Jedan lik, koji navodno ima neke dobre veze iz Blizza (pogađao je uspješno već datume izlaska WOTLK i određenih major patcheva) je rekao da je 18.11. datum zapisan kao najvjerojatniji za lansiranje Cataclysma :D
Dakle, normalni, javni PTR serveri, a ne beta.
To znači da imamo oko.. hm, mjesec dana do 4.0.1 live patcha? :D
12-09-2010, 20:24
toTheCore
Re: World of WarCraft: Cataclysm
Jel netko zna ako ce sa ovim 4.0.1 patchem dual spec pojeftiniti ili ce to tek u Cataclysmi ? Vidjeo sam ss prije nekog vremena da ce kostati 100g, a bas lvlam novog lika na serveru gdje nemam ni jednog lvl80 pa da pricekam :D
Archeology napokon stigao na Beta.Mogu rec kolko sam vidio sa videa da ce biti jebeno dobra Secondary Professija.Isto tako bit ce ubistvo za levelat je.Ali na kraju nagrade su i vise nego Epic.
ma tolko mi je zlo od tih starih instanca da je to za nepovjerovat
jedinu instancu koju bi mogal farmat je VH i Nexus ovo ostalo mi se tolko zgadilo...fuj
iovako ce bit para sa novim 80-85lvl qvestovima, nebi me cudilo da po questu dobim 20+ zlata
16-09-2010, 13:56
Demon Hunter
= Citat =:
Izvorno postao flander
ma tolko mi je zlo od tih starih instanca da je to za nepovjerovat
jedinu instancu koju bi mogal farmat je VH i Nexus ovo ostalo mi se tolko zgadilo...fuj
iovako ce bit para sa novim 80-85lvl qvestovima, nebi me cudilo da po questu dobim 20+ zlata
Istina sad kad obavljam Questove za Lore Master of Northrend po 13-15 Golda dobijes po questu.
16-09-2010, 19:08
Rang€r
kako kul, ajmo farmat
16-09-2010, 19:42
Aerial
Men' dosta ovih bijednih 8k koje imam već pola godine :D
16-09-2010, 22:14
flander
ja nagrindo neki 6k, i sad kad krenem opet igrad onda skupljam pare za Motor, to moram skupit, naime imam sve profesije s kojima mogu provajdat matse :D osim onih koje moram kupit :D
sa droodom kojeg imam namjeru zarolat u cati, njemu mislim dat inžinjering ^^
17-09-2010, 10:12
Kostolomac
Nisam nikad u životu grindao pare, ali zato i imam epic flying skill samo na mainu :(
A inače se vrtim oko 1.5-2k golda. Jbg, nijedna igra nije dovoljno vrijedna moga grinda :P
17-09-2010, 11:33
flander
ja sam recimo nagrindo kroz Leather, prodaval sam one leg enčente, 250g komad, imam alta dka sa njim malo nagrindam ore i prodam, sad imam warlocka koji ima enchanting :D pare samo dolaze, al fakat oni dustovi se prodavaju ko blesavi, da ne spominjem šardovi :D tak da se da preživit, ukupno imam 6k tak negdije nemrem se setit sad :D
ali da se ima ima se :D
17-09-2010, 14:29
Demon Hunter
Heheh kod mene ti je da spadnem na 100-200 golda,i tako bude po mjesec dana,i onda mi dodjem uvatim farmat mining etc,i nabijem 7 k u 3 dana.I onda opet to potrosim i nanovo hehehe.nije mi fora gledat tolko golda u bagu :D
17-09-2010, 16:36
flander
ja fakat ko hrčak, volim to skupljat, kad smo recim u instanci skupljam svaki trash, posebice one gray itemove, neki i po 4 golda se prodaju, brate pa nije to za bacit :D taman za repair xD
al sad kad cata jaooo kad warlocka dignem do kraja, bojim se da rogu nebum više ni igral :D
za drooda necu ni pricat hehe, sa njim bum se guštal ^^
17-09-2010, 18:44
Delirium
= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
Heheh kod mene ti je da spadnem na 100-200 golda,i tako bude po mjesec dana,i onda mi dodjem uvatim farmat mining etc,i nabijem 7 k u 3 dana.I onda opet to potrosim i nanovo hehehe.nije mi fora gledat tolko golda u bagu :D
ja isto tak, istorsim se na nest onda mal kukam kak nemam para po gildu i onda odem grindat lols količine golda
19-09-2010, 11:05
Demon Hunter
This is now official, Worgens won't get their own mounts, they will get a mount racial spell instead.
Running WildS- Drop to all fours to run as fast as a wild animal.
E ovo je ono sto ce upotpunit Worgen Rasu,to je taj sitni detalj koji smo cekali.
God dam....jedva cekam.
Btw Female Worgen nije bas nesto,prijasniji model mi bio bolji.