-
Re: The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
Ja krepo bio na polovici 19. levela,tak da nist od undyinga...
Ajmeh, sad bio u Garth Agarwenu, popizdio sam, prvo healer koji prvi uleti i pulla sve moguce, a zatim jos i hunter koji također pulla, a zatim još stalno resetira bossove, i ne želi mrdnit...
-
-
Nisam znao da ranger ima healer alta.
Inače meni igra svako malo počne krepavat display driver mi prestane respondat pa imam crni ekran na sekundu dvije i onda opet radi i tako svake 2 minute tako da sam već na 10 levelu poginio zbog tog govneta,
-
Brijem da je do tebe, a ne do igre... :P
-
Da zato mi se samo u ovoj igri to dešava. Totalno ubija želju za igranjem ko the "morning sun has vanquished the terrible night" svakih pet minuta moram buljit u crn ekran.
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Nisam znao da ranger ima healer alta.
ček jel to uvreda? :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Totalno ubija želju za igranjem ko the "morning sun has vanquished the terrible night" svakih pet minuta moram buljit u crn ekran.
Isse. :)
@Rang€r:
Jel' znaš svirati štogod?
-
Znao sam da će neko skontat :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Totalno ubija želju za igranjem ko the "morning sun has vanquished the terrible night" svakih pet minuta moram buljit u crn ekran.
Isse. :)
@Rang€r:
Jel' znaš svirati štogod?
bio sam na lutnji neš sam konto kako svirat ovo ono, probo sam smoke on the water i skužio da je preretardirano, onda sam googlo i skužio da trebaju bit ti neki templatei, onda sam moro ič :(
netrošim baš puno vremena na lotro preko tjedna, evo danas prva noč u tjednu da sam ga pokrenuo, začuđujuče brzo sam našao party za fornost, na kraju je to bio fail ovo ono, a na to je smrdilo još od početka. kad god je tak neki run sve se više uvjeravam da lotro ima najgluplji community.
-
silkroad je nenadmašiv po fejlanju, bilo cega...
al da,komjuniti je za k u lotrou, najbolje ti je skompati se s nekolicinom ljudi,pa zajedno to rijesavate...
-
silkroad je smeče od igre, trebaš bit retardiran da to uopče ideš isprobavat lol.
-
-
hočeš reč da nije smeče?:S
-
Želim reći da skokneš do SRO teme.
Eto.
-
Potpisujem se na obojicu. Ne želim zagaditi LOTRO spominjanjem silkroada...
Nemrem bilivit, uspio sam obavit Ivara, uletio nam neki lvl 65 lik, pa smo to pod high speed riješili... :D
-
to je inače jedini način da se to i rješi kolko vidim. baš se pitam jesu ljudi uopče završavali instance na headstartu.
inače ivar mi je nekak najteži što se GA tiče, a onaj zombi prije njega je isto jebeno naporan.
-
lol danas skužio da se više nemogu ulogirat a f2p još nije počeo.
-
Mislim da su svi (europska komuna, jel'te) otišli na US server jer EU još nemaju nigdje na vidiku prebacivanje na ovaj F2P plan.
-
nekužim zaš bi oni koji su plačali eu verziju se prebacili na us :S
-
Zato jer se tamo ne plaća, i lako roknu premium il kako se već zove..
-
Welcome Back Weekend je završio,a f2p se još ne nazire... Men se baš ni neda ispočetka igrat, pa cu ja pricekat EU...
-
meni se neda nikako. igra je jebeno dosadna dok još i ima contenta.
-
jel valja ovo u f2p??..ne igram baš mmog a obožavam lotr setting..dal se isplati nabavljati??
-
ja upalio i ugasio, vjerojato se igra svida samo ovima koji prate lotr, gledo sam samo jedan film i nije mi nesto a i ne sjecam ga se.
al ak ti se svida, mos sa Turbine pointima i ekspanzije kupovat, a turbine pointi su item mall pointi koje dobijes i od questova, achievmenta itd
ako neko igra a jos nije vidio ovo, tu ima popis svih TP nagrada
http://lotro.mmorsel.com/p/tpfinder.html
-
E pa, viš, ja sam umjereni lotr fan, al česti mmo igrač, i igra je mnogo kvalitetnija nego većina drugih mmoa, ali mi fali pravi lotr štih... Mišljenje je dakle subjektivno.
Ukratko,ak si lotr fan, uživat ćeš. Ak si mmo fan, također. Ak si oboje, bit će ti zakon.
-
= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
Ak si mmoSfan
*pve
-
igra ima najbolji pve na tržištu i ako si igro tolko mmo sranja ko firen ovo bi ti sjelo ko budali šamar.
-
Mozda, al kad netko kaze MMO, ocekujem da naglasava pvp, ne pve
-
nisam skužio tvoj post. otvorim po petnaest tabova od tema koje me zanimaju pa nisam skužio post zbog vremena postanja ovo ono.
-
Kaže da očekuje PvP sustav u MMO-u, no ko što rekoh, to je subjektivno, i to su striktno njegova vlastita mjerila. Ukoliko očekuje razvijeni pvp, može slobodno zaobići LOTRO. A dobro ste rekli, pve je jedan od najboljih na tržištu.