Zombieland
Bill fucking Murray :D
8/10 :thumbs2:
Printable View
Zombieland
Bill fucking Murray :D
8/10 :thumbs2:
upravo gledam law abiding citizen i moram priznati da makar sam očekival nešto takvo, film je predobar... uvijek se nabrijem na takve teme... a ona scena dok frajer podijeli odrezak sa "cimerom" je prejebena... :D
The Final Destination (4) .
Ali izgasio sam ga nakon 10 minuta xD. Efekti su tako loši, dijalogi još lošiji, gluma katastrofa a lančane reakcije događaja su jadne. Moe mišljenje samo.
Prvi mi je bio dobar, ili mi je bio dobar možda zato kad sam ga gledao prije nekoliko godina neznam. Ovaj mi je sramota... Veroatno zbog glupog 3D-a ai danas redatelji rijetko koriste mozak kad rade film.
EDIT: Ova LAW ABIDING CITIZEN izgleda brilijantno, kako to još nisam pogledao xD .
Bitka na Neretvi...
"Preko vode do slobode!"
... i utopi se ^^
The Legend of Nigger Charley
I shit you not. Nek' sam proklet ako taj film nema jednu od najboljih gluma od svih exploitation filmova koje sam ja ikad vidio.
Rabid Grannies. :thumbs2: :thumbs2: :thumbs2:
p.s.
zaboravio sam da na ovome forumu ima time limit koji mora proc za postanje, lol.
http://www.imagesforme.com/upload/2b712ab6.jpeg
The Untouchables
Konačno nabavio i ćudo na HD-u.Napravili su izvrstan posao sa slikom i zvukom.Heben film sa rijetko viđenom poznatom glumačkom ekipom na istome mjestu :thumbs2: .
:o= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
To sam namjerno pogriješio da provjerim koliko me se pozorno čita :wink: .
Pogledao i DeliveranceS
http://www.imagesforme.com/upload/c0d4d51b.jpg
Legendaran opičen film .Danas nemaju muda snimiti nešto slično .
http://www.shockya.com/news/wp-conte...vie_poster.jpg
Najbolji crtani film u zadnjih 5 godina. Ako volite Tim Burton stil obavezno pogledati...
Pogledao Moon, prilično fin mindfuck film, pogotovo početak tijekom kojeg sam se većinu vremena pitao koji kurac se dešava, osim toga posebno su mi se svidjele scene vani, one sa suncem kako izlazi, prelijepo odrađeno
10/10
Ja pišem više mane uvijek tvrdo č pa...= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
D Bed Lutend
Oo, naporan film...
Ove godine sam pogledo oko 250 filmova. Pogledam jedan film po danu otprilike.
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Prejak crtani, gleda sam ga ima nekih po godine, stvarno odlican, glavni lik je predobar, atmosfera isto, a radnja, pa samo mi je malo na kraju bilo glupo, al sta ces tako mora biti :)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
to je prije bliže dizniju nego tim burtonu( i to u velikom razmaku, ovo se ne može ni uspoređivati).... koje blesave usporedbe= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Tri scene iz filma *upadnu u utočište za slijepu siročad, a djeca se igraju sa Evom, komentar od zeca:these stupid blind orfins always get everything+ na kraju da slijepa siročad pjevaju '' I can see clearly now the rain is gone, I can see obstacles in my way''.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Zec otvori razglednicu na kojoj piše ''happy mothers day''Si ona mu grune u glavu, nakon čega mu glava zacijeli ala Wolverine, znači prvo vidiš rupu i onda je popuni mozak i onda na kraju koža.
+film je prepun skrivenih seksualnih i morbidnih aluzija na život poslje smrti, kopanja grobova, prodaje organa itd. itd.
Nebih rekao da je baš za djecu...
Hardwired
Loša priča, loša izvedba, loša gluma, loša ideja samog filma općenito. Val Kilmer kao i uvijek grozan, Michael Ironside je jedina svijetla tačka ovog filma kao i Cuba Gooding čija gluma je doduše na momente bila užasna. Sve u svemu bježite od ovog filma što dalje. 0/10
Postam da ja sam ne zaboravim na film prije nego izađe... Daybreakers.
No glitter, fak yeah. I Sam Neill, nisam čovjeka sto godina vidio u filmu. :)
Zanimljiv film, nisam čuo za to još. I glume Ethan Hawke i Willem Dafoe, ludo. Bacit ću pogled kad dođe.
The Day The Earth Stood Still, original. Mnogo kulan film. :3
Pogleda sam još dva filma vezana za rat u Iraku. The Lucky Ones i Battle for Haditha. Oba dva filma cista petica.
Pogledao onaj Državljanin opasnih namjera, predobar film, preporuka svakako
pogledo KOmpletan opus Sasche Baron Cohena- tolko je smjesnije kad se gleda zaredom
Zobmieland kakva zajebancija to nije moguce... :pray: :pray:
Monsters vs Aliens - dosta mi se svidio crtić, sljedeći na redu Igor :)
Gamer - onaj Sparta-dude je životinja, ali film je prosječan.
Pogledaj Shaun of the Dead ako nisi. :)= Citat =:
Izvorno postao System
2012 - klasični američki drek
Ali razaranje je awsom! :pray:
Meni je Shaun of the Dead puno bolji od Zombielanda, U shaunu mi nije kraj jedino, nekako na kraju nije tako sliješno više.