Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
Ma divota. Tak sam i ja za svoj pug uzeo zadnji spojler, malo đubre košta tolko da to nije normalno. I te lajsne sam isto uzeo, ipak malo podiže izgled auta. Sad samo da čopim OZ 35th Ann i Bridgestone Turanza gume na proljeće i ja sretan ko malo dijete ^^
Uuu to je jebena felga. Super zgleda.
Ma da ti spojleri kostaju da padnes na dupe..
Daj pukni koji sliku puga.. Mislim da si negdje u ovom topicu stavio ali previse je toga tu :D
Sto se tice guma.. Ne znam koju velicinu guma uzimas ali ako je 15ica preporucam Goodyear Eagle F1..
Poderao sam ih vec par setova i fakat su odlicne.. Malo sline po kisi ali za suho najbolje koje sam vozio..
Ne kazem da je Turanza losa guma, samo jeftinije se da nabaviti F1 i po meni zericu bolja.
Sad preko zime na Coltu su ove GTI felge sa zimuljama, a za ljeto imam F1 i ove felge (na slici su jos kod frenda):
http://img163.imageshack.us/img163/4...8105739.th.jpg
Ma ja hoću pretežno dobru ljetnu kišnuSgumu, nije mi tolko do trošenja il drugih stvari. Nekak sam se odlučio za nju al možda u međuvremenu uzmem i neš drugo, čuo sam da je i continental dobar. A kaj se tiće felgi, prvo sam mislio uzet 16" al kad sam skužio da bi auto izgledao visoko ko koza rađe ću stavit originalnu dimenziju koju imam, 15". A i jeftinije je uostalom. A preko zime ću imat ove sad felge te nove zimske gume, tak da samo kod promjene šaltam felge skupa s gumama.
Evo slika, malo prokopao temu
= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
Uuu to je jebena felga. Super zgleda.
Ma da ti spojleri kostaju da padnes na dupe..
Daj pukni koji sliku puga.. Mislim da si negdje u ovom topicu stavio ali previse je toga tu :D
Sto se tice guma.. Ne znam koju velicinu guma uzimas ali ako je 15ica preporucam Goodyear Eagle F1..
Poderao sam ih vec par setova i fakat su odlicne.. Malo sline po kisi ali za suho najbolje koje sam vozio..
Ne kazem da je Turanza losa guma, samo jeftinije se da nabaviti F1 i po meni zericu bolja.
Sad preko zime na Coltu su ove GTI felge sa zimuljama, a za ljeto imam F1 i ove felge (na slici su jos kod frenda):
http://img163.imageshack.us/img163/4...8105739.th.jpg
Felge su mrak! Koliko vrijedi takav Colt?
A cuj Colt GTI je dosta rijedak auto..
Ovaj moj "crveni", ovaj srebrni od frenda i jos jedan crveni su Dubai edition koji su jedini uvezeni za vrijeme Yuge.
I ti imaju 1.6 motor dok su Europski GTI sa 1.8.
Vani ih se moze naci ali cca 10.000kn racunaj kod nas.
Aj pliz napiši koje su to felge. Stvarno mrak zgledaju. Sigurno je minimalno 500 eura došao komplet.
Pa to bi trebale bit Superturismo GT felge ak se ne varam...a cijena ti ovisi o colaži.
Felge?? 500€?? Dao sam frendu Samsung monitor 2032bw za njih :D
Iskreno nemam pojma koje su.. Bacit cu oko kad odem doma.
A izgledaju ko superturizmo (onaj stariji model di je srce malo unutra) ali nije to to.
Ovako izgledaju te starije GT
http://www.njuskalo.hr/image-w450/al...ka-1486509.jpg
Novije:
http://data.motor-talk.de/data/galle...o-gt-30614.jpg
Ma skoro su pa iste. A dobra ti je zamjena :pray: Za 15" mislim da se cjena kreće oko 100€...zaboravio sam kolko je bilo kad sam pitao za 35th Ann.
Da skratim. Koliko je onda komplet tih felgi + gume od 15 cola naravno. Meni su felge najbitnija stvar na autu, kao i cipele na čovjeku. Šta nije lakše platit nekom da ti ukrade felge s nekog auta?
Ajmo bubnut...15" felge plus gume, od 800€ do 1000€. Ak hoćeš ozice gledao sam u Vulkalu. A cijenu sam fakat bubnuo, pod uvjetom da je sve kupljeno u dućanu a ne polovno.
Ajmo rec da svaka felga kosta 15" cola oko 500kn. I sad uzmes da su jos 4 gume 2000kn to je cca 4000kn. Npr 17" felge dodu kod nas oko 700kn. Ofc tu gume kostaju oko 1500-1800kn, ali to se ne kupuje kod nas nego u furlanu u sloveniji. Kod nas se samo 15" isplati. Ja uzimam sad 16" od tsw-a skupa sa kw oprugama i amortizerima -35mm. Ove felge trazim i ako ih nadem uzimam ih odma i onda na njih goodyear eagle f1 gsd3 gumu 205/45 r16
http://www.tsw.com/alloy_wheels_asan_5.php
Ak je svaka felga tolko onda super, naravno pričam o oz-u, za ostale neznam kak stoje cijene. A i niže od oz-a ne bi ni išao. Možda i prije skupim te pare. A inače, isplati su u sloveniju skočit, još ak te ne cimaju na granici, divota.
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
A Npr 17" felge dodu kod nas oko 700kn. Ofc tu gume kostaju oko 1500-1800kn.
Ne znam di to kupujes ali mene 225/40-R18 gume izadju oko 1200kn komad..
Evo nasao sam ljetne gume Goodyear Eagle F1 GS-D3 225/45 R17 za 1050kn..
Sigurno se moze naci neka losija guma i za manje pare. Ovo do 1800 je nekak previse :)
I di to ima 17ice felge za 700kn!? :shock:
Pa valjda ovisi o kvaliteti i marki felge, zato 17" košta možda toliko. Naravno, ak još ima koja akcija na felge onda se još više isplati.
Evo našao sam si felgu iz snova. Sad samo da nađem neki auto na koji ona paše...
A sta kazes na Superturizmo wrc? Posto vices stalno kak ti se svidaju bijele felge :D
http://www.speck-tuning.de/sod_data/...urismo_wrc.jpg
Ima moj frend na alfi, ak to ne čistiš svaki tjedan ili češće felge će nekong nekog vremena ličit kao da se netko posrao na njih i to nikak ne ide dolje. Zato sam se rađe odlučio za crne 35th anniversary. Al inače, ove bijele izgledaju zakon.
Ta oz mi i nije nesto. Inace imao je molydon akciju za 17" felge. Rebel 225/40R 18 1200kn? Nemoj me jebat jer u sloveniji 205/45 r16 dode oko 1100kn, a kod nas je skuplja tak da ono ovo je jos veca dimenzija od te :). Inace u sloveniji ako su gume iz EU platis 10% necega, a ako nisu onda onih 23% pdv-a i dobis povrat poreza iduci put kad ides tak neka fora. Inace u molyodnu sam gledao i dosle su toliko G1 Eagle F1. Inace stena tko kaze da ja gledam standart 17" gumu. I nije bas tak jeftina. Sumnjam nekako.
Evo preko ljeta bila akcija
http://www.njuskalo.hr/gume/ljetne-gume ... las-498103
Iglica 1199kn..
Gledao sam kod frenda u katalogu za ovu moju gumu koju sam dobio sa autom Yokohamu Advan A10 215/45-R18 dode malo iznad 1200..
Nemoj me krivo shvatit, ali yokohamu ne bi nikad na svoj auto stavio. Slusao sam ovak malo ljude i katastrofa su gume. Na mokrom su za k.rac, a i ovak imaju lose drzanje. Ugl goodyear, continental i bfgoodrich su mi se jedini pokazali dobri. Michelin i bridgestone su ok, ali nisu nes kao sto ih se spominje.
SAVA gume su najbolje. Best buy! :pray:
Da, dobre su Sava gume. Imam sava diamond na nexusu, opake.
Haha... Skršila sam auto... prije par dana... uglavnom, dobro sam prošla, samo 2500 kn popravak... meni nije bilo ništa....
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Haha... Skršila sam auto... prije par dana... uglavnom, dobro sam prošla, samo 2500 kn popravak... meni nije bilo ništa....
Pics or it didn't happen.
Sta mislite o fiatu puntu ? planiram uzet polovni, meni se auto svida i u mom mjestu ima i servis za fiate.
= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Sta mislite o fiatu puntu ? planiram uzet polovni, meni se auto svida i u mom mjestu ima i servis za fiate.
Nikad više fiat!!!