Jeli valja sta serija, meni je prva epizoda ubila zelju za nastavkom gledanja, jel se popravila ista kasnije serija?
Printable View
Jeli valja sta serija, meni je prva epizoda ubila zelju za nastavkom gledanja, jel se popravila ista kasnije serija?
Ah neznam sta da ti kazem.O ukusima se ne raspravlja.Meni licno serija je Overpowerd.
Zakon.
Evo nabavio seriju cekam sestru da dodje iz skole, inace gledamo zajedno to.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
zasto "ovako rano"? pa ide svakog ponedjeljka u 20:00... samo je sada bila dvotjedna pauza radi olimpijskih...
Bones 3. sezona
nakon duge stanke odgledana 3. sezona
neočekivan kraj
9/10
Pogledao 6. epizodu 6. sezone Losta. Sada vise-manje znamo tko je odabrao ciju stranu. Bas me zanima 'ko ce koga na kraju.
Također pogledao... Rula mi serija, makar vidim da ću je mrziti nakon što završi.
Ja sam na 4. epizodi 5. sezone i nekako mi je smećec postala serija, doduše 4. sezona mi je bila još gora, a općenito mi naaajviše idu na živce on flashbackovi iz prošlosti/budućnosti koji su bili u prošlim sezonama. OK kužim razrada likova i sve, ali ponavljati u 20 epizoda pozadinu Jacka iako već znamo lika napamet je previše, tak da sam većinom te dijelove epizoda preskakao.
Ovo bi te moglo jako sjebat :D Ima dosta važnih detalja za priču u tim flešbekovima.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Vezano za novu sezonu losta :D
Kako je jeben bio NCIS danas, nastavlja se, tko će izdržati do četvrtka :cry:
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
yep= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
cant wait
Whatever.. Teški kupus sve u svemu složili bi se :)= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ma ostavio baš one najvažnije dijelove, ali oni su se ionako dešavali u zadnjih 10 sekundi flashbacka. Ostalih 5 minuta se komotno premota. :P= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Jep, kupus je, ali ja volim kupus.
Pogledao Human target.. A ono standardno.. Današnja furka je da u serijama glavni lik ima neku posebnost i to furaju. Al zabavno je bilo. Glumi i roršak.
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Izvan bilo kakvog konteksta ovo
Szvuci glupo, ali u okviru serije ne djeluje tako. Medutim kada ides nekome objasniti koncept serije vidi sto se dogodi. Hurley staroj objasnjava sto se zapravo dogodilo na otoku.
Odgledao sve do sad izašle epizode Caprice i serija totalno rula.
Čeka se vikend za novu epizodu.
I ja sam počeo pratit Capricu. Bome, dobra serija. :thumbs2:
Frak! Koj kraj 7. epizode Caprice.
Tko će sad dočekat slijedeću! :(
Nabavio sam si sve sezone NCIS-a u HD-u, sada uživancija. <3
Pogledao 3 sezone chucka, nesto najbolje ikad :D
pogledao epizodu big bang theorya, onaj smijeh mi sve unisti :(
Da to mi je najgore kaj postoji... Ne znam koja je svrha toga.. Možda da se mi lakše nasmijemo lošim forama?
U, ja skroz zaboravio da je to izašlo, morat ću pogledat do navečer.= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
E al totalno....pustaju smijeh na svaku glupost.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Losa serija + smijeh iz konzerve je tako potkopa.
Gledao sam jednu epizodu ali to forsiranje kvazi smijesnog me sasvim odvratilo od daljnjeg gledanja.
Big Bang Theory rula, Sheldon je kralj, ali definitivno je smijeh nepotreban i serija bi bila puno bolja bez njega.
dajte preporucite neku seriju fakat dobru, a da nije HIMYM, heroes, chuck, house md, spartacus, star wars clone wars i true blood...
kakav je supernatural?
NCIS, najbolja krimi serija. :)= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar