ja imam kratak temperament tak da ono ak se sjećam najviše sam živcirao se kod prince of persia:warrior within i nedavno nešt na WH:40k Dark crusade
Printable View
ja imam kratak temperament tak da ono ak se sjećam najviše sam živcirao se kod prince of persia:warrior within i nedavno nešt na WH:40k Dark crusade
company of heroes na pc,nightmare creatures 2 na psxu,san andreas,blood omen 2
da podosta toga sam udaro... lupo... baco...
ne sam tipkovnicu i misa nego je tu bilo i fizickog obracuna sa kucistem i sl. :D
Za NFS najvise zivaca,yoistica,miseva.... znao sam zagristi misa koliko me iznervira...
previše sam para dao za komp da bi ga mogao uništavati :)
Miš mi je na starom kompu otišao u raj nakon UT2k4.
Imo sam ja jednu zgodu u Underground-u 2, frend mi je konstantno reflektirao sa ogledalom u monitor, a ja ga upozoravam da prekine zato kaj me ometa dok vozim, a on i dalje po svome tupi.I tak to traje 2 minute a ja ga svaki put sve debljim tonom glasa upozoravam da prekine, dok nije prešo granicu mojih živaca, uslijedio je napad nekontroliranog bijesa u kojem sam uspio u par sekundi razbit ladicu na kojoj mi stoji tipkovnica, naravno ladica je meni pala na nogu, tipkovnici je otišao priključak (puko na pola), a uspio sam u svemu tome još i prolit kavu po tepihu i razbit tanjur od šalice , eto to mi je i jedini put kad sam baš poludio :D
Na Unrealu nisam mogao nikako proc onu misiju gdje je sve puno protivnika i treba se probit u bunker.Stradao je kotacic od misa
Tijekom igranja war 3 prek neta...riknuo moj miš....blunt force trauma....
Na NFS most wantedu me drag raceovi izluđuju kao i na undergroundu. :kill:
Ponekad counter strike 1.6. :rambo:
Srećom sve je još u komadu. :D
ja mislim još nikad, možd jednom zveknuo tipkovnicu al se ne sjećam koja je igra to bila
To bi ljudi trebali shvatit kao kompliment. To znaci da si toliko dobar da misle da nitko ne moze bit tako dobar. Dakle, samo ti tako kolji :)= Citat =:
Izvorno postao Pseto
Kad sam zivcan razbijam ih i na pacmana.moje ludacko vristanje nakon crashanja u prvom diablu pred kraj igre(bez sejvanja) je legendarno u mom susjedstvu.
uz nijednu. nisam toliko živčan tip 8)
u zadnje vrijeme dost pizdim, al cudom jos uvijek je sve na svom mjestu
ja sam razvalo miš u zid kad sam treniro warcraft 3 protiv 3 insejn kompa (dotad mi je 2 bio rekord) jer su me razvaljivali ko budalu, zatim tipkovnicu na Icy Toweru, pa ctrl dok sam igrao crysis na delta težini jer mi nije htio čučnit, pa escape dok sam igrao pacific assault jer me zvala legica a šteko mi komp i nije htio pauzirat...
GTA : SA prvi dan isprobavam novi bezicni yostick i zelim upisat sifre i neradi jooj kad sam odvalio yostick u zid bila je rupa od 15ak centimetara!
i ja lol!!!!!!! :bravo:= Citat =:
Izvorno postao ForNever
Jedino kad gubim od frenda u pes-u... tako sam jednom udario nogom u kućište i slomio prednju masku... :(
Razbio sam miš kada sam igrao Yu-Gi-Oh.
Tada sam imao tako jadan kompjuter koji je samo tu igru mogao pokrenuti.
lol,moj frend je izgubio od drugog frenda u pes u i majstori lupio šakom o zid i slomio ruku(zemljak)= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25
Neki dan mi je tipkovnica otišla kvragu. Mafia ona utrka. Nakon oko 20 restarta zveknuo sam dlanom tipke W,A,S,D.... Nisu se oporavile od šoka. :(
UUUh,ja sam isto na tom djelu znao popizdit i mučit se ....
Previše su otežali tu misiju. Creme de la creme je mačji kašalj za tu utrku.
Jako loše.
ane, ja sam odustao od igre zbog te misije.
FAR CRY omg jbn teska.
Crysis, same thing. Rasturio sam mis radi onih ejlijena.
I Test Drive Unlimited. Vozim utrku za milijon $$$$. i imam ograniceno vrijeme i ja prek kraj i jbn kamijon mi izleti i pokupi me i direkt u prvi stup. :shock: :? :twisted: Vozis 60 min za qurac. :kill: A tad sam imo bezicnu tipkovnicu od buraza. samo sam ju uzel u ruke i u rub kreveta. :twisted: :twisted: moro sam burazu kupit novu :cry: :cry:
Moj stari komp je tolko dobio batina, čak mi ga je i žao. :rotfl:
Inače, ja razbijams am kad igram managera, kad me komp tolko naljuti. Na jednoj tipkovnici mi falilo 6 tipki, miš poslije knockouta nikad nije oživio, a jednom sam čak i s*ebo napajanje. Puknio nogom u komp kad najednom puna soba dima, onaj crni dim, sve smrdi...
Al sad imam novi komp, sve novo i više ne lupam, počeo sam se kontrolirat.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja sam posljednih par dana razbio tipkovnicu u NFS:MW.
Jednom sam tolko jako udari da bar 20 minuta nisam mogao nista uzeti u saku.
Jako gadno je bolilo :cry:
U posljednje vrjeme sve vise razbijam tipkovnicu. Uzivam u tome :P
u zadnje vrime san lupa okolo u fifi.bija san away i u svakoj away utakmici mi balun u nabačaju ode u suprotnu stranu u out.
nalupa san stol,keyboard i nešto malo miš.srećon,ništa tako jako da san razbija,čak niti malo pokvarija.
ali kosu jesan.
kad se takve stvari dese,uvatin se za kosu,čupan je i govorin psovke koje još nisu izmišljene
fatso...daj da čujem neku od tih neizmišljenih psovki...sigurno su mnogo sexeh...