http://vestisrbija.com/= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Printable View
http://vestisrbija.com/= Citat =:
Doktori, moja retardirana pržilica ne želi očitati jedan DVD. Inače se ponaša luđački, ali ovo postaje čudno. Očitat će svaki medij normalno, ali taj jedan jedini DVD uopće ne prepoznaje, kao da ga nisam ni ubacio.
Ovom prilikom upozoravam sve koji ovo čitaju da ne kupuju Pioneer pržilice. Ikada.
Da, firmware je flashan na najnoviju verziju, a model je DVR-109, već poprilično star.
Bi li bilo pametno izbrisati IDE drivere pa rebootati da ih Windows pronađe sam?
Prvovjeri taj dvd na nekom drugom kompu i pržu pa vidi dal je u pitanju prža a ne dvd.
@Kameleon - Mogu ti ja sutra dofurati eksternu ladicu za ROM-ove (ako hoćeš; svakako mi nije u upotrebi), pa ga ubaciš unutra i spojiš preko USB-a na bilo koji PC, tako da ne moraš otvarati tuđi PC da bi isprobao tu pržilicu. Ta se više ni ne prodaje.= Citat =:
Izvorno postao Commander Dawg
Ovo ti je odlicno :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Luka
Da, ne bi bilo loše. Ma ova pržilica je drek. Toliko sam s njom imao zajebancije...= Citat =:
Izvorno postao C
A da ne spominjem da niti ne radi kako treba sa tvorničkim firmwareom, nego moraš nabavit drugi kako bi ti uopće radila...
Ja sam htio kupiti tu pržilicu, pa mi je tip u Protisu rekao da mi je neće prodati. :? Tada nisam shvaćao, no shvatio sam sve tokom vremena. :D
Ako hoćeš, mogu ti sutra ovo dofurati što sam rekao, i posuditi ti.
Ili mogu jednostavno u EDULAB-u ubacit DVD pa vidit šta se događa :D
Možeš, ali ako planiraš otvarati kućište.... :rotfl:
Mogu ti dofurati i spojiš tamo odmah, i vidiš dali radi, ili eventualno ti posudim, pa ti to nosaj i probavaj kod nekog frenda, možeš i kod mene.
Znam za tu,to sam naveo kao primjer,trebam nesto takvu ali iz hrvatske.= Citat =:
Izvorno postao Luka
Znam da nije tema za ovo pitanje al da ne otvaram novu.
Jel mi neko iskusniji u programiranju moze preporuciti najbolju knjigu za ucenje flash-a.Imam Adobe Flash CS3 i tek ga picinjem uciti pa mi treba najbolja knjiga na Hrvatski,Spski ili Bosanski jezik.Knjiga ako je moguce i u pdf formatu saljite link na PP,ako nema nista od PDF onda gdje se ima kupiti i kako se zove ta knjiga.Hvala
Imam problem sa monitorom.Monitor je Samsung 2232BW 22".Photoshop CS4 mi javlja da monitor nije dobro kalibriran,sad,skinuo sam Samsung magic tune software,ali naravno ne radi na x64 visti i x86 wi7 build 7068.zanima me jel ima neki drugi odlican kalibracijski program koji je jednostavan za korištenje?
To ti nema veze. Imaš opciju Ignore. Meni je na starijem Flatronu to stalno javljao, pa staviš kvačicu da ti to više ne pokazuje, i na Ignore, i radio mi je k'o Bog sedam godina...
Ako nemaš nikakvih problema u PS-u, osim što ti javlja error koji ti ne znači ništa, onda je sve OK i nemaš potrebe za nekim liječenjem. A ako ti ima full velikih problema, onda ga trebaš popraviti, no to ti ja ne bih znao.
DOKTORI DOKTORI!!!Kupio sam dva pcplay casopisa iz proslog i ovog mjeseca i probao sam stavit dvd u dvd drive........i nista....nece mi uopce ucitat dvd..al sve druge dvd-e i cd-e oce...jel znate mozda kako to rijesit??? :kill:
Provjeri na drugom kompu nekom..
Ako ne radi onda TRK OVDJE!
Ovo bi trebalo biti jednostavno pitanje,kako da podesim da svi folderi imaju jenaku velicinu(view npr. large)?
otvori bilokoji folder, podesi prikaz kako želiš, te idi na Alati (Tools) -> Odrednice mape (to ti je ono zadnje) -> tab Prikaz -> i gumb Primjeni na sve mape= Citat =:
ček.. to je easycon?? to im je neka prastara cijena :D= Citat =:
Izvorno postao C
to napajanje se više ne proizvodi, tagan bježi od tog proizvoda do te mjere da čak nema niti specifikacije na svojem sajtu :D
bježi od toga..
evo ti review njegovog jačeg brata
za te novce ima puno boljih proizvoda..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. lokalizirani windowsi.. aaaaaaaaaaaaaa= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Kako da otvorim dva videa sa istim playerom? (tako da ispadne nesto kao split screen). Imam Windows media player i GOM player.
Promjeni jendome ekstenziju.
Npr.:
Video_1.AVI
Video_2.MP4
I podesiš da ti AVI ostvara jedan player, a MP4 da ti otvara drugi player. Odabereš oba dva ta videa, i pritisneš Enter ili Desni klik Open, tako da ti oba dva otvori istovremeno u dva različita playera.
nema potrebe za preimenovanjem, uključiš u gom playeru pod preferences opciju Launch multiple players= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Mmkay, tražim nekoga sa korporativnom ili edukacijskom mail adresom. Znači ili mail adresa tvrtke ili mail adresa faksa. Potrebna mi je da se regam na jedan site jer ne primaju free mail adrese ni ISP mail adrese. Any takers? Inače site je potpuno legalan i čist te mi account treba na nekih 36 sati maksimalno. :D
Si probao onaj Windows Live Hack?
Onaj di sam napraviš neku skriptu tj. dodaš npr. @Ina.hr. Sam moraš kopirat u link u browser kod rađenja acc-a. Neznam di sam našao taj hack... bum ti dao link ak nađem.
EDIT: Pitaj Spidey-a... on mi je rekao za to davno prije... sam kaj mi to nije nažalost bilo sejvano u conv :(
Hellboy, mogu ti posuditi radius@nightly.comSili complex@japan.com, te sa fax-a eventualno, iako taj ne bi...
Mhm, morat ću provjeriti koji mail servisi su podržani na tom siteu. Naime radi se o Symbian Signed siteu koji je zaključao registracije za sve besplatne adrese i ISP given adrese što mi predstavlja prepreku koju ne mogu zaobići ni sa desetak testiranih adresa. Smradovi. Morat ću uhvatiti spideya na MSN-u.
Probaj s Radius-om. Sada ću ti ga poslati na PP/PM.
Jedno pitanje,sto je to vinyl,wikipedia nezna?
Ako je u pitanju igra tipa NFS onda je to naljepnica... sad za ostalo neznam= Citat =:
U pitanju je glazba i Cd-i.
Ploča.... maybe