Ma jok covjece to treba pogledati u cjelini.
Manje vise svaki nastavak pocinje tamo gdje je prethodnik stao.
Ako neko gleda samo drugi ili treci dio nista mu nece biti jasno.
Razlika je mozda tu ali se svejedno treba gledati u cjelini.
Printable View
Ma jok covjece to treba pogledati u cjelini.
Manje vise svaki nastavak pocinje tamo gdje je prethodnik stao.
Ako neko gleda samo drugi ili treci dio nista mu nece biti jasno.
Razlika je mozda tu ali se svejedno treba gledati u cjelini.
Krenuo gledat Američku pitu 7 i nakon 15 minuta ugasio. Film je teško sranje. Tipična američka tinejđerska 'komedija'. Ono kao kul su, kao žele se jebat, kao zajebavaju ste stalno i taka sranja. Svaki film poslije prva 3 je na isti kalup i jednostavno je sranje. Nema više nikakve priče ni ništa zanimljivo se ne događa. Da ne spomenem da su glumci sve lošiji i da nije isto odkako su otišli likovi iz prva 3 filma...
American Pie Presents: The Book of Love
klasično sise, partyji, high school fore, no nije to to
stifler je fail desetljeća, dat cu 1.5/
juce gledo 2012, i prije filma među silnim trailerima vidio za Law Abiding Citizen, svidio mi se mnogo, cak tolko da sam razmisljo da promijenim dvoranu nabrzaka =)! hehe nego da vas pitam jel gledo itko dotični film, i jel dobar kolko i trailer? nemojte samo puno spoilera spominjat.
The Hangover 4/10
http://www.gospic.hr/info/Kino/The%20Hangover.jpg
Glupavo, nepovezano i neduhovito. Očekuješ barem smislen kraj, no niti to nije na mjestu. Ideja je dobra, likovi su dobri, no film ništa ne drži u koherentnoj cjelini.
Štoviše, taman je dvadesetak minuta predugačak, i već postaje prekoviše dosadan iza polovice.
Zombieland 8/10
http://thehomeworld.net/homeworld/wp...Land_still.jpg
Zabavni akcić o zombie apokalipsi u SAD-u. Mlade glumce u usponu predvodi dokazani Woody Harrelson. Eisenberg praktični nastavlja svoju ulogu zbunjenog fakultetlije iz Adventurelanda, ovaj put potenciranu fantastičnom naracijom i "pravilima". Fantastična montaža, odličan i nenametljiv humor, gomila referenci na filmove, odlične situacije i dijalozi.
Say woooot!!! Wedranu se sviđa film koji se sviđa i svima drugima! Mora da će snijeg sutra!
= Citat =:
Izvorno postao Frky
Covjek ima pravo na svoje misljenje. No vi to ocito ne kuzite.
Ja ipak mislim da je to tipfeler..
Naravno da ima, samo govorim da je čudno vidjeti da se wedranu sviđa neki film koji se sviđa ostatku foruma!= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
9
Film izgleda super, prelijepo je napravljen, i likovi i čudovišta i čitav postapokaliptični steampunk setting je odlično pogođen, priča i nije nešto previše, predvidljivo je, film se uglavnom isplati pogledati ali zato jer je lijep
8/10
Push
Film je nekako prosječan, ništa posebno, malo zbunjujuće ponekad i smiješno ali čisto ok, još plus jer je Dakota Faning u njemu daje još jedan plus :D
6/10
Bogovi su pali na tjeme serijal su najbolji komedije.
2012
6/10
Bad Lieutenant i Taking Woodstock. Dva fenomenalna filma. Preporuka u oba slucaja.
Find Me Guilty
http://www.imagesforme.com/upload/f5bb1579.jpg
Gledao na HRTplusu malo prije. Ne znam, prosiječan film, štoviše po meni i manje od toga.
Cijela ta brija na talijane i gangsta spiku je užasno iritantna, sto puta viđena i izlizana (makar se kao radi o istinitoj priči). Radnja mi je dijelovala nepovezano, a o kraju da ne govorim, mislim koja je poruka/suština filma na kraju? Hrpa mafijaša se nakon tolikog procesa suđenja izvukla bez ikakve kazne i to na temelju ne znam, šarma glavnog aktera filma? (kojeg btw glumi Vin Diesel, ono, lol, ajde ne, Vin Diesel digić? ne, lol)
No kako god, nije ni prvi a ni zadnji prosiječan film kojeg sam gledao, tak da ok za ubit vrijeme...
= Citat =:
Izvorno postao Teon
The Fountain
odličan film :thumbs2:
EDIT:- double post.... ispričavam se radim pet stvari odjednom pa nisam vidio
haha= Citat =:
Izvorno postao unknown
The law abiding citizen
Guba glumci, dobar film!
The Hurt Locker. Film o bomb defuserima u iraku, andrenalinom nabijen film. Trese me još :)
Da,svi ga hvale kazu da je dobar film.
Jeste, super je.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
:nonono: :toilet: :nonono:
Kako ti to može biti dobar film..
Meni je isto bezveze kad je u samici a snima ga kamera kako je onda sam?
Samica - sam da li to ima neke veze ili samo ja to umisljam.
Inglorijus Bastrdz. Odličan film! Ona scena kada lik prazni šmajser do zadnjeg metka Adolfu u glavu i glava se raspada totalno je epic...
Pogledah Secret Diary of Adrian Mole(1985) i Growing Pains of Adrian Mole(1987) koji su u biti serije ali svaka sezona ima po 6 epizoda po 20 minuta tako da svaka sezona traje po 2 sata znači kao malo duzi film.
Uglavnom svakom dajem 8/10, eh i da George Mole je FTW :thumbs2:
:pray: the chronicles of riddick :pray: :pray: van helsing :pray:
Aladdin, The Emperor's New Groove, BoltS- 9/10
Shrek the HallsS- 7/10
e tko je na kraju onaj chester.....= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kronk owna! Jbte, kako sam ja plakao od smijeha kad sam prvi put gledao ovaj film!= Citat =:
Izvorno postao Raz