Ne bih znao, na mojem Simbijanu sve igre rade ko urica.
Printable View
Ne bih znao, na mojem Simbijanu sve igre rade ko urica.
Naravno da ne rade.
Onda ja imam halucinacije ili nešto? Ja vidim da moj mobitel i sve na njemu radi perfektno.
heh i na androidima ljudi odavno igraju FF nastavke preko emulatora
Kontrole touchscreenom? Isto kod ajfona... Dakle on ima loše kontrole? Naajssss... Priznao si da je ajfon nefunkcionalno smeće...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A što ti igre na symbianu ne rade, to ti je zato što ih ne znaš instalirati. ;)
Svaka budala se zna služiti windows sustavima (ajfon povlaka), ajde malo radi u terminalu,
tekstualnom dijelu linuxa ili nekom sustavu koji zahtjeva mozak, ne apple store...
Sad mi reci da je TS funkcionalna kontrola? prvo pola ekrana prekriješ prstima i onda je uz to još sve neprecizno (pogotovo one simulacije gljive... aagghhrrr katastrofa :scared: )= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Izašli Final Fantasy I i II za iPhone.
Kako je bilo za očekivati, umjesto nekakve polovične emulacije i prodavanja prazne slame kakva je na Symbianu, iPhone ima potpuno prilagođene i funkcionalne touch kontrole koje su pravi užitak. Također, tu je i potpuno remastirana grafika s novim artom.
Na Symbianu se ništa ne prodaje, sve je free, i homemade.
Symbian je zajednica, jeda velika obitelj. Jer neke se stvari ne mogu kupiti novcem...
eeeeeeeeeeeeeeee
ovo je nesto najfenomenalnine na sto sam naletio na apple storeu :D
http://www.logitech.com/index.cfm/494/6 ... =downloads
eo cjeli komp kontroliram pomocu iPhonea daleko zavaljrn u fotelju :fof:
komotno mogu miš i tipkovnicu bacit u smece :eyebrows:
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
sad moram ovo instalirati na sestrin komp da ju zafrkavam dok igra farmvil :P
Jebenica, must have :D
@rider32: ajde probaj s tim igrat neki FPS ili RTS.. :P
Naravno, najbolji mobitel je opet dokazao zašto je zasluženo stotinu stepenica ispred ostalih promašenih pokušaja od mobitela.
awesome...
probat cu kod sljedeceg punjenja... znaci danas navecer... :D
nesto slicno sam imao na nokii, samo ona nije bila touch... ovo bi trebalo bit 100 puta bolje... :D
Tako mi je palo na pamet nedavno da bi se možda mogla napisati takva aplikacija koja bi simulirala gamepad... Doduše, vjerojatno mobitel sa touchscreenom baš i ne bi mogao zamijeniti ergonomiju i preciznost pravog gamepada.
Ne, ali koristiti iPhone kao mini tablet u Photoshopu zvuči fenomenalno. Uzmeš si Stylus za iPhone, sinkroniziraš ga sa PS-om i možeš crtati, raditi outline i sve sl. pizdarije bez korištenja miša.
hahah eo probo sam CoD 4 ali samo jumpat... nije to vrjedno mojih živaca :D= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
bolje iPad jer je ekran veči :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
isprobao sam... stvar radi bolje nego bilo koji touchpad na laptopu koji sam koristio... eto, samo cu to rec... delay je zanemariv, software ODLICAN... installate ga, a on vam samo javlja kad se iphone connecta, a kad disconnecta... stoji u trayu i prakticki je neprimjetljiv... nikakva stelanja... installate app na iphone, instalacija softwarea traje pola minute sa skidanjem (na kompu), upalite app, on vam odma prepozna komp (barem meni), kliknete... i neka sex pocne... :D= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Da prelagano, ali kada ti nakon nekoliko minuta nekoristenja pukne veza onda moras malo duze cekat da ponovo nađe host na kompu...
Iskreno jako se cudim sto logitech ovo ne naplacuje jer je aplikacija fenomenalna :)
Naplaćuje se aplikacija za iPhone, a Logitech valjda uzima dio provizije pošto je očita suradnja između njih. Inače bi qurac radili drivere za nešto gdje nema novaca.
Jesam ja glup ili sam aplikaciu skinio pritiskom na tipku FREES? :eyebrows:
Ma vidis da bartuc filozofira...
On ni nema iphone... :P
Bome je Free, nisam uopće skužio :pray:
http://www.imagesforme.com/upload/db0a72ff.png
kad si ti uzel iphone? :O
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Nisam, ali dođi u ZG i ići ćeš doma suznih očiju i 135 grama lakši :evil:
:D
A Karlo je iz Bjelovara ?
Da, inače bi već imao iPhone :D
lol na post obojice... :D
Hahaha a da se prošeta do najbližeg t-centra? Sigurno imaju izložen iPhone. Ja sam se u TS zaljubio na prvi dodir :)
Ja isto, ali do T-Centra ću se prošetati najranije u desetom mjesecu, kada dođe vrijeme za produljenje ugovora.