nije devo preimba... oslabili mu cadaver malo... a ult je malo jaca xD
Printable View
nije devo preimba... oslabili mu cadaver malo... a ult je malo jaca xD
teško je nekad procijeniti dali je imba ili baš nekim slučajem dobri igrači većinom uzimaju te heroje / rase i sl.
Neki pak heroji u doti i dota-like igrama nisu dobri u ničem drugom osim supportu ostalim herojima i sl, no ti to bolje znaš.
normalno da znam
[quote=Systematic Reverse]ane:)[/quote:12s59lgb]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":12s59lgb
orginal zvukovi su iz unreal tournament
a sta se tice devourera, mrzim ga
neki dan sam ga silovao na midu sa pyrom
vidi se da je neki skoro pa pro al mu neide
znam tocno kad ce pecat i kad se moram maknit, klasicne sheme
armadona volim samo u svom timu
a sta se tice enginera, tu sam ravnodusan
rjetko ko je pro snjim
ma igro ja sa devom 2 partije i obavezno il imam 20 assissta il 16/7(K/D)
engi u lategame-u me zajebe sa ult... lik je na njemu imo phaserice, 4 bracera i pk... i uvjek je poginuo prvi... al znao je jebacki ult smjestit i onda bi nas ovi pokosili... a arma nije vise tak imba...
a kaj se tice solo mid devo... nejdem... a ak mi dodje neki isusujem ga jer uvjek pazim na hookove i nemre me hookati...
[quote=Tegla Ajvara][quote="Systematic Reverse":29y1ks02]ane:)[/quote:29y1ks02]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":29y1ks02
orginal zvukovi su iz unreal tournament
a sta se tice devourera, mrzim ga
neki dan sam ga silovao na midu sa pyrom
vidi se da je neki skoro pa pro al mu neide
znam tocno kad ce pecat i kad se moram maknit, klasicne sheme
[/quote:29y1ks02]
je bas je pro kad si ga rejpao sa pyrom.
to je bio neki wannabe pro koji je odigrao 5 gejmova i vidio kak neko owna sa njim na midu pa je i on htio...=S
ja sam najbolji pudge u 'rvata!
nikad vise pubove koji nisu stompovi, samo IH i sa prijateljima, jebeno je nemoguce ostat normalan nakon jedne partije random puba
zato si ja zemem ili predatora il pestia i lijepo solo winam xD ni tesko ako tvoj tim nije na razini 2 godisnjeg djetea sa im-a-tree bolesti
to je zato što si nub u duši, priznaj
odugrano 5-6 gejmova sa devourerom i moram priznat da ga je zabavno igrat xD
sta inace kupujete na pocetku za heroje
ja odma gledam da kupim neki item koji ce kasnije trebat za spajanje. plus nes za hilanje
2xrunes 1xmana pot
+
hatchet za melee heroje
//ili//
2x+2 all stats stvarcica za ranged heroje
devo bottle i prvi item one nove bootse. onda standard.
dok sa pred - stitic onaj od 250 + hatchet + drvca za jest (90golda) jer sam uvjek sa njim forest xD
a inace ovisi... to je uglavnom nes za hp nes za manu hatched/statsi ...
nikad prvo bottle, nikad devo bez blood chalice i nikad stridersice na devu= Citat =:
Izvorno postao KI KI
:pray:
?
zato i fejlam jednom u 5 gejmova? jedan fejlam a ostala 4 ownam... tak da molit cu lijepo... taj build je cist savrsen...
igras vjerovatno 1400+ ap noobs only gameove
jedino kad je nelose uzest bottle prvo je ako ides solo mid sa tb-om
a gle ovo krv ti :twisted:
nemos vjerovat :o
ili ovaj jos gori sam protiv svih
a gle igram najcesce 1550+ ili 1600+ NE only noobs...
mozemo bacit koji gejm ak oces?
dobro ti je rekao barem sto se tice bottlea.
bottle se nikad nebi trebao kupovati kao prvi item.
jedino je problem sto nekad nemas chicka u teamu.
bolje je uzet stats iteme (ovisi po potrebi koje) i malo hp/mana regena.
ove ostale ajteme nemam pojma sta su :<
arcane boots?
što se mirane tiče, ako ideš na mid i uzmeš neznam 2 circleta i one tangoe i te pizdarije, to je totalna glupost naspram bottlea, jer ako ti bottleaš svaku runu koja se spawna, to daje boost koji ti treba da zgengaš nekog, a to je ono što bi mid trebo radit u early gameu :wink:
al nemozes last hitat kurca pogotovo radi valkyrie-ine atack animacije u honu, ako nemozes pogodit arrow u ganku ili ako nepokupis dd/haste nema smisla, a i trebas imat normalan team koji ce kupit wardove, kokoš i upgradeat je sa prvih 200 golda. i onda nakon sto recimo jedan gank falijes, jedan uspjesno napravis njihov mid ti free farma 3 minute, a ako je to recimo flint, ode ti u kurac bilo kakva mogucnost da uhvatis kripa na laneu. treba uvijek ic sa stats itemima, pogotovo sa herojima koji trebaju last hitat.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
sys, blood chalice je hon verzija onog kurca koji u doti trazi 250 hp-a da bi dobio 150 mane, a + se mana makne ako se ne iskoristi u vremenskom limitu, ovdje trazi 150 hp-a za 150 mane, nema vremenskog limita i košta 650 golda, cd je bio 25, sad je nerfan na 35, ali je svejedno trenutno naj op item u igri za devu.
striders su nesto cega nema u doti, treba obicne bootse i recept od 300, daje 50 ms-a i ako neko vrijeme ne koristis spellove ili napadas/bivas napadan, dobijes jos puno ms-a, za 6 sekundi se napuni ja mislim 90-100, sto je max. razlog zbog cega se vecinom to ne uzima devi jer dok ti je god rot upaljen ne dobivas nikakav bonus, a devo je jedan od najsporijih heroja u igri.
nije los item, cak ga ljudi uzimaju, al ako nemozes pogodit vecinu hookova, i ako nemas disable na ganku da uspijes ultat, u kurcu si, zato ja uvijek uzimam phase boots, koje takoder daju dosta dmg-a, a devo vec ima velik dmg i dobru animaciju.
edit: jeste culi ovu
da zato ja inače kažem da za miranu/valkiru treba skilla kužiš i zato mi je to jedini igriv heroj u doti/honu. uz wispa u doti <3
igraj čipera :D
nemam hon, a čiper me se nije bio dojmio
nemas ti sta genkat prvih 2-3 minute. :)
zato ti bottle netreba kao prvi item, uzmes si statse i mana/hp regen, ufarmas bocicu i bootse i onda kreces rejpat.
kasnije od tih circleta wraith bandove (koji potmici uvijek dobro dodju) + pt ili travelice.
btw onaj ring se u doti zove soul ring, i da jeben je na nekim herojima (inc pudge!) amagad.
ili es sa njim, spama 0/24 fissure .=
ako ti dođe npr, stryg na mid ti se možeš jebat s last hitanjem ak on ima imalo mozga u glavi, a to je često u pubu.