Zavisi kamo si ih namjestio. Ako imaš one panele sa strane, onaj najgornji (po defaultu) su ti bookmarkovi. Ali bolje ih je imati kao ikonice pokraj adresne trake.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Printable View
Zavisi kamo si ih namjestio. Ako imaš one panele sa strane, onaj najgornji (po defaultu) su ti bookmarkovi. Ali bolje ih je imati kao ikonice pokraj adresne trake.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jako smiješno. Nestali su, a imo sam ih milijun. :(
Nisu ti mogli nestati. Namjesti si taj panel i gumbić za bookmarkove i svi će biti tamo.
Nisu mogli nestati, hah, a što se meni događalo zadnjih 5 godina? :)
Quick reply?
Da . Zakon .
Brzi odgovori is back!
quick post for fast spamm
ja nemam nikakav quick post :(
to je jer te nisu kao malog voljeli
Oh look, quick reply. Fora.
Lolz, stari Grundigov TV u mojoj sobi zove se Megatron.
Moj se zove Magnum P.I.
Trebao bih da radim prezentaciju za sutra, a citajuci razlicite clanke sam zavrsio na nekim sasvim pedesetim stranicama. :(
edit:
U sat vremena od templara do pistacija preko mongola. :(
Da sam sve manje na forumu... :(
:(
Da sam upao na w^h^a^t^.^c^d^
Fak jea!
Spoznao sam, makar ne danas nego pred par dana, da mi kolega s faxa zna onog Zlatka Jurića legendu, i da taj tip živi negdje blizu njega :pray:
Znaci, drug ti zivi u NG?
Ma ne znam, negdje kod Kutine, meni je sve to istočno od Zagreba ili Karlovca isto :D
Da nema vode doma, a ja sam morao srat...
Uglavnom, dok ne dođe vode bit će kao u Hitlerovoj plinskoj komori.
Uzmeš lijepo kantu, uliješ 3-4 litre vode, i spreš s tim. Vjeruj mi funkcionira... Doduše problem je što nema vode, ali na to si trebao prije mislit. Nama kad jave da neće biti vode, napunimo punu kadu za ''specijalne'' prilike poput tvoje.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Što ako nema šternu?
Da trebam mjenjat nick.
Dan prepun iznenađenja. Pozitivnih uglavnom. :D
been there, done that= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Ode telefonska linija, a sa njom zajedno su otisli maxadsl i maxtv.
Sve u tri lijepe. :(
Sa 100giga prometa prijelaz na 300mb prometa na mobu.
Kakva je to igra bokte, preloše.
Kul, uvijek sam htio biti na drogama.
Da je danas na rtl-u u 21.45 Iznad zakona, sa Stevom Segalom. Gledam :pray:
Da mi ulaz u kucu nije poplavljen jer je brat od kucevlasnice bio ljubazan i ocistio ga prije nego sto sam doso doma..yay
Čujem da se kupate dole u poplavi...
Bolje: Izgleda da je telefonska linija sjebana, a vezano uz to sam otkrio da je sam ruter sjeban, a niti glavni hdd ne izgleda dobro.
Moram naci usb sa ubuntu live bootom.
Meh nista novo :P da si ti vidio Beograd ovo ljeto kad je tjedan i nesto padala jos gora kisa..poplave u samom gradu.A danas je valjda prvi dan da je Stari Grad prazan..a vec sam mislio da ce kinezi da idu u razgledavanje kajacima= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da sam za qrac instalirao Steam, kad ionako nemogu 90% igara koje imam registrirat. Bolji je xfire. :(
Mozda tebi al meni je steam bog= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Maticna je sjebana takoder.
OH THE JOY!
Kao što rekoh, ako nemaš kreditnu, za ništa ne vrijedi.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey