The Evil Dead i Cannibal holocaust
prejebeno
Printable View
The Evil Dead i Cannibal holocaust
prejebeno
Pogledao sam 21,dobar film.
IWVAV (pa ti pogađaj)
Pogledao sam Sympathy For Mr Vengeance,to je nastavak oldboya i film mi se nije svidio.Previše je naporan za gledanje i pomalo dosadan.Oldboy je deset puta bolji film.Moja ocjena:4,8/10
nacionalno blago dva - solidan nastavak, super za subotnjo večer kad ste doma i želite razbiti dosadu s nekim nabrijanim pustolovnim filmom s velikom dozom akcije i humora :D
Također nacionalno blago 2 i Američki gangster-sve se zna 10/10.(Za gangstera)
The Island
svidio mi se film,preporucam onima koji vole sf filmove koji bacaju alegorije na danasnje drustvo
UnderworldSi Underworld: Evolution
Odlični filmovi o ratu između vampira i vukodlaka s odličnom pričom i atmosferom, i što je najvažnije - Kate Beckinsale. :D
Jedva čekam treći, iako će se odvijati u prošlosti, i više neće glumiti Kate Beckinsale. :cry:
Futuramu, neki dugometražni film
prestaršno dobro :D
humor na Božanskoj visini, za one koji gledaju takv crtiće ^^
Army of Darkness :pray:
Pogledao i ja...i to prvi i drugi dio...predobro...umirao sam od smjeha na neke scene...pogotovo u dvojci...= Citat =:
Izvorno postao flander
the onion movie.... zakon film
da slažem se po meni jedan od meni osobno najdražih sf filmova... sve je super od glumaca do priče...= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Dobar je taj Island,gledao sam ga prije par godina.
Dnevnoy dozor (dnevna straža) i Nochnoy dozor (noćna straža)
vrlo dobri filmovi (ruski)
dnevna straža je dosta dug a oba su puna specijalnih efekata
sve u svemu odlično
I te sam filmove pogledao,mislim da su rađeni po knjizi ako se nevaram i bude treći nastavak došao.
da po knjizi su snima se Twilight watch= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Pogledao sam Cloverfield.Izvrstan film,sviđa mi se to što je film snimljen iz perspektive običnih ljudi koji se nađu usred katastrofe u new yorku i super je što nema glavnih i sporednih glumaca nego su svi jednako važni.Moja ocjena 8,6/10 :thumbs2:
moja ocjena je 1/10... zato što je film šrot, kopija vještice iz blaira opet samo vidiš retardirane amere kako bježe od nečega...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Treba li stvarno filmu još nešto kako bi bio uspješan? :)= Citat =:
Izvorno postao unknown
moja ocjena je za cloverfield 3/10 a da film nije tako sniman ima bi još manju ocjenu= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
gledo sam jučer(po neznam koji put) "The Wanderers"-film je predobar
ocjena 10/10
Jet Lee's FearlessS:pray: :pray: :pray:
Ovo je najbolji film s borilačkim vještinama, najbolji film na neengleskom govornom području koji sam gledao, te jedan od meni 10 najboljih filmova uopće.
10/10
A tek sam ga jučer gledao po prvi put.
najbolji jet lijev film je hero...= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
http://www.imdb.com/title/tt0299977/
I tog ću uskoro nabaviti i pogledati.
Zasad mi je ovaj najbolji.
Evo bas nekidan sam gledo nesto malo Schindlerovu Listu!
Nema film je predobar!Al ona scena kad onaj Njemac Skida sa Snajperom Predobro!
nemam sreće u zadnje vreme. u zadnjih mesec dana gledao sam tri baš loša filma (scary movie 4, you kill me i the new guy... ali ono očajni filmovi) i jedan odličan (40 year old virgin - 7/10, sjajan film).
odgledah cloverfield... vrlo zanimljiv film, i sto se tice price i nacina snimanja...
Snakes on a plane, 10000 BC i Oceans Eleven. Svi su mi se jako svidjeli :>
Kung Pow: Šaka svih šaka... osjetio sam kako se poglupljujem, ali bar sam to radio uz smijeh.