Tek si sad shvatio? :)
Printable View
Tek si sad shvatio? :)
Ne Mirko, priznaj, živiš da lucidno sanjaš. Da, i ja sam aktivan na tom forumu :eyebrows:
Spoznah da Silvery na sve živuće načine pokušava maskirat bite fight link :)
Aw, shut up, you. :oops:
bitefight mi se nikad nije ni svidjao ali zato gladiatus i battle knight jesu
Joj kad se sjetim kada sam battle knighta igro u cilju da budem najmocniji na serveru :D
Dosao u prvih 300 i nije mi se vise dalo :(
perkele181
5 months ago
This has been flagged as spam hide
this is a band that suck no talents here and the music suck hard and is just a low quality shit blind guardian is somthing too trow in trash
perkele181
5 months ago
This has been flagged as spam hide
fuck you! blind guardian is not the best band ever! but dimmu borgir and metallica and sirenia and rammstein is you fucking idiot ! this is a band with no fucking talent in it . and by the way you suck
:(((((((((
but dimmu borgir and metallica and sirenia and rammstein is YOUSfucking idiot ! this is a band with no fucking talent in it . and by the way YOUSsuck
haha, zanimljivo
Da volim spavati vise nego....khm khm
Nisi jedini :pray:
Čemu naglasak na you?= Citat =:
Izvorno postao Dania
Htio je reć: ''dimmu borgir blabla IS, you fucking idiot'' :P
Anyhow...vratio se od doktorice.
Imam obavit rentgen kičme.
.
Napisala mi na uputnicu nepravilno držanje/ Kifoza
E, pa čemu onda pitanje, ako znaš? :wink:
Pa znam što je htio reć, al ne shvaćam čemu naglasak :)
Spoznao sam da omlet s hrenovkama ne valja kad se ohladi i da susjedov pas ne dijeli moje mišljenje.
MIRKO IMAM ZELUCANE TEGOBE ZBOG TEBE
Da, u trbuhu ti leptiri lete jer Mirko umire :))))))))))))))))
Sad će te hauntati i tjerati te da lucidno sanjaš
Znaci, kad bi ja i ti spavali zajedno, mi bi samo spavali zajedno. Moze 8)= Citat =:
Izvorno postao Dania
Kawasaki 3P je najzakon bend!
PAZITE SAD OVO...
Idem ja cestom, spustim torbu na cestu i krenem izvadit pljugu da zapalim dok mi u slušalicama svira dio pjesme "Ni da ni ne" ...zrikavci, zrikavci, zrikavci... i pogledam zatim na torbu, a na njoj mali zeleni zrikavac. Ostao sam u šoku! BOKTEMAZO! Koji koinsidens, pa nemrem bolivit! Fakat čudno...
Spoznah da sutra u džepu neću imat pare ni za sladoled :P
= Citat =:
Izvorno postao la50
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Da cu si sjebati grlo ako cu se ovako davit u sladoledu :D
Da mi je jedan upload na youtubeu zahvaljujuci facebooku nakupio 10,000 viewsa u svega par sati
link?
Da, link?
Spoznao sam da zmijama narastu noge nakon što se napušu kvalitetne droge i tad među njima nestaje sloge, pa hitro zbrišu u svoje brloge...
Prica je sledeca:
Vjerovatno ste culi za ovaj film o facebooku koji se radi, prica o Marku Zuckenbergu itd...
uglavnom, evo trailera
Stvar koja je koristena u traileru je horska verzija Radioheadove Creep od Scale & Kolazny Brothers, i normalno svi su se zainteresirali koja je to pjesma i youtube ih dovede na moj upload.
Ponavlja se ista stvar od pre nekog vremena kad su svi poceli slusati Thom Yorkea prvenstveno zbog Twilighta :(
Hvala lijepa.
Spoznao sam da bi se pogubio po bolnici danas da jedna studentica medicine koja je tamo stažirala i koja je trebala istog doktora kao i ja nije bilo tako dobra dopustila mi da joj se prikrpam.
Jesi postupio kao predsjednik Zbari Tima?!
http://i288.photobucket.com/albums/l..._pajcin_20.jpg
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
JOVAN :pray: :pray: :pray: