SAS su bili najkulniji, ostali su lejm, Cpt.Price, Gaz... <3 :D
Ali ipak u traileru sam vidio Soapa, i Roach, oni su SAS... valjda su SAS stavili u Task Force 141.
Printable View
SAS su bili najkulniji, ostali su lejm, Cpt.Price, Gaz... <3 :D
Ali ipak u traileru sam vidio Soapa, i Roach, oni su SAS... valjda su SAS stavili u Task Force 141.
ovo je dost staro znaci moguce je da su ga stavili neznam potrazite jos
kolko sam ja skontao task force 141 je skupina internacionalnih protuterorista ili kaj vec , elitni vojnici sastavljeni od vise armija, npr od sasa , marinaca itak= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Mislim da da.
fala kurcu da nema SAS tak me živciraju ta engleska govna najbolji su rusi i talibani
Nope, SAS je najbolji. I kako jos mozes Britance nazivat govnima, ono ti si slovenac. :(= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Kad si ti napola englez :wink:
SAS je stvarno najbolji , a s rusima i talibanima ni ne možeš igrat.
ma sasovci su najbolji jer su jednostalno prekuul
svi oni attachmenti na oruzjima i to..... prekul
plus naglasak podsjeca na james bond filmove tak da je super
joj gamad oce jos pata zaradit valjda im nije dost
http://modernwarfare247.com/news/vetera ... -announced
nevjerovatno,ali moram priznat da mi treyarch pocinje bit draži :(
Da i ja :?
jedino sto znamo da ce izaci za PC je poskupjeli DVD sa igrom. Ostao ide za xbox i nest malo za PS3 :-x
Stavili su kipić, i zbog toga će igra biti sigurno 100kn skuplja. Nabijem ih na taj kipić. :-x= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
Sada jebeno pretjeruju. :(
sva sreća pa mi nije ni na kraju pameti da to kupim sada,planirao sam,sad vidim da nema smisla,kupit cu cd key i gotovo.
Ja cu kupit od mvljave, to što pretjeruju s svime će biti opravdano ako igra bude epic win. :D
a i vjerujem da vecini ljudi nije do posranih kipica ni nightvisiona vec do same igre= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
E sorry,ali meni je do tih stvari isto koliko mi je do igre.
Zapravo većina vas to ne voli jer je to kao g33kesato,a vi morate biti kul pa se tako ponašate.
Jebo vas.
Aj nemoj pljuvat ljude odmah pusti ih... ako im se ne sviđa, nek si kupe obicnu igru i gotovo.
Inace ovaj komercijalizam sa figurama, stripovima i slicnim stvarima izgleda da je poceo sve vise i vise rasti. Nesto mi se cini da je krivac Blizzard jer je on prvi to poceo masovno iskoristavati nakon WOW-a. Ima gotovo sve: od figura, majci sve do stripova, knjiga i karata.
Tako su izgleda poceli i ostali. Ako si netko hoce kupiti figuru da se vidi da je fanatik nek si onda kupi, sta te briga. To su inace sve sporedne stvari, a igra je glavna.
Ja sam fanatik za aliena pa imam alien figuru i sve alien,avp i predator filmove oriđiđi.
Sta da vam kazem.. ekipa hoce zaraditi pa vam guraju figure pod nos. Ali nije to neka muljaza figura super izgleda, pa ako volis onda kupi.
Jedino mi se ne sviđa onaj snow digital kamuflaža na joysticku i tastaturi. To mi ružno izgleda.
Ja mislim da je to ACUPAT,a ne snow digital camo.
Ali dobro,razlika je minorna.
:)
Nisam slovenac nebi ni bio šta SAS može talibanima talibani ih kolju ko lude,a di bi tek rusima prijetili sam ih zgaze.= Citat =:
[quote=Assasin`s]Nisam slovenac nebi ni bio šta SAS može talibanima talibani ih kolju ko lude,a di bi tek rusima prijetili sam ih zgaze.[/quote:ditvg9ro]= Citat =:
Wait... w00t... Spetsnaz.. Op For... gaze SAS... :rotfl:
:rotfl: :pray:
Pa SAS ti je jedna od najelitnijih, najacih i najobucenijih vojnih postrojbi na svjetu.
Meni se jedino to i sviđa :D (uz one naocale)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Spetsnaz ownaju SAS naveliko.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
U cemu? CoD4 matchu?
Ono, SAS > Spetsnaz, tu nema rasprave. :D
RL= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Znas onu staru... o ukusima se ne raspravlja. Sto je meni ruzno tebi moze biti lijepo i vice versa.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Znam. Samo sam rekao svoje mišljenje :)
Grješiš.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
USMC ftw anyone?
Opet idem u mutne vode..... pusti price HV je najjaca.
= Citat =:
Marmont u svojim memoarima piše da je Napoleon za Hrvate ustvrdio: "Ja nisam nikada imao hrabrijih i boljih vojnika."
i "Hrvati to su najbolji vojnici svijeta. Kad bih imao samo 100 000 Hrvata, osvojio bih citav svijet"[2]
U najvećem francuskom vojnom muzeju Les Invalides nalazi se spomen ploča kojom Napoleon zahvaljuje hrvatskim vojnicima za njihove zasluge u bitci kod Breznine 1812. U prijevodu tekst ide ovako:
"U znak sjećanja na hrvatske regimente koje su pod francuskom zastavom podijelile slavu francuske vojske"
Ova ploča, samo je mali podsjetnik na činjenicu da su hrvatska vojna hrabrost i slava poznati širom svijeta.[3]