što, zvuči lepa oku..
a matematički metal stvarno postoji, to je ono kad izračunaju šta prija ljudskom uhu, a zvuči metalno.. ne pitajte kako, nemam sluha
Printable View
što, zvuči lepa oku..
a matematički metal stvarno postoji, to je ono kad izračunaju šta prija ljudskom uhu, a zvuči metalno.. ne pitajte kako, nemam sluha
nop,ju fail sir.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Nego,novi Gorguts je jedino što me još zanima od metala.
mali teaser:
Novi Atheist i Cynic ne? :(
Makar, ne znam koliko se više Cynic uopće može kategorizirati kao metal.
Predosjećam da će Atheist biti loš,jako loš, jer da su sposobni napravit nekaj dobro već bi album bio vani i zato mi se čini da će biti hrpa isforsiranog govna. Za Cynic si u pravu,njih više ne možemo svrstati u metal.
Bar nisi ovo nosio na majici uvjeren da si neznam, COOL ili što več :D= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Može preporuka za neki folk metal bend tipa ovog:
Ono, malo veselije i tako :D
E, http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=137107S.= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
3 minute novog materijala. Zvuči jako dobro, i dosta vuče na novi Ulcerate, disonanca i to.
Također jedino Metal izdanje koje me zanima ove godine, osim ak ne naletim na neki interesantni Black Metal.
Ove stvari zvuče nekako uglađenije nego prijašnje. Vjerojatno će se pojavit hrpa hejtera zbog toga,ali zasad zvuči dobro i super je što planiraju svirati uživo.
Čovječe, kako je ovaj Isis savršen. Zadnja 2 albuma su mi prejebena, mogu mislit kakvi su tek onda ostali, budući da te starije najviše i hvale.
Više mi se sviđaju od Neurosisa, koje također moram pozornije poslušati.
Ovo je komotno moglo u anime temu
Kakvi manijaci. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray: :pray:
Jebate, ovo me baš fino nasmijalo :) Zmajeva Jajca FTW != Citat =:
Izvorno postao System
novi ozzy.. album izlazi za par mjeseci
Isforsan je već davno, ali poslušat ću.= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Meni je daleko najbolji band Immortal
Meni Burzum.
Meni COB.
Meni emperor, zao je i HLADAN. OSJETIS KLIMU NORVESKU.
Meni Mayhem.
Immortal i Burzum i Emperor su mi ok, al ne drže se dovoljno korijena i suštine black metala nisu true dovoljno. Al ok im je glazba al tekstovi nisu.
A Mayhem je zato.
Al ok sad, ukusi heh.
Slušam opet Virulence, oni jazz grinderi. Kako su jebeno dobri, zaboravio sam skroz.
Virulence, zašto su se od svih metal bendova baš oni morali raspasti i to baš kada su prešli s tria u kvartet i trebali svirati još brutalnije stvari.
Meni od bm bendova je omoljeni ILDJARN. Kakva genijalnost.
Da je barem još samo jedan album. :(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Mogao bih Gorguts slušati i tako to. Slabo ičega slušam zadnjih dana.
Evo top lista meni najdražih BM bendova
Mayhem
Ulver
16. Darkthrone
15. Graveland
14. Abigor
13. Nokturnal Mortum
12. Lucifugum
11. Thyrfing
10. Summoning
9. Taake
8. Nargaroth
7. Naglfar
6. Burzum
5. Emperor
4. Gorgoroth
3. Dissection
2. Bathory
1. Immortal
http://www.anus.com/metal/
Fasciniraju me recenzije na ovoj stranici.
Za Dismember - Like an Ever Flowing Stream
:)= Citat =:
Differences in tonal motion within the chords are purely a matter of relative direction, the vectors of the syncopated motion of life put into similar patterns in energetic, vitalizing, aggressive music of survival in a postapocalyptic herd. In grim championship of destruction Dismember delight in switching their rhythms from simple walk-beats supporting informative ragged chants of verse to blasting racetrack demonisms and then closing on a blast; solos are sometimes scissoring streams of chords overlaid in somewhat chaotic arrangements creating simple melody in the mysterious harmony and yet wistful dissonance, drifting into a potential-less twist of a note, gesturing toward a direction unfound before the closure of despair.
Tekstovi od Mayhem su ti bolji od ovog ostalog sta si nabroja???? :hangin:= Citat =:
Izvorno postao mortician
Pa Mayhem je po tekstovima death metal, oni su najmanje true
Odrasti.
True ? Koliko godina imaš ?= Citat =:
Izvorno postao Lone Wolf Fenrir
Baš.
Piše se tr00.
Hvala na kvalitetnom dopunjavanju Maloki. Moje pitanje za usamljenog vuka Fenrira i dalje stoji.
Svi mi znamo da su Dimmu Borgir i Cradle of Filth najcrnji i najtr00 methal. End of diskašn.