Izašla je Spice & Wolf II unaired DVD epizoda 0!
... Also, počeo je The World God Only Knows. Any good?
Printable View
Izašla je Spice & Wolf II unaired DVD epizoda 0!
... Also, počeo je The World God Only Knows. Any good?
The World God Only Knows...opet neke generičko otaku fore, svaki put isto. Skippam. Pitam se gdje su svi oni anime koji su najavljeni za ovaj dio godine, već ih je došlo 4-5 i sve same gluposti :(
Ejo lejo bambolejo! :gitara:
Dajte mi preporuk i ja bi te animeje glejo... :P
Kaj valja al da je močno i da napeta je radnja? :oops:
Hellsing Ultimate. Odma.
+1= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nope, došlo ih je preko deset.
Provijerio prvu epizodu Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai i Shinrei Tantei Yakumo.
1) Vrlo dobra uvodna epizoda. Nema over the top humora koje se toliko forsa u animejima već je sve u dijalozima, poput Spice & Wolf-a. Likovi su dobro okarakterizirani i iako nisu ništa neviđeno, svoj posao dobro odrađuju. Sviđa mi se kako je krenulo tako da će se definitivno pratiti.
2) Možda se kasnije poboljša, no za sada nije ništa posebno. Beživotno. Isprazno. Ugh, neznam kako bi to objasnio... kao da igrate igru sa zakon grafikom, no lošim gameplayem. Anime u 20. minuta gura upoznavanje likova, slučaj koji naš detektiv mora riješiti, riješanje istog slučaja i otkrivanje ubojice i još uvijek uspjeva odvojiti pet minuta gdje lik ležerno razgovara sa krovu plamteće zgrade i dopušta likici da se sretne sa dušom njene sestre. Ne samo to, već uspjevaju ugurati i flashback gdje se vidi kako je poginula. Eto, nadam se da će krenuti na bolje i da će autori shvatiti da nema napetosti u horror/misteriji ako sve uguraju i riješe u roku od 15-ak minuta.
Nove Bleach i Naruto chapteri su vani. Idući Bleach chapter je vani tek za dva tjedna.
Also, Motto To Love-ru prva epizoda je vani, serijal koji bi trebao pobliže pratit To Love-ru mangu.
Provjerio novi bleach. Zadovoljavajuć kraj arca, ona scena na kraju je bila najbolji dio.
Pogledah novi naruto shipp.... gamad još filla s fillerima! I oću vidit bad ass Hinatu u narednih 20 epizoda!!!!
Mogao bi se kladit da prošla epizoda nisu bili filleri, ondnosno pola da pola ne, tak neš. Manga mi je mutna u sjećanju pa se ne sjećam kaj je bilo. Uglavno, čekat ću da filleri završe pa da mogu normalno nastavit gledat, valjda uskoro gotovi.
Pogledao sam prvu sezonu Natsume Yuujinchou-a i odlican je obavezno pogledajte
pogotovo ako vam se svidio mushishi
Prošla je bila o Kakashiu kako je proučavao svoj tim (naruto, sakura, sasuke) nakon što je dobio njih da ih trenira! A nova je bila o narutu i sasukeu i onom malom što ga je naruto spasio još iz prve ili druge sezone, onaj neki bridge builder.. jedino novo što su prikazali je obnavljanje Leaf-a, ali sasvim nebitno za priču!= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pogledao sam prvu epizodu Wakfua, vrlo zakon, iako kvaliteta nije najbolja animacija i sami stil su prekrasni, tona detalja i jako fini efekti, priča je više manje klasična ali nema veze, isplati se gledati samo radi animacije :)
Zadovoljavajuci kraj mange. Kak oni sad misle nastavit pojma neam= Citat =:
Izvorno postao SrgDark
Evo gledam Initial D, solidan anime i napokon ženske normalno izgledaju i u normalnim kupaćim kostimima su
Pogledao sada zadnji Sora no Woto special, The Horizon of Dreams.
E pa jebemu.
Ne možete, ne možete u special epizodu, zadnju u cijelom animeu, ubaciti spike tipa "The world is ending.", "I'm going to the ends of the Earth and beyond!"Si slične kao da je to trailer za neku epic priču, jebovas pas. http://b.imagehost.org/0925/wildy.gif
Ak sad ne naprave drugu sezonu ili film, ubit ću nekog. http://b.imagehost.org/0925/wildy.gif
Inače, mnogo lijepa epizoda.
Also, NE BRINI NOEL, IMA TKO DA TE OŽENI. <33333
pogledao sam - ef a tale of memories (sada gledam melodies) i dosta je dobro
kome se svidio 5cm/s svidit ce mu se i ovo (kraj je epic zahebo sam se bio skroz)
Pogledao sada prvu epizodu Ajronmena.
Bokte kako cijela ova priča nema veze s originalom, Tonijem Starkom i zdravim razumom.
Onak, u Iron Man stripu Stark se pecto volumea bori protiv toga da odijelo ode u masovnu produkciju a ovdje je to sasvim normalna stvar. >_>
Akcija je fora, pacing je za prvu epizodu recimo okej. Ali animacija je čudna, face likova pod nekim kutevima izgledaju freaky.
Also... Iron Man, the Dio version... Ne možete me uvjeriti da nije Black Sabbath referenca. :)
In other news, izašla je druga epizoda Panty & Stocking! :3
super su mi ovi novi animeji
PREDO IZAŠO TI JE INDEX
OMFGHZ GOTTA WATCH IT NAU.
... Enihau, pogledao sada novu epizodu P&S. Koji vrag isus bog nenormalni. :pray: :pray: :pray: :pray:
Ja upravo pogledao prvu epizodu, totalno spaljen anime. Bacam se na sljedeću. :)
Proletio nabrzinu i kroz MM i Fortune Arterial, ali djeluju previše generično da gubim vrijeme na njih.
"Got it pipsqueaks? No sex while you're still in school! Or else you'll die!"
Koja bogovska sprdačina na tinejđ highschool filmove je prvi dio ove epke bio. :rotfl:
A onda još zajebancija na filmsku industriju u drugom dijelu... :)))))))))))))))
Double post nyaa~
Pogledao prvu epizodu Index II.
Najsu starto desu!
OP i ED su kulkul po običaju:
Akcija je prilično vgg krenula, prema kraju epizode čini se da kreće neki veći story arc.
... No najbolja scena mi je svejedno kratko pojavljivanje Misake. Valjda jer sam fenboj. :P
Likovi i dalje previše blebleću though.
I stvarno ću ispaliti sa timelineom između Indexa i Railguna, argh. >_>
Sad moram odgonetniti gdje točno na istome se nalazi datum ove epizode, 31. kolovoza~
Triple post nyaa~
Izašla je druga epizoda Ore wa Imouto, Ajronmena i Bakumana~
In other news, radim na rvackom prijevodu P&S, oh lulz. :)
nista novo ne gledam
sad idem pogledat
Zoku Natsume Yuujinchou pa cowboy bebop pa bi mogo onda drugu sezonu spice and wolf
takav je plan nekakav
eh da i nakon toga ide Great teacher Onizuka
Pogledao prve dvije epizode Star Drivera, novog animea koji je došao. Veliki roboti se šoraju sa prezenzacijom i nabrijavanjima sličnim u TTGL, kažem sličnim jer TTGL je nedostižan po tom pitanju.
Also, nabavio Eat-Man, nešto malo starije, iz 97', te Infinite Ryvius, iz 99'.
huhu doso novi fairy tail : )
Woop woop
Sad ide novi arc :D
To je dijelom razlog zašto volim FT, arcovi im kraju dosta kratko ali ne zato jer nemaju sadržaja već zato što ne otežu borbe na nenormalno velik broj epizoda
Čagica :gitara:
čitaj: dobar je anime