Uh,nekidan vidio kako Kiske sada izgleda,sad još i ovo...U zadnje vrijeme često vidim kako se dosta ljudi poružni kad se ošišaju (među njima i neki koje poznajem). :(
Printable View
Uh,nekidan vidio kako Kiske sada izgleda,sad još i ovo...U zadnje vrijeme često vidim kako se dosta ljudi poružni kad se ošišaju (među njima i neki koje poznajem). :(
Barlow se ošišao na nulu i ostao frajer.
Barlow <3
ako smo kod švedskog metala, onda se hammerfall može sakrit pred Sabatonom..= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
hvala bogu pa smo dokaz vidjeli prije dva mjeseca kad su im kompletno ukrali koncert..
ahahahahaha :pray:
I hvala Bogu pa ću ih imat priliku slušati u studenom :)= Citat =:
Izvorno postao Gwin
@Duke :pray:
moze neko objasnit sliku?
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Premotaj na 1:14 i sve će ti bit objašnjeno.
:pray:
bas sam to pokazivao tajgeru prije par dana, umro sam. epik slika :D
slika nema nekog smisla, ni na 1:14 ni na početku ne kaže dabajabaza, lepo se čuje dat vič aj dizaje.. ae ono fue i fai još ima smisla, stvarno kaže nešto slično, ali dajabajaza ne
to ti se čini zato što si se naviko.. sačekaj mesec dana da se navikneš na novu (mislim na te ljude koje poznaješ), pa ti više neće biti ružno.. iz iskustva kažem. sem ako su žene, onda hoće= Citat =:
Uh,nekidan vidio kako Kiske sada izgleda,sad još i ovo...U zadnje vrijeme često vidim kako se dosta ljudi poružni kad se ošišaju (među njima i neki koje poznajem).
Jbg,ženska je u pitanju. :D
Nova pjesma Rhapsody-a , tacnije samo jedan dio. Dosta je drugacije, na jednom djelu su bubnjevi i vokal Black metal, ali zadrzali su gejnes do kraja.
Baš sam malo slušao neke njihove pjesme,i moram priznati da su me neke stvari iznenadile,nakon što sam ih otpisao kao dosadni genereički pop-power metal.
Nego,opet jedan manje poznat stari bend:
Ispričavam se ako postajem dosadan i naporan.
Good ol' days. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r, 30.06.2008.
lol
Ima još:
= Citat =:
Izvorno postao 03.05.2008.
:)= Citat =:
Izvorno postao 03.05.2008.
Udubljena metalčugo.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Alternative i pirate metal. http://i222.photobucket.com/albums/d...dgerslayer.gif
Wind metal, s time cak niti ja nisam bio upoznat u svojoj fazi.
Kako ne We Come One je cisti wind metal :gitara: :friends:
Vjetroviti metal. :gitara:
Jebeš ti i wind i alternative i pirate kad je sve to smeće.
Maestral, bura i jugo metal, metal povjetarca, metal plinova, metal stroja, literalni metal, matematicki metal, latinski metal.
Matematički već ima. :)
Po tisućiti put, ovo je tema za tebe.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Nauči se već jednom.
D;= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Pa je.To je bar normalna muzika,a ne ovo vaše deranje i lupanje lol.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Smatram da je kupnja Finntroll majice s trolovom glavom bila vrhunac gluposti moje metal faze.
ok je metal