hvala hvala hvala
Printable View
hvala hvala hvala
Komp ponovno radi, awwwwyeaaah :)
Upravo očistila i dezinficirala tipkovnicu. It's so pretty *____*
ja bruke braco mila uff, u jutro, 8 sati, budan, pisem sms na svom starom mobitelu, napisem "budan sam pa dodi..." i posaljem na tocan broj. poruka ne stize pa ne stize, odem ja u outbox da vidim status poruke, ono zadnja poruka pise "pusti ga nije on, ivana je, stalno v..." i pise da je poslano u 17 sati (mob je tada bio ugasen, datum i sat su na mobitelu regularno navijeni i točni..) na doticni broj.
i ne shvacam wtf se desilo. očistim memoriju moba, napisem na novo sms i sve radi normalno, tj. u outboxu mi stoji onakva kakva je
:/
jos ne mogu da korigiram šta se desilo
Moram i ja svoju. Što znači da ju moram otvarati i rastavljati. Što znači da ću ju sjebati. FFFFFFFUUUUUUUUUUUU-= Citat =:
Izvorno postao Maja
oduvijek si bio krkan= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
:pray:
o devil psu baš lijepa djetelina s četiri lista mora da si sretan čovjek sada
Uvijek.
aaaa baš lijepo kad imaš lucky stat 255
Jesi junctionao Ultimu?
ma šta će mi, kao strah i trepet a u biti je bijeda
citam malo ovu Uncyclopediu, neznam, ovo mi je stvano tuzno, mislio sam da nemoze gore od encyclopedije dramatike, ali ://///////////////////////////////////////////////
svaki artikal, doti jedan je uber loši nesmješni fors, pokusaj kopiranja najgore stranice napravljene ljudskom rukom, neznam, stvarno mi je iskreno zao ljude koji ovo pisu
Nema mi mačke.
Pijem pivo i utapam tugu u igranju engiea u MvM
Koliko je vec nema?
Kako sam ja dosad zaobišao ovog lika, zakon je :pray:
Od 6:45 nadalje :pray:
Od jutros.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
A to nije uobičajeno, jer svako jutro, posljednjih dve godine, skoro u sekundu on se pojavljuje na vratima, čeka da mu se otvori i da ga se nahrani.
Ne očekuj je više. Ista situacija se i meni dogodila. Dvaput.
I meni, pa su se vratili svaki put. Nisu sve mačke iste. : )
I ovog prije nije bilo na koji dan.
I svaki put sam se izbediro jer ga nema i svaki put dosad se vratio.
Hopefully i ovaj će put to bit slučaj.
http://hr.pcplay.wikia.com/wiki/Glavna_stranica
KOZBI APDEJT PLOX!
Mislim da samo Tera ima password :/= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
uf ne sjecam se opce ni usera ni icega, iden vidit jel znam pa cu poslat pp admiru da uredjuje ako zeli
edit: sad citam bolestine na tom wikiju, saba je izrulo pola foruma :))))))
btw admire napravi acc i reci mi user pa cu ti dat admin prava
Igram FM12 i trenutno mi Mohamed Traore ne može doć jer nemože dobit working permit,jao razbit ću komp :P.
Mačka se vratila.
Opet sam produktivan pa ne igram game breaking klase.
Fascinira me touch na Nokia Asha 300. Uzeo sam ga samo radi jebenog popusta od 400 kn i jer ima tipkovnicu, al touch je prdni-poseri brđanski. Treba doslovno stisnut ekran. Al šta sad, ne žalim se, čisto je ok.
Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo.