necu ni pomisljat otvarat link= Citat =:
Izvorno postao Xero
Printable View
necu ni pomisljat otvarat link= Citat =:
Izvorno postao Xero
koji car :pray:
Bojiš se istine.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Meni u ovom theateru puške uopće nemaju recoila :?
lol?
:rotfl:
Napokon i ja dobio igru :) Sve je super,ali tu ima drugih problema. Igra mi se svakih 20min "zamrzne" i moram izač sa ctrl+alt+del. Neznam dali troši previše rama ili nešto deseto.
ma koji kurac?= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
lolwut?= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Thats better. Da im placam MP, a jos mi lagga ko prozor.
Ne mogu igrati SP, kada završi onaj video prije prvog levela samo bude crno.
Što da napravim?
stisni par tipki na tipkovnici i lupaj po misu, meni upali svaki put :)
Evo, uspjelo je. :)
Odličan početak igre, jako mi se sviđa.
Baš sam sad vidio recenziju na Playomania, i još ne mogu doć do sebe. Pa zar je moguće da profesionalni recenzent igara ne zna šta je optimizacija?
Rekao je,citiram: "Engine je optimiziran do krajnjih granica", i još je na kraju dao ocjenu 5. -.-
Očito je da je igrao samo single player, i to na nekom super kompjuteru. Da se samo malo osvrnuo,skužio bi da cijeli internet psuje Treyarcha zbog još uvijek ne-funkcionirajućeg multya i užasne optimizacije.
Očigledno ja nisam dio interneta jer meni igra savršeno radi ko što sam već napiso par puta. Što se recenzije tiče čovjek priča iz svog iskustva šta on može što njemu igra normalno radi?
To je i meni i frendu..zapravo svima..ceka se novi patch= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Ne kažem za to, nego za nepoznavanje značenja optimizacije. A i druga stvar,pa kad se već radi recenzija, zar gledaš samo kak je tebi samome? Ja osobno nikad ne bih pisao (govorio) o nečemu bez da prvo vidim što drugi o tome misle...= Citat =:
Izvorno postao Xero
A stoji i to da je dao 5 igri bez da je multiplayer i spomenuo, što je neoprostivo s obzirom o kojem se naslovu ovdje radi.
Pojma nemam nisam gledo recenziju, ali idete mi na živce s komentarima tipa "lol treyarch saka igra nikom ne radi oću pare nazad".
TI pises recenziju i zanima te sta drugi misle? hmmm, tebi igra radi, nekome ne, i odmah je igra fail? gg :D
Ma uspio sam srediti. Stavio sam texture sa ultra na high i sve radi bez problema.= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Koji ste level? Ja sam sad drugi prestige level 20. Nešto sitno mi fali do 21.
Rekao si playomania? Misliš možda na gamereport? Na playomaniji ne rade baš "govorne recenzije".
Ali ako misliš na Lauša, možda si gledao singleplayer recenziju koju je odvrtio na xkutiji.
Ne kažem da igra sucka, igra je odlična, nit kažem da je fejl ak nekom ne radi, po tom principu sve igre fejlaju. Samo kažem da je recenzija loša pošto se nije dotakao onog najvažnijeg za Cod, a to je multy.
A loša optimizacija i multy koji mnogima ne radi nije mišljenje, to je činjenica. Momci su sjebali stvar s portanjem. Al igra je svejedno odlična. :D
Ako govoriš za recenziju od Lauša. Za multiplayer je napravio posebnu recenziju.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
30, ne igram puno.= Citat =:
Izvorno postao Bs0d
To će se promjeniti kada počnu praznici. :)
Napravio je recu za mp.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
http://max.tportal.hr/CoD-Black-Ops-MP- ... _0__0.aspx
Al onaj Yahtzee je Bog. :D
Go there, keep running, take cover, not there, you got shot, shoot that guy, not him he is on your side. Quick, pick up that granade and throw it back, i don't know overthere somewhere, yeah it exploded.
ajde ko igra neka me adda na steam:intexuz
kk ja sam KICO123521
fora:)
Ovo zadnje :pray: :pray:
Poceo sam sad za vikend igrat singleplayer. Igra je famozna. Najbolji CoD dosad. Definitivno idem opet igrat kad predjem.