto sto bi ubilo monotoniju level dizajna i popravilo dojam repetativnosti...i to bi bilo to manje vise =)
Presao EDGE, sad cekam dlc
Prešao Mafiju 2, odlična atmosfera, ali pre kratka igra :(
prešao tomb raider underworld... mora da sam žešći mazohist, ali u zadnjih mjesec dana sam prošao TR: Legend, Anniversary i Underworld... :pray:
Se isplati odigrati?
Odigrao sam samo Legend i bio mi je odličan.
Deus Ex HR......9/10, odlican!
Battlefield Bad Company 2
Ja sam isto krenuo igrati Legend prije mjesec-dva. Ali bio sam uporan. Završio sam na Tomb Raider težini (very hard), pokupio sam sve tajne artifakte, sve time trailove i istražio manor. Onda mi se druge nije više dalo igrati. Mada su odlični.= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Znači i to stavljam na to do listu, samo raste i raste i raste...
Trine
odličan platformer
svaka čast... :) meni se nije dalo tolko hard kor biti :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
@bartuc:
isplati se odigrati, igre su dobre... samo što trebaš imati dosta živaca, velim ti, iznervirao sam se na te tri igre više nego na zadnjih 10 zajedno... :) dok 10 puta failaš na jednom te istom skoku, dođe ti da razvališ miš/tipkovnicu/gamepad itd... :)
čak sam htio odigrati i ranije nastavke pošto ih nisam, ali malo me ipak grafika odbila, trebao sam ih igrati u vrijeme kada su izašli...
Assassins Creed
8/10
Aj lajk it
Might and Magic Clash of Heroes
AC:Brotherhood. Najkompletniji i najraznovrsniji do sad, ali jesu ujebali igru sa pricom. Pogubija sam se davno i ne pada mi na pamet trazit objasnjenja na netu, jer mi pari da nemaju kraja. Inace ok igra. Combat je kul, a Rim je malo prevelik
Prica uopce nije zbunjujuca...Ok,malo na kraju jest,al nista sto se nemoze sredit :D
Sid Meier's Pirates! - super igra. Oženio se i otišao u penziju sa 33 godine kao numero uno pirat, postao guverner Havane, spasio cijelu obitelj. Stvarno je fora igra.
Obitelj, kakva obitelj?
Glavno da se obogatiš i siluješ djevice po gradovima. :P
Ja sam jednom gotovo uspio cijelu Španjolsku izbrisati sa karte, prezarazna igra sa ogromnim replay value-om.
Životinjo jedna! :O
Ma skratio sam prelazak jer se nakupilo nekoliko igara koje moram preći. Možda u drugom prelasku budem pravo piratsko đubre :D
Escape From Bucher Bay. Fina igra. Nekako mi pari prekratka, ali mozda je i bolje ovako, mozda bi je zasrali da su isli jos sirit pricu. Stealth je super, grafika fenomenalna, a vin je odlicno odradija svoje :thumbs2:
Dead island 7.6/10
Machinarium
Lol, igru od 4 sata si igrao gotovo 2 mjeseca xD= Citat =:
Izvorno postao Auctor
Očito ima velik replay value.
Prošao sam Metro 203. Atmosfera je na vrlo visokoj razini. Sitnice poput punjenja svjetiljke i night visiona, "pumpanja" pneumatskog oružja, potreba da se mijenjaju filteri za gas masku dižu tu atmosferu na još višu razinu. Zvuk i grafika su također vrlo dobri.
Napucavanje je u najmanju ruku mlako, što nije baš neka preporuka za FPS. AI neprijatelja, a i suboraca je jako loš i često iritira. Te dvije stvari dosta umanjuju kvalitetu, ali isplati se dati šansu čisto radi pozitivnih strana.
Vrijedilo je tih 2 i pol eura :). Mislim da se radi i nastavak, mogao bi biti jako zanimljiv ako riješe ova dva problema.
Max Payne
Šest sati orgazma na monitoru :pray: Maxovi monolozi su toliko prokleto savršeni, samo da mi to vrate u trojci. Tko god da je izmislio ovaj bullet time, treba mu spomenik dići, isto kao i liku koji je napravio KungFu mod koji doda hrpu novih egzibicija kroz prostor i vrijeme :pray:
milijun / 10
EDIT: Okinuo sam SS naj monologa u igri xD
Mda, to sam ja stavio već par puta, wtf moment :)
I was playing it Bogart, like I've done a hundred times before.
RAGE 4/5(hard)
COD 4:MW 1(hardened),ajme kako dobra igra 4,5/5
Vampire the Masquerade
Max Payne 2
Zašto više ne rade ovako genijalne igretine :cry:
Prisjetimo se ove genijalnosti :pray: :pray:
Završio Broken Sword: Shadow of Templars. Jedna od boljih avantura koje sam igrao, ali ipak malo precijenjena, kraj mi je najviše pokvario dojam. Prva Syberia mi još uvijek nepoljuljano stoji na prvom mjestu najdraže avanture.
Da li se isplati odigrati i drugi BS, s obzirom da sam čuo kako je kvaliteta serijala naglo padala sa svakim novim nastavkom.