hasomanu
Printable View
hasomanu
Slikam ti ujutro, ne da mi se sad tražit libelu.
Svi prozori mogu biti vodoravni, ovisno o tome što je referentno tijelo. :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
usput slikaj i d.ilera 8)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
A jesi baš imo potrebu?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
jesam
Morao sam ovaj san quotat, svaki put umrem kad ovo pročitam :rotfl: :rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Gle, imam preko 500 kilobajta (60+ stranica) zapisanih snova vamo u Wordu, samo sam lijen kopi pejstat ih i malo preurediti :D
Ako se nekom da žicat me, aj budem uvatio vremena pa stavim neke najbolje ^^
Stavljaj bokte
Aj evo otvorio sam file, i randomly srcollao svih 60+ stranica i evo kopirat ću prva 2 koja sam našo (enivejs, tekst je pisan za mene i moju dušu tako da ono, nemojte se čuditi stilu pisanja. Također gramatika namjerno saka da mi bude kulije kad čitam ponovo):
Uff ovo je bio jedan napeti. Znači počelo je tako da sam bio u trgovini. Yep, bio u trgovini. Imo sam 1kn i htio sam kupit žvakaću. Biliv it or nat, kupio sam je. I sad nije mi se dalo čekat da izađem iz trgovine i odma sam je strpo u usta. A iste takve su bile i na blagajni. I dođem ja prodavaču i dam kunu i kažem "ovo je za žvakaću" i on izvadi neki veliki komad žvakaće, ko šaka ljudska. Izmjeri ga pogledom i uzme nožom i odsječe kolko misli da košta za kunu (nešta tipa ko da kupuješ žvakaću na kile iz jednog velikog komada). Ja mu kažem da je krivo shvatio i pokažem mu da je to za žvakaću koju već imam u ustima i žvaćem ju. Tu se on iznenadio mojoj iskrenosti i dao mi 9 kuna za nagradu zajedno s tom drugom žvakaćom koju je već odsjeko pa da ne baci kao.
Također mi je reko da ću dobiti veliki popust na neko meso za roštiljanje i reko mi je da slobodno kupim 6 komada. Ja sam mu reko da imam samo tih 9 kuna koje mi je dao i da to neće biti dosta ali on je i dalje inzistiro da ja to kupim. Ništa, kupim ja tih 6 paketa mesa njemu u čast, dođem na blagajnu. Tu ova teta s blagajne uzme i pogleda cijenu s onim laserom i iznenadi se kad je vidila koliku je taj šef trgvoine cijenu meni dao. Izračunala mi je cijenu svih 6 komada i na kraju je ispalo da je svaki komad 15 kn došao tako da je sve skupa bilo 90kn. Ja naravno nisam imo te pare ali sam samo uzo to meso i pokupio se i ošo i niko se ništa nije žalio. Tu kad sam izašo iz trgovine, ispred mene je bio prizor Yu-Gi-Oh duela. Joey protiv Yugija. Yugi je u 5 karata koje je vuko prve dobio 3 identične trap karte i 2 Nobleman of Crossout karte. Pošto je Joey prvi igro i već je stavio nekog u Face Down Defense, Yugi mu ga je razvalio s Noblemanom i tako očistio cijeli Deck od te karte. Iz Joeyevog Decka su izašle 3 te karte dok iz Yugijevog jedna.
Ja sam to sve promatrko ispod nekih svodova od izlaza iz te trgovine. Tu je sad odjednom neko od njih stavio neku kartu, nekog moćnog zmaja koji je odjednom počeo rasti u veličinu. Narasto je tolko ogroman da je pocrvenio i počeo goriti u vatri. Bio je stvarno ogroman, ko neboder neki jebote. Počeo je lupat po podu od bijesa, pokazivajući nam svima da smo najebali blago rečeno. Duel je izmako kontorli i odjednom svi koji su gledali počeli su bježati od tog zmaja koji nas je sve vijo. Ja znam da sam odjednom ušo u Fiata (moj autić) i da sam vozio cijelu obitelj od tog zmaja i da smo bježali. Dok sam vozio, pogledo sam iza i vidio kako je neki lik summoniro nekog drugog monstera pomoću Yu-Gi-Oh karte ali ovaj zmaj ga je samo ladno ošamario a taj se summonirani monster razljepio u neku kuću. Taj summonirani je bio neki žuti s repom, ko onaj Sandshrew pokemon. Ugl ja sam tu bježo s autom od njega po nekoj ravnoj cesti koja je vodila u šumu. Odjednom sam nešta krivo stiso kvačilo/gas/kočnicu i izgubio kontorlu nad autom.
Počeli smo letit s autom kroz šumu i neke kanale ali ja sam reko nešta tipa "pazi sad ovo" i samo čeko tren da se prestanemo odbijat i da padnem nekako zgodno kao da ispadne da sam to namjerno htio. Tu kad smo se izudarali i pali na cestu nazat, brat me otjero iz auta i reko da više nikad neću vozit i da nemam pojma voziti auto (nije da uopće neam položeno al ajd XD). Reko je da će on nastavit vozit. Ja sam se tu naljutio i reko da ću pješke bježat od tog čudovišta. Odjednom sam kako sam krenuo pješke stvorio se u ulici iza [ima jedne gradske birtije ide ovdje]. Kako sam se penjo gore, bila je sve uža i uža i odjednom sam ušo u neku prostoriju koja je bila povezana s tom ulicom ali je bila soba zapravo. Nekako čudno uvrnut geografski prostor. Ugl tamo je bio neki visoki lik koji je bio peder. Srušio me je na pod (bio je visok i ogroman) i počeo me vatat. Ja sam se tu rito i psovo mu sve po spisku. Maltretiro me tako neko vrijeme dok odjednom nije došo brat s nekim u tu sobu-ulicu kojeg sam očekivo. Ja sam bio tipa "bilo je i vrijeme" i onda sam se probudio odjednom na svu sreću.
NEXT
Ok ovo je onaj jedan koje bi ja stvrsto pod „Epic“. Samo sam vakvog čeko ^^. Znači kapitalac:
Počelo je tako da smo ja, brat i [frend S]Spenjali se na nešta što je bilo visoko, neki bržeuljak ili ko zna šta u nekom gradu na moru. Penjali smo se gore i ja znam samo da je meni bilo strašno teško penjat se gore al da sam prije mogao. Imo sam osjećaj kao da nosim jedno 120 kila na sebi i radio sam mravlje korake. Frendu S to nije bilo jasno i da bi mi pokazo kolko je to lagano, spustio se dole to malo što se popeo i počeo neportrebno trčati okolo. Meni i dalje nije bilo jasno kako može. Tu odjednom u pola tih mojih muka s hodanjem, dođu neki Srbi i počnu se kačiti. Odjednom se stvorilo 434345 ljudi i svi su se htijeli tući jedni s drugima. Među njima je bio i frend K koji je odjednom bio ubildan (inače je mršav), predobro je izgledo.
Ugl nakon toga kad su se svi smirili i razišli, ja sam mogo normalno hodati i sve je bilo kul. Odjednom sam skonto da se nalazim u Big Brother kući. Mogo sam ići ravno pa desno skrenuti i onda na neke stepenice gore. Fora je što sam vidio nekog crnca tamo da je ošo i reko nekom frendu da ode vidjeti šta se događa. Frend je ošo tamo i taj crnac ga je zaklo. Ja sam se usro i počo bježati di me noge nose. Popeo sam se negdje gore u tom gradu i ušo u bus. Bus je vozio i bio je jedan dio na cesti di je onak radio nepotrebno krug bus.
Ja sam slučajno izašo jednu stanicu ranije nego što sam trebo tako da sam zapravo vijo taj bus do iduće stanice. Taman sam ga uvatio i ušo unutra. Tu mi je došo neki ženski kondukter i pito me za kartu. Ja sam pokazo pokaznu al ona je počela srati da to ne valja i da moram van. Ja sam se nadrko i reko „ma ajde izbaci me, onak, evo gledaj me kako neću van i šta ćeš mi napraviti?“ (neš na tu foru).
Ona je jadna bespomočna šutila i ja sam samo ošo iza na zadnja sjedišta busa. Tamo je bio frend B. O nečem smo pričali i došla je ta kondukterka i pridružila nam se. Ona je meni počela pričati kako ona odgaja svoju djecu i ja sam totalno zaključio da to krivo radi i počeo joj davati savjete kako da bude dobra majka. Ja sam tu htio izvaditi svoj mobitel i umjesto nove Nokije izvadim ovu staru plavu. Kontam si da mi je u drugom džepu nova kad ono opet i iz drugog izvadim staru. Stanem onak koji fak? tipa i frend B mi objasni problem da sam zapravo taj drugi našo i da sam oba ta ista ponio zapravo.
Nismo dalje ništa pričali, samo smo se vozili. Vozili smo se do ZG-a i što je najgore, vozili smo se busom kroz neke zgrade. Onak, prolazili kroz urede i sobe, kroz kolodvor i kroz vrata (sve u busu, da, jako čudno). Na kraju kad sam došo tamo di sam došo, ošo sam samo u neki neboder. Tamo gore je bila mama s nekom ženom. Fora je što je atmosfera bila onak, fina nekako. Bila je odjednom uber zima vani, i prozor je bio otvoren. Vjerat je puho nekako hladno i baš je bio ono, nokturnalni neki filing, baš onak, hladna zimska noć i vjetar taj ^^. Ugl užvio sam se.
I tak, ja došo gore u tu sobu i pogledam dole. Bili smo odjednom u nekom malom gradiću u kojem su bili samo neboderi i visoke zgrade. Sve po podu je bilo snijega i sve je bilo nekako čarobno mirno i tiho i onak zimsko puno snijega.
Zanimljivo da se odjednom frend M i onda kondukterka stvorile u toj sobi s nama. Ja ne znam zašto ali odjednom sam htio raditi zgibove na nekoj kuki na zidu da se kurčim. Ali nisam mogo, bio sam preslab. Tu je ova kondukterka počela raditi to bez problema i ja sam se tako jadno osjećo. Zbog tog sam joj dao nošene čarape i korištenu žvaku. Svi su kasnije izašli van i ostala je samo neka nepoznata baba unutra (ona „neka ženska“ što sam reko). Taman sam ispratio frenda M i kondukterku i vraćo se nazat i jedina scena koju vidim je kako ta baba gura mamu kroz prozor. A bili smo u nebodru, jako visokom na visokom katu, kakvih 100 metara visine.
Ja sam tu babu htio išamarat al sam skonto odjednom da je ona iz neke sekte i da nije normalna tako da sam se više orijetniro na to da spasim mamu ako je ikako moguće. Pogledo sam kroz prozor i vidio dole kako leži razljepljena u lokvi krvi dok je sve mirno i tiho i snijeg lagano pada po njoj. Nije mi se dalo stepenicama spuštat tako da sam jednostavno skočio dole kroz prozor ali sam se nekako odbijo preko verandi tako da sam polako pao i dočeko se na noge bez da sam se slomio. Dole se odjednom skupilo puno ljudi.
E sad odjendom, znam da sam se našo tamo dole točno 6 dana kasnije. Bio je to dan sahrane i moj deda je bio tamo. I žena moja (cura) je trebala doći. Đeda me je pito jel imam žensku a ja sam lago i reko ne, na šta me opet počeo zajebavat da sam peder. Ja sam se tu nadrko i vidio taman ženu kako je došla iz vlaka.
Bili smo zapravo na glavnom kolodvrou u ZG-u i sahrana je bila baš tamo. Pop je počo govoriti nad škrinjom sve ono kako ide i ja vidim kako neki brzi vlak juri iz daljine. Kontam si reko idem se ubiti i onak taman se zaletim da se bacim pod njega i svi su bili onak tipa „neeeeeeeeeeeeeee, staniiiiiiiiiii“ i ja naglo stanem i kažem „haha a jesam vas zajebo!“. Tu je sahrana završila i ja sam se okrenuo i skonto da je žena moja s frendom J na klupici i maze se. Ne da sam popizdio nego sam poletio kolko sam ljut bio. Počeo sam tući frenda J i onda sam uzo ženu i poslo je kući. Vuko sam je za kosu na neki vlak i slučajno sam se izgubio i uletio u neki kokošinjac na kolodvoru.
Tamo je bila moja mama i svi moji koji su zapravo samo priredili kao foru da ispadne da je ona mrtva da vide kako ću ja reagirat. Tu sam se pogotvo nadrko.
Došlo mi da je stvarno ubijem jbte. Ok aj nije. Ugl. Tamo malo dalje je bio neki vlak gdje su bili samo skijaši u njemu i ja sam trebo s njim otići s ženom nazat za Vukovar. Strpo sam nju unutra i ošo samo pozdraviti svoje kad ono vlak krene. Ja ga počnem vijati ali nikako da ga stignem. Pobjego mi je ladno i strojovođa je vidio kako ja zapravo vijam taj vlak. Reko mi je da se ne brinem i pito me ako imam snimku na mobu kako mama leti sa zgrade da mu je dam pa da će je on staviti na Jutub i da će se obogatiti tako i dati meni dio novaca da i ja budem bogat.
Ovi drugi je... čudan
neki dan sam sanjao da sam si odrezao obiteljske dragulje,kao,narast će ponovno :shock: .Onda sam shvatio da tu nesto nije uredu i da to mora bit san pa sam odbrojavao sekunde do buđenja
O.o ok ja imam cudne sanove al do sad si nikad nisam to...rezo..isuse kriste jesi se probudio instant u znoju il XD?
ne,ali sam ono ostao zbunjen.
Brain is a strange place
Obiteljski dragulji? A to bi bilo... :?
Sugar lumbs,balls,cajones,family jewels..get it?
znas, ono sto mi imamo, a ti nemas? u gacama, 1 par.
Pitaj mamu dal imam
EDIT: Molio bih nekog od modova da zabrane osobi iznad mene da mi se obraća u postanju. Hvala
To nemogu učinit, ali zato ga ti moš stavit na ignore listu pa je sve rješeno.
al onda iams gumbic koji tetjera da procitas sto sam napisao. ne radi kak je zamisljeno
Tko vam je kriv kad se ne znate kontrolirat.
Btw, mislim da je to stvarno glupo.
Kad ne bi bio taj botun da pokaže post od ignorirane osobe, ignore lista bi bila daleko efektivnija.
Pa sori što of topikiram ali Đizs Fakin Krajst, prvo me je uvatio i počo govorit da trambonjam u temi "kile" i opet počeo spominjati moj pad iz Orbite emlje, onda me u "Rispekt" dovatio i sada svako malo di postam ko da me uhodi i samo zeza. Daj Ragnarok jebote smiri se malo. Mogo si mi to lijepo objasniti i bez tog "ono sto mi imamo, a ti nemas".
U ostalom da, potpuno sam zaboravio na tu opciju. Hvala na podsjećivanju ^^
al onda nebi znao dal sam rekao nesto super-mega-jako vazno ili samo neku glupost
Pa kad bi se nastavilo po prosjeku, više ovo drugo :cry:
Jer stvarno koliko sam postova od tebe Ragnaroče vidio, nijedan nije konkretan i ne sadrži više od jedne rečenice. I dapače, većina ih je totalno suvišna i nebi pravila nikakve razlike da se ne nalaze tamo di se nalaze. Mislim da si i sam toga svjestan
totalno
Ništa, samo udri ignore za bolji život.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Evo prvi iz mog dream journala
Ne sječam se svega, samo od sredine sna. Sanjao sam da sam se našao u susjednom kvartu gdje se odražavalo nekakvo natjecanje. Stigao sam u sred discipline gdje je trebalo nešto odvidat i nitko nije zano što. Ja sam se popeo na nešto što je izgledalo kao dizalica. Na platformi je bilo dvoje troje ljudi.
Odvidao sam to a ljudi su pali s platforme. Pobjedio sam u tome. Našao sam se u nekoj sobi gdje su poredali nas natjecatelje. Tu je bio neki čovjek u trenerci i čovjek u odjelu. Čovjek u odjelu je rekao da tko pobjedi ovdje da će biti premijer u saboru. Sljedeče se nalazim na nečemu što izgleda kao mp nekog fpsa. Imam strojnicu i pištolj. Strojnicom sa uspio ubiti jednog, ali mi je onda ponestalo metaka. Izvlačim pistolj i ulazim u skladište gdje pokušavam ubiti nekog ali otkrivam da nemam čak ni puni saržer. Čini da su meni dali ultra malo metaka. Nalazim neku pušku ali opet imam malo metaka. Odjebem pušku i krečem šakama. Sljedeče se nalazim u svom razredu gdje me razrednica tješi jer sam izgubio. Gledam neku sliku. Opet warp i sad hodam kraj mora s prijateljem. Odjednom mi se u ruci nađe lak za kmosu kojim napravim neku retardiranu frizuru. Malo šetamo po gradu i tu se budim.
I ja sam imao čudne snove. Prvo sam sanjao da sam na nekoj vojnoj konferenciji. Ne znam kako, ali po nekom detalju sam zapamtio da je to bila konferencija meksičke vojske. Nakon toga sam sanjao da se u moju kuću može doći samo kroz balkon i da je do balkona postavljena ogromna daska. Na balkonu su bila dva tipa koja su držala dasku, ali kad sam se pokušao popeti, otišli su do mog susjeda i daska se slomila, a ja pao. Nakon toga sam sanjao da sam u kući na moru i da vidim kako neka zraka s neba pada u daljini i nakon toga ogromna eksplozija. Nakon toga sam sanjao da sam član CSI (New York) tima, a laboratorij nam je bio kod mene doma. Sanjao sam kako goloruk hvatam nekog tipa jer mi nisu dali oružje. Nakon toga sam se malo bavio istraživanjima dokaza pa sam se nakon toga prebacio na san u kojem idem na maturalac avionom, a stvar je u tome da mi je jedino profesorica bila poznata, ostale uopće nisam prepoznao jer to nije bio moj razred. Nakon toga sam se probudio. Sve u svemu, vrlo čudno ali i zanimljivo iskustvo za mene.