Ne sviđa mi se, zvuči generično. :(
<3
Btw, gdje je shaft nestao? Mislim da nisu napravili ni jedan anime još od Madoke. :(
edit: nwm, sjetio se da rade Nisemonogatari. Phew, već sam se uplašio da su nestali.
Printable View
Ne sviđa mi se, zvuči generično. :(
<3
Btw, gdje je shaft nestao? Mislim da nisu napravili ni jedan anime još od Madoke. :(
edit: nwm, sjetio se da rade Nisemonogatari. Phew, već sam se uplašio da su nestali.
Evo pogledao drugu sezonu Kaiji-a, i dalje, pored prve sezone, drži titulu najnapetijeg i najneizvjesnijeg animea ikad napravljenog. Pogledao sam ga praktički u jednom dahu i uživao sam u svakoj sekundi.
Završio sa Xam'd: Lost Memories.
Dobar kraj, ali sam malo zbunjen budući da nisam baš polovio tko tu koga. Tko je ustvari Hiruken Emperor, što je bio prvobitni naum Lady Sannove i zašto se uopće vodi rat između sjevera i juga? Osim toga, nisam shvatio koji su uopće motivi onog generala Kakisu-a? Ne znam... morat ću još jednom pogledati neke scene.
Uglavnom vrlo dobar anime. Čak mi je malčice draži od Eureke 7 budući da nema toliko angsta.
A gotova je i druga sezona Working. U nekim segmentima je bolja od prve, ali kraj mi je svejedno ispao meh. Vjerojatno će biti još jedna sezona, iako bi mi bilo draže da su ovdje sve završili.
Solidan za pogledati ako volite slice of life komedije.
Jer je Jug bio za ropstvo :P
Odgledao Fist of the North Star (1986.)
Manly.
Totalno.
Sad pogledaj novije filmove, tj. Fist of the North Star: The Legends of the True Savior. :)= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
http://i.imgur.com/9N936.jpg
Pogledao Blood: The Last Vampire. S jedne strane sam impresioniran sa skoro svime viđenim u filmu... ima dobru atmosferu i soundtrack, vizualno je pravi eye candy za pogledati, a akcijske scene su fenomenalne i stalno se nešto događa tako da ni u jednom trenutku ne postane dosadan. Problem je u tome što film više djeluje kao neki bonus sidestory, a ne kao samostalna cjelina. Motivi likova i neka pozadinska radnja? Toga ovdje nema, uopće.
Uglavnom, mislim da ga vrijedi pogledati samo što ćete na kraju filma istovremeno biti i impresionirani i frustrirani jer 45 minuta za ovako dobar film nije dovoljno.
7.5/10
Jel gledao tko Blood+ ? Arby?
Odustao sam od Blood+ nakon negdje 10 epizoda... Neznam, meni nije pasalo.
= Citat =:
Izvorno postao Raz
:))))
Hey! Those are my feelings you threw away!
Kasnije primijetiš da se dosta segmenata u radnji ponavlja, praktički kao da je čitav anime sastavljen od 3 jednaka dijela koja se ponavljaju sa određenim izmjenama. Naravno, nije ovo Haruhi Endless 8 glupost, ali ćeš primijetiti ponavljanja uz neke dijelove koji su ne znam zašto tu (Schiff, npr). Uz sve to rečeno meni je Blood+ jako dobar i nije mi jasno zašto ima tako negativnu reputaciju, tim više jer je daleko bolji Blood-C koji je jad i čemer u usporedbi. Otaku gonna otaku. Sam anime se mogao slobodno zvati Badass Normal: the Anime koliko likova ima koji spadaju u tu kategoriju. Vrijedi pogledati jer prema kraju postaje bolji kad se ulozi poveći.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Odgledao sam BECK do kraja... I sad sam tužan :cry:
Ima šta dobroga ove sezone?
Tko je pratio Fate/Zero, kakav je?!
Potpuno sam zaboravio na to.
Odličan. Obavezno gledanje, posebno nakon jadne ekranizacije F/N-a.
Another je odličan. Lik se zbog osobnih problema prebaci u drugu školu, svi taje nešto od njega pa polako postaje sumnjičav i tako... jako Higurashi-like. Samo što nema humora, što mi odgovara. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nisemonogatari je isto OK. Gledao si Bakemonogatari, tako da znaš što otprilike očekivati od ovoga.
Kill me Baby gledam tek toliko da malo ubijem vrijeme. Chibi likovi, predvidljiva komedija i tako... nebi baš preporučio.
To je sve što sam za sada pogledao. Javim dojmove ako još nešto provijerim.
higuraši liek?
eto, dovoljno da čekiram :D
Za Naruto fanove, 242. epizoda Shippuudena je zadnja fillerska, tako da je od 243. krenuo main story. Naruto je napokon započeo trening u Zemlji Munje, na zanimljivom otoku.
Naruto fanovi to vec znaju
Bravo oni!= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Brijem da ni jedan anime koji je dulji od 100 ep ne valja. Ali baš ono, fakat da nakon toliko epizoda postaje smeće. Naruta sam gledao i imao sam neku ideju da prestanem nakon 250-e epizode, ako ne prestanu sa filerima. Ali sad kad pogledam, najbolje da ni ne započinjem, jer če se sigurno kad tad vratiti staroj formuli. Naruto valja, a Shippunden traje dok ne spase Garu. Sve ostalo je preseravanje i izvlačenje love od fanova. (A kako bi bio opak anime da čitav serijal stisnu u 100 epizoda i izbace sva ona suvišna sranja.)
Mislio sam poslje ovoga DB i DBZ gledati, ali mi je frend rekao kako se nabrijavaju 10 epizoda, pa tek onda počinje šora, tako da sam i od toga odustao.
A ništa vrijeme je da se pređe na stare američke crtane, nema druge. :D
Može neka preporuka za website sa novostima o animeu? Zanimju me novi anime i obični japanski filmovi.
http://www.animenewsnetwork.com/
Pogledaj si Fullmetal Alchemist Brotherhood ako želiš dobar akcijski anime.
A Naruto je smeće, lol.
@Miro
Pogledaj Dragon Ball Kai, sve sažeto u 98 epizoda zaključno s Cell sagom.
Točno.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Zapravo vrijedi za bilo koju seriju da može preživjeti toliko samo ako ima neku epizodnu formulu, gdje nije potrebno sve pratiti. Nemoguće je napraviti 100 epizoda kontinuirane priče da to bude zanimljivo ikome osim baba i mazohista.
moguce je
Prestani gledati shounen trakavice. :)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
E ali je izjava bogovska.
Nego, pogledao The End of Evangelion u nadi da ce nesto normalniji zavrsetak biti od serijala i da ce mi popraviti misljenje o animeu. Ali nije, samo je pogorsalo, pretenciozno izdrkavanje i pokusaji 2deep4u fazona. Stvarno ne kontam po cemu je toliko popularan i visoko cijenjen. Ajde ono animacija je ok, sondrack isto ali prica je katastrofa.
Pogledao prvu epizodu Mouretsu Pirates. Well... očekivao sam neki bedasti moeblob, no ovo je počelo iznenađujuće dobro. Ukratko, otac glavne likice je bio space pirate i sada bi ona trebala naslijediti njegov gusarski brod. No izgleda da se nekima ta ideja baš i ne sviđa tako da ju na kraju epizode pokušaju ubiti... i tak, zanimljivo je. Samo se nadam da 90% posade broda neće činiti školarke sa kratkim suknjicama, želim vidjeti raznolike likove! Pratit ću za sada u nadi da će i ostale epizode biti dobre kao ova prva.
I argh, zašto je opening toliko energičan i catchy! Ne mogu ga prestati pjevušiti. :)
Lol evo i ja upravo pogledao dvije epizode i htjedoh da postam. Druga epizoda je ok. Takodje mi se svidja sto je glavna likusa inicijativna i odlucna. Anime je pravo iznenadjenje, i barem za sada je dobar. Sa druge strane OP mi je uzasan i nigdje veze.
Nije mi se dalo tu pisat, mislio sam da će netko drugi stavit. Gledao zadnje dvije epizode, konačno gotovi filleri. Iako, trenutno manga owna, tak da mi je to zanimljivije. A animeu čekam da se radnja još malo zahukta, onda će rulat.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Inače, već skoro dva mjeseca nisam pogledao niti jedan jedini anime, osim kaj malo mangu pročitam; skroz me pustilo, nisam mislio da će se to dogodit tak odjenom. Nije ni čudo s obzirom kakva nam sranja serviraju ovih dana...između ostalog. Ajde, možda bi mogao bacit oko na Planetes, moram ga pogledat do kraja.
Pogledao sam prvu epizodu "Another".Dosta jezivo,tek je 1 epizoda izisla,jedva cekam ostale...
Opis
Odlucio reprizirat DMC, da lagano umrem od smijeha! Rape rape rape rape
:D :D
Najbolja komedija ikad.
Definitivno :D Plakao sam od smijeha doslovno kako je urnebesan ovaj anime.
:rotfl:
Pogledao drugu epizodu Another, onako za laku noć. Sada ću sanjati jezive lutke i duha sa povezom preko oka. ;(
Bas je kul onaj kraj,taman ocekivo da vidim sta se to krije kad ono zavrsi :D= Citat =:
Izvorno postao Raz
:gitara:
Sad se gleda Kaiji druga sezona. Odmah u cugu sam 10 epizoda polgledao, kako jebeno napeto. Imam toliku navalu adrenalina da mi nije dobro, mogu misliti tek kasnije kako ce biti. I naravno taj supreme voice acting.
Sve u svemu.
I like it.
He likes it!
Jesam se ismijo na Danshi Koukousei no Nichijou
U svakoj epizodi ima po par prici,glavni likovi su 3 srednjoskolca,defnitivno pratim :D