lol= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Printable View
lol= Citat =:
Dosao novi ruter, tomson.
Rekao mi je tip da se svaki put kad nestane struje da se podatci azuriraju sa onima od t-com'a, ima li itko iskustva s ovim ruterom za otvaranje portova?
Kupuj original igre, btw piratija je na ovom forumu strogo zabranjena.
Molim ban za kroatija
I meni si nedostajao. shy:
Zavisi koji model. Giev info.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Spoznao sam da nakon jako, jako dugo vremena ponovo malo slušam ska. Hvata me nostalgija i euforija istovremeno. Znate taj osjećaj. :D
TG782i
Stvar je u tome da ovaj gad 'gubi sve upisane podatke kada se resetira'.
Oh, mislim da znam koji je to. Ako se ne varam, isti model je moj prijatelj dobio kao zamjenski ruter kad mu je spržilo postojeći. Zbog toga se ne možemo nikad spojiti preko Hamachija kako valja. Koliko sam skužio ima drukčije konfiguriran NAT koji blokira tunneling.
Što se tiče otvaranja portova, mislim da se može, ali koliko se priča na netu, taj ruter je toliko limitiran s opcijama da neki posežu i za firmware downgradeom/upgradeom.
Isuse ovo mi već 3 dana ne izlazi iz glave. >_>
Pukni Loitumu. Konkurencija? Nikakva, osim možda Magical Trevora.
Spoznao sam da se dvoumim: da izbrišem sejvove i počnem ispočetka igrat BG2 ili da samo... Modificiram?
Znam, isti je slucaj i kod mene. Pokusao sam pitati onog tipa koji mi je servisirao, ugl koliko sam skuzio njihov server ima skoro pa apsolutnu kontrolu nad postavkama, a svaki drugi firmware efikasno onesposobi bilo kakav pristup internetu.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Moram ga jos pitati sto ce biti u slucaju 'homemade' rutera, odnosno nekog koji oni ne opskrbljuju ili drugi model, jer mi je rekao da prelaze da svi imaju takve rutere ili stavec.
Ugl. hvala bogu da nemam pristup kompu pa da se zgrazam nad limitiranoscu opcija.
Ma neće valjda svima to stavljati? :(
Ako bude tako, na T-Scumu se neće moći igrati preko Hamachija ili Tunnglea uopće. A možda ni otvarati portove :(((((((((((((
Nece prisiljavati, ali mi je rekao da vise manje svim novim/zamjenskim korisnicima predaju ove modele.
Budem ga sutra jos o tome raspitao, ali mozes biti siguran da nece dopustati korisnicima da rade tolike promjene.
Pobogu, nadam se da netko na krku daje neki stariji model.
Ja svoj ne dam, ako rikne (a i mogao bi, taj Thomson je drek) radije sam kupujem neki. Valjda se bar to može.
Ako niti to ne dopustaju, amok.
Amok i say.
Spoznao da mi pod hitno treba cca 10 000 eura za fallout shelter.
Da mi je matična crkla točnije utori za hard disk... i da mi manjka 800 kn za novu matičnu... i da nema gejmanja već 2 i pol mjeseca al očito da to nije kraj :cry: crko mi ekran sad sam opet na onoj kutiji :D
Prizovi Babu Vangu, ako je uspjela proreć treći svijetski rat proreć će tebi 10 000 eura. Al inače, bolje ti je utrošit na mašin ganove i bazuke, jer čujem da ipak neće bacit nuklearku, javila nam se Baba Vanga iz groba.= Citat =:
Sudeći prema etiketama na njima, postoje muški i ženski kišobrani.
HINT: Ako nije sasvim crno, nije muško.
OMFG, pada snijeg!
Do not driftati u krivinama :nonono:
Jos jedan frend je imao taj ruter.
Noz, vilica i bat te prijava kvara novog rutera did the trick, ali se mora naglasiti da se trazi neki drugi model rutera, odnosno neki ne-thomson.
Ma može i thomson, ali neka bude speedtouch a ne to govno. Makar je i speedtouch govno i svaki idiot mu može probiti wireless enkripciju, ali bar možeš sve živo narihtat.
Zyxel ili D-Link i ja hepi.
Okej, onda 20 000- deset za sheltr i deset za pun penis naoružanja i municije.
@croat1gamer: a baš si mogao zaigrati TNM ili Planescape za vrijeme dok ti net nije radio :)
Net radi, ali komp ne.
Prvo jer moram popravit neke predmete. Njih 5 da budem precizan.
Drugo je da se mozda nesto ujebalo kada je otisao ruter.
Šta si dobio -5 iz pet različitih predmeta?
Ne zezaj leprekone. Nemaš ti takve starce. :(
I da imam brzo bi ih preobratio.
O ne, nebi, vjeruj mi :)
Ja jesam. Prije mi je govorila kad bi dobio pet da je moglo bit bolje, sad mi za trojku kaže ok, za sve jače od nje me pohvali, a za dva i jedan naravno pokori. :)= Citat =:
Kako si to uspio? Mora da ti je majku lako obrlatiti... Gdje živiš, da vježbam na njoj...?
Pa cilj je spustiti standarde, tsk tsk. To radiš postupnim pogoršavanjem u ocjenama. Roditelji likova koji su imali 5.0 u osnovnoj imaju visoka očekivanja za srednju, pa onda oni jadni štrebaju ko ludi. Ja sam već u 8. razredu bio na trojkama i dvojkama, a sad da imam dvojke sve bi bilo super.
Aaaaa ne hvala, nisam lud da sad spustim standarde :)
Štreberu.
Ja nisam lud da prolazim godinu bez popravaka 8)
Kad sam bio u gimnaziji razrednica nam je pričala o nekom tipu pred par generacija koji je non stop vukao dvojke, tu i tamo koju trojku.
Onda je jednom dobio peticu iz nekog ispita iz informatike i sav se usro, i molio razrednicu da stavi prst preko te ocjene kad mu starci dođu na informacije, jer bi onda skužili da može bolje.
@Sonic: Tako ti ja na faksu, svako ljeto učim i nikad mi nije dosadno 8)
O majke ti. xD
Ma da, bio bi red da više prođem uredno godinu da se odmorim preko ljeta, ode mi mladost.
@chameleon: Lik owna svakog ljenčinu :)
@xero: bar nisam leprekon.
Možeš ti učit, i uči, ali neka te boli neka stvar za ocjene. Onako, ležerno, one ionako ništa ne određuju u životu. I na kraju briljiraš na državnoj maturi i sve ok.= Citat =: