Sandman rula.
Heavy isto.
Printable View
Sandman rula.
Heavy isto.
YOU! YES YOU! YOU ARE DEAD
Jedanput u milijun godina kad nešto i pogodiš s njim.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Dobar je kad dođem heavyu sa guza pa pomogne da se ne okrene i uništi me u pola nanosekunde.
It looked a little something like this:
Samo s skautom.
Al zato tih 15 healtha često usfali. I riba normalno, nemaš ribu.
SCOUTS EVERYWHERE.
Uspio sam cappat sva tri pointa prije nego sto se dio njih uopce i connectao. :)
Sad smo se skkupili Arby, kroati, Xero i ja. Joinajte se.
Nevene daj steam name.
Danas sam ja bio posebno loš ili smo stvarno upali u specijalne timove. Vjerojatno oboje.:(
Ovo drugo.
Da, skužila sam, vidim ovdje post, dođem iste minute, svi odoše :) Foevah alone
Loš je server.
Onaj Redditov je dobar bio, ali ti si ošo prije nego što smo emigrirali. Mogli bi opet uskoro.
Mogli bi.
Ja dolazim za nekih 20ak minuta.
Kaj, dal igramo onda ili?
AJMOOOO!
@Devil Dog - stim name mi je Bluseo
THERE CAN BE ONLY ONE!
Konačno ostvario Head of the Class. Dobro mi je dugo trebalo.
Da fakat!= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nije mi jasno zašto tome toliko treba, a mogao bih se zakleti da sam sa nekim klasama i po 2-3 puta dobio achievementupdate...
BTW, ažurira li vama tf2 korektno statse? Nisam prije skoro ništa sa spy-em igrao, i sad zadnjih tjedan dana gotovo isključivo sa njim igram, no nije mi se pomaklo niti vrijeme igranja sa dotičnim, niti broj backstabba (koji bi se trebao povećati sa 2 na 6), dok mi se achievmentsi i bodovi uredno bilježe.
http://cloud.steampowered.com/ugc/61...E222E71D7B30C/
Ona prva runda na nucleusu je bilo seksi mega super dobra. Pyro je takav easy mode. Istina sentry te totalno uništi, ali nema šanse da bi mogo ovako lagano i brzo pobrat killove sa scootom.
Drugi tim je sakao kokove. I opet smo gubili jer nitko nije cappao :-x
Ako ima imalo dobrih igraca, nema sanse da uspijes takav pyro rampage.
Inace je odlican za klanje njubara.
Al ja sam danas uzasno lose igrao. :(
Xero prešao na mračnu stranu.
Mogu bit dobri kolko hoće šta mi mogu kad im dođem s leđa zapalim ih i opalim s axtinguisherom. Jedino scout ima neke male šanse, ali njega afterburn ubije prilično brzo.
Dobri igrači ti ne bi ni dopustili da im dođeš tak blizu, vjeruj mi pyro je jedna od najslabijih klasa kad se sve zbroji i oduzme. Al meni i najzabavnija zbog reflectanja
Samo neka dođu razbit ću im pičku :killyou:
ENEMY TEAM IS SPIES.
Jeboga, posvuda su bili. Idem ja asistirat soniku da dokrajci jednog demomana, bam, jos jedan sonik.
Ja i sonik (scout/demo) protiv dema i spya, ajd, nece bit tako tesko.
Bam, jos jedan spy.
Ubiju sonika, pokusam se izvuc kroz vrata, nejde. Bit ce jos jedan spy.
Ajd, barem nisu backstabbali.
Also, heavy rula. KGB protiv spya i onda sa crit bonusom poklati ostale spyeve. Makes me chuckle.
Demoman rula.