Nije, sasvim posebna igra
Printable View
Nije, sasvim posebna igra
Ja bi nazvao ovo spin-off, sasvim drugačije od prva dva nastavka.
I meni tako izgleda.
Igra sama po sebi djeluje zabavnije.
Van Helsing ovaj, arpg, nije tolko loš moram priznat, prerano da sudim.
Darksiders
Kako je ovo vraški dobro. :pray:
Predugo sam odgađao ovu igru, a u prvih 5 sati mi je jedna od najboljih akcija ovog tipa.
Prava akcijska avantura, ugodna za igranje, puna borbe i mirnijih istraživačkih dijelova.
Više oldschool osjećaj nego GOW-ovi i svi ostali njegovi 'klonovi'.
Čini mi se da bi mi mogla biti bolja i od GOW-ova (barem onih novijih) i Ninja Gaidena i Castlevanie, itd.
Možda na gameplay videima i screenshotima ne izgleda tako dobro, ali kad sam krenuo igrati, ispalo je odlično.
No, neću još ništa zaključivati do kad ne prođem.
Meni dosadila kad sam dobio rukavicu za razbijanje leda(7 sati), nisu trebali forsat toliko interijere.
Slučajno obrisao neki dan i sad mi se neda instalirat.
@Windwalker...
Istina, ja nisam ništa očekivao od nje i nikako da krenem, a kad sam je počeo igrati dobio sam instavrh od TPS žanra :pray: Fenomenalna igretina, šteta što su jebali dvojku :(
Igra je žešća katastrofa. Nešto tipa Amalur.
Nastavak također.
Glupost. Samo su obrnuli prioritete. I što više igraš postaje očito da je THQ svojim bankrotom utjecao na Vigil.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
^
Nezz, meni dvojka također nije nikako legla.
Vidjet ću.
No prvo prvi, koji zasad rula.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Deus Ex: Human Revolution. Dostojno orginala i to je dovoljno. S time da još nisam došao do boss bitki :D Kak da te gluposti po kratkom postupku riješim ?
prvi darksidersi su mnogo dobri. drugi deo je sa strane gejmpleja isto veoma zabavan (mada previse razvucen). medjutim, prica je mnogo gora. jeste, i u prvom delu je prica kao prica bedna, ali barem ima likove koji su veci od zivota i zanimljivu atmosferu/vizuelni dizajn/dobro rezirane medjuanimacije. rat je badass, smrt je gej
Znači nije ostavila beleg.
Ja nisam primjetio razliku u kvaliteti nastavaka. Jer su oba jednako užasna.
Digni typhoon i koristi ga u boss bitkama. Otprilike 2 komada su dosta za svakog bossa.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
@Darksiders - ne znam, meni je igra bila jako zabavna, bolja mi od GoW-a.
Kaj do max. levela ? Teško bude bilo odvojit praxise za to uz tolko korisnih auga za stealth :(= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ma za prvog bossa ti čak i ne treba, samo si sačuvaj neko oružje sa hrpom municije i bombe.
Bacas na njega one bacve i kanistere i to je to, ne moras ni metka ispalit
Spamanje Typhoona sve riješi. Žalosno, al jebiga.
Nikad dosta akcijskih rpg-ova. Cisto da razbijem monotoniju klanja sa demon hunterom iz diabla 3 uci cu u kožu monster huntera van hellsinga u van hellsingu :D
Meni izgleda odlično taj Van Helsing. Vrijedi 10 €?
Kaj se tebi dogodilo?
Vridi :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Vrijedi. Ima co-op, kul atmosferu, igra je izazovna već na normalu i humor. Barem tako kaže kolega koji to recenzira. Ja već dodao to na wishlistu.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jel probo ko ove Marvel Heroje? Izgledaju mi zabavno.
Ja sam isproba prilikom open beta vikenda. Malo sam igra sa iron manom i deadpoolom. Skroz ok igra za pustit mozak na pašu, nema nikakvi napredni crafting sistem ni itemizaciju, samo lagano cepaj sa jedno 20 razlicitih heroja od kojih svaki ima 3 skill stabla od po 6-7 skillova. Možda su najzanimljivije boss bitke sa poznatim zlikovcima i map eventovi di skupina od dvadesetak ljudi napada venoma, rhina itd.. Izlazi za tjedan dva i free to play je tako da zašto ne :) Pitanje je samo s kojim herojem igrat tj. koji je najzabavniji.
Pogledao trailer, vizualno izgleda jako dobro, ali mi djeluje tromo, što baš i nije kompliment za H'n'S žanr.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker