Lol,pa sto nisi:)) Kako ti se cini orkestar?uzasan zvuk je bio za svirati ona vrucina i sparina sve upiju,ali sam zadovoljan odradjenim:)
Printable View
Lol,pa sto nisi:)) Kako ti se cini orkestar?uzasan zvuk je bio za svirati ona vrucina i sparina sve upiju,ali sam zadovoljan odradjenim:)
Starcima se žurilo, štaš.
Meni je bilo super, još da su sve bile koračnice, to je najviše epic.
aerodrom večeras na petrinjskom kupalištu
jurica i ja BFF
boyfriends forever?
dvro :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao skitkid
najbolji plakat. ikad.:D i jos ono za hc pank:D
đubre jedno, ja ovih dana više u novoj gradišci neg u požegi xD= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Sutra je Leonard Cohen u Areni Zagreb. Čisto sumnjam da će previše ljudi s foruma ići na koncert, ali možda bi mi neka dobra duša mogla napisati kako doći od autobusnog kolodvora do arene za slučaj da ne idem autom nego besplatno autotransom :)
izađeš s kolodvora, pređeš preko ceste i čekaš 5-icu koja ide prema desno (prema jugu). taj ti ide prema trešnjevci. uglavnom, izađeš kod stud. doma stjepan radić, sjedneš na 14-icu i izađeš na jadranskoj aveniji.
evo ti i karta da se ne izgubiš :D
http://www.find-croatia.com/photos-croa ... alNumber=2
thx, al snašli smo se i bez, bus nas je pustio 2 tramvajske stanice od arene, a do autobusnog smo nazad išli 31-icom
Ajde samo pliz reci kako izgovaraš "31-icom" :)= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Od nadolazećih koncerata, 0 bodova...ali ako netko priprema lokalne svirke bilo bi lijepo kad bi ste podsjetili i na forumu :wink:
bila jucer Crvena Jabuka u Hrvatskoj Kostajnici, sorry jedan dan zakasnio :D
tris'prvicom= Citat =:
Izvorno postao Dania
trideset jedinicom?
triesjedinicom :)
bio sam ja... takav koncert i takvo ime se ne propušta... ne pratim ovaj podforum baš pa ti nisam odgovorio... anyhow, otvorih posebnu temu jer Cohen je zaslužuje, makar na ovome forumu vjerojatno većina korisnika s obzirom na godine, ni ne zna za njega... nažalost...
viewtopic.php?f=19&t=40574
Evo da vam se javim, ja sam sinoc bio na koncertu Zdravka Colica u Sarajevu, i bilo je fenomenalno.
Napunio je stadion Kosevo, bilo skoro 50.000 ljudi. Dosle su sve generacije, od teenagera, preko 'mid-twenties'-a pa sve do penzionera. Bilo je zaista fenomenalno, pjevao je tri sata, a na kraju publici priredio i spektakularan vatromet - bolji nego za proslavu nove godine. 10 minuta je svijetlilo nebo iznad Sarajeva. Nezaboravno! Pozz
TRISTPRVICOM!!!! Pa to je skoro pa trideset dvojka, no, krasno :D
Mi ovdje imamo samo 3 linije... :D
= Citat =:
Izvorno postao MindReader
Oš na kavu :)
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...verge_1108.gif
još malo. :gitara:
kvelertak *****
gaza - nije mi se dalo otišel sam sjest van al ono kaj sam čul je bilo vredeće
kylesa ****1/2
converge ****
kak da mi razumijemo tvoj post?
pa ono imaš imena izvođača i zvijezdice koje predstavljaju ocijenu njihova nastupa
eto. :D
11.9 u velebni Zagreb grad dolazi na Njemačko Američko Prijateljstvo. :pray:
Caribou @ Teatar &TD, Zagreb, 3.12.2010.
luv
Ovaj prošli vikend je bio MUNfest na obali rijeke Mrežnice.
Vidio sam i Duke of Earla tamo :)
Bio sam samo u petak (četvrtak i subotu sam imao nekih obaveza) kad su svirali St!llness, The Talco, Rambo Amadeus i Six Pack (koje nisam ostao poslušati, morao sam doma). Bilo je stvarno odlično i držim fige da će i na godinu biti tog festivala.
Evo više informacija na Muzika.hr
Also, u subotu i nedjelju se u Karlovcu održavao RocKorana fest koji je, koliko sam shvatio, bio čisti promašaj.
U subotu, kada su svirali Pasi, organizatori nisu imali 2000kn da im plate pa su frajeri navodno pokupili pojačalo i otišli :pray:
Također, u nedjelju je svirao samo S.A.R.S. od obećanih 5 bendova (Luna Morado, One Piece Puzzle, Cherkezi United, S.A.R.S., Eclipse of Time) jer organizatori nisu imali novaca za platiti sim izvođačima.
Genijalna organizacija :)
Hvala na pivi :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Bil sam u petak i subotu, neda mi se previše pisat osim da je bilo genijalno, izuzev PTSP mještana Generalskog stola koji su nas u većini slučajeva gledali (buljili) kao da smo srbočetnički agresori u novom naletu. Gostoljubljivost na razini, nema šta.
Ja sam imao iskustva sa dvojicom mještana i oba iskustva su bila pozitivna - jedan me uputio do mjesta održavanja, a drugi me vozio po onom makadamu i olakšao mi život u tom trenutku poprilično.
Ali zato sam se na putu nazad izgubio i umjesto predviđenih 4km hodao 10km.
Sam. Mrkli mrak. U šumi :)
uuu, bedac :) Al mi nije jasno kak si izgubio, put je poprilično ravan, makar po onom mraku je fakat nemoguće vidjet išta, još ak si sam, može bit sjebano. A mi smo uletili u 4 ujutro u hotel, bila neka svadba, tu su nas stvarno čudno gledali, sam smo požurili u sobu da nas još neko ne napadne :) A muzika koja je svirala tam, tak neš još u životu nisam čuo, samo neke kao turbo folk klavijature, bez vokala i lagano ubrzano, i tak sat vremena bez prekida, fascinantno.= Citat =:
Izvorno postao Maloki