E da je barem 300 Balthazar pointova elite :(= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Printable View
E da je barem 300 Balthazar pointova elite :(= Citat =:
sorry mislio sam 3000 :(
poceo ja malo pvp... nelose :)
Guild Wars nisam igrao dugo ( 2 tjedna) idem prodati ectose, a sad vrijede samo 6.5k :? :|
kojik?!= Citat =:
Izvorno postao Thrall
pa bila su 8k! :P
ripoff!!
tip: farmaj i cekaj da cijena poraste
Znam, nisam lud da sada prodam, čekat ću i čekat.........i farmat naravno. Još nisam probao Uw na hard odu, idem danas...
Zašto ćeš probati u HM? :?= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Iz zabave, bolji dropovi...
Samo da znas Ectovi isto dropaju :wink:= Citat =:
Izvorno postao Thrall
A biti ce ti teze :)
Znam, ali veće su šanse za neko oružje...; više mi se neda farmati, postalo mi je dosadno, preostaje mi jedino da kupim Nightfall. I inače ne dropaju se neka sad dobra oružja u UW-u, ali znaju se drpati. Ja sam par puta dobio solidne staffove i prodao ih u vrijednosti ecta.
odkud ti to... u hardu bolje dropaju... citaj:= Citat =:
Hard Mode Loot
The average number of uncommon and rare items has been increased in Hard mode.
ja farmam uw i fow samo u hardu i primjetih vise ektoa/sardova.
to je prvi update
Nakon toga ide ovo:
Adjusted the following items so that they are now exemptSfrom loot scaling:
* Skill Tomes
* Scrolls
* Dye
* Rare materials, such as Ectoplasm
* Gemstones from the Domain of Anguish
* All other rare (gold) items
* All unique (green) items
* Special event items
mdada al mislim dase to ne odnosi na hard normal razliku dropanja neg na ono kaj se govorilo da ak ides npr sam w rt da imas 7 puta manju sansu da dobis ekto... uvjek koda imas pun parti kuis... ekipa se bunila pa vratili to kak je bilo prie. a da u hardu od prvog updatea ima vise dropova ektoa shardova...
idem im bas poslat mail pitat za ovo....
hi. i have one question. my friend says that there is same loot of ectos and shards in normal/hard mode uw/fow. i think that there is more in hard mode. i read updates and now im confused...
first this:
Update - Thursday April 19, 2007
Hard Mode Loot
The average number of uncommon and rare items has been increased in Hard mode.
and then this:
Update - Friday April 20, 2007
Loot Changes
Adjusted the following items so that they are now exempt from loot scaling:
Rare materials, such as Ectoplasm
and now, is loot of ectos and shards in normal/hard uw/fow same or there is more in hard?? i know that in hard there is more gold item drop, but im askin about ectos and shards.... pls tell me.
eo ovo sam poslo valjda je skuzivo :yuck:, javim odgovor.
imas edit button....
ma da?
za takva pitanja imaš gw guru
rofl..
molio bih vas sve da SMANJITE SPAMM
imo sam pravo.
Quote:Originally Posted by trpi
hi. i have one question. my friend says that there is same loot of ectos and shards in normal/hard mode uw/fow. i think that there is more in hard mode. i read updates and now im confused...
first this:
Update - Thursday April 19, 2007
Hard Mode Loot
The average number of uncommon and rare items has been increased in Hard mode
yes it was increased so you got more ecto and shard drops.
Quote:and now, is loot of ectos and shards in normal/hard uw/fow same or there is more in hard?? i know that in hard there is more gold item drop, but im askin about ectos and shards.... pls tell me
this changed it so the rare items drop the same instead of the 1/8th portiony ou get with regular items
od ncsofta nisam dobio odgovor kao we cant give you answer for that kind of issue tako nes, ovo sa guru foruma.... http://www.guildwarsguru.com/forum/show ... ost2801501
nova vrsta skamanja se vrti okolo :rotfl:
kao bigest guild in gw is recruiting 700 members we do pve pvp we have hall i tako dalje i ja reko aaaajde da vidim taj gild... i prvo kao kolko si star odakle kolko pve likova i tako dasi covjek zabrije da to neki opaki ozbiljni gild moras bit momcina dabi uso... i kasnie kao give your mail adress for registration on forum must be your real mail or youl get ban.... ja dam neku grbavu..... onda jos pitanja gluposti i kasnie choose password for your account on forums... ja rofl cya
ak mozda neko ne kuzi... lik se nada nekoj budali koja ce dati isti usern i pass kaj koristi za guild wars account :naughty:
i da... neznam jesu to botovi jel to moguce znate koi chat u guildu i aliance.. nema veze s vezom ono tipa pitanje how much can i get for xxxxxx 15 50 bla bla za ovo onda ah yes thank you very much onda free runing beacons come now in la eng 1 goin in 2mins(ja odem tam i nema tog lika)... ono nis ne povezano i tak samo idu postovi...
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Gogo
tebe treba tuč :rotfl: :rotfl:
vam se dogodilo kad ovo :D ? http://www.imagesforme.com/thumbs/9325gw010.jpg
kaj se ti nisi pojavio u areni a mozes vidjet kaj se događa ili što?
4 monka.... inace kad igram asasina placem za monkom a sad cjeli tim monkosi :wink:
Napočetku... pozdrav svima
U subotu idem prodat knjige pa budem dobio neke pare. Razmišljam vec duže vrijeme da kupim GW. Par pitanja...
Jel se isplati?
Koliko je cijena, otprilike?
I koji da dio kupim?
Da, isplati se. Vrlo. Kupio sam sva tri Collector's Editiona do sada izašla, i nisam požalio ni za jednu kunu.
Cijena je oko 300kn po kampanji. Nešto sam čuo da u Algoritmu za 300 kuna dobiješ jedan Guild Wars i jedan City Of Heroes/Villains.
Zadnji ti je najbolje kupit jer je najviše ljudi, a kasnije ako želiš, kupi ostale...
Sretno na prodaji knjiga!
totalno /signed= Citat =:
Izvorno postao The Boz
imam isto 3 collectorsa, i nije mi zao ni kune, a k tome, sad cekam gw:en da kupim collectors ! >.< *evil look*
E, sad. Koji od ovih= Citat =:
Izvorno postao The Boz
http://www.algoritam.hr/?m=0&p=proizvod ... d+wars&q=i
Ovaj Nightfall + CoV Collector's Edition.
http://www.crovortex.com/ald-zg.php?op=popis
Ja bi ti definitvno preporučio ovaj GW + GW factions za 350 kn.
Mislim kaj će mu collectors City of heroes ak želi igrat GW? A 350 kn za ove 2 igre stvarno je sitnica.
Edit : ne radi mi link na MMORPG-ove ne znam zašto,klikni na MMORPG nakon što odeš na gornji link. U algoritmu je svaki dio 300 kn a ovdje dobiješ 2 GW-a za 350 kn. GG!