Jedem palacinke i gledam kako maju u LoL-u darius dominira. :D
Printable View
Jedem palacinke i gledam kako maju u LoL-u darius dominira. :D
NWN2 me šamara bugovima.
Oh NWN2 ti si ono što je Dragon Age trebao biti.
Zar je Dragon Age trebao bit loš?
Ne. Trebao je imati bolji setting.
Pa NWN 2 ima klasičan D&D setting.
A Dragon Age nema.
Ima tr00-dark-grim-edgy-xD generični setting sa naravnim dodatkom of "DRAGGGGONZZZZZ!!!! xDDD"
Glavna zločestoća u NWN 2 je necromancer.
A da patcheve baciš?= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Ma bacio sam.
Al ono.
Usred combata, Kalgar otrči negdje pulla pola nekog bandit campa
Pokušam switchat na njega da ga vratim.
Nope.
Game freeze.
Al uživam. Igra uopće nije loša.
Osim SoZ
SoZ mi je bezveze.
koliko sereš
2 puta dnevno.
Nekad manje, nekad više.
jebiga evo ja nisam 2 dana vec
Nisam ni ja bio dva dana ali sam se jutros u 2 ujutro olakšao. Precarski osjećaj. Inače ne valja to, jerbo šta duže stoji = tvrđe. Loči jogurta, mlijeka i tako to.
Lol, meni je svakih 4-5 dana normala...
Pa bolji je osjecaj kad je tvrdje. Najblize je iskustvu analne penetracije za prosjecnu hetero osobu (samo sto je reverse jer ipak izlazi nego sto ulazi) tak da ako ste se ikad dvoumili po pitanju seksualne orijentacije, tvrda stolica vam moze znatno pomoci u odluci
Well, svaki dan naučiš nešto novo.
:rotfl: Kako si to lijepo sročio.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Kad ti u bolnici jednom uguraju klizmu u pakšu, vjeruj mi, ne želiš više tvrda govna :(
Znaci da tebi tvrda i velika samo kliznu, sad kad si prosiren.
Da je bar tako :(
Al sad sam normaliziran lol. Psihički je uništavajuće kad nekad ideš na WC a znaš da će bit pakao, sad hvala bogu toga nema.
Odi doktoru, ne šalim se.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Učim.
Zašto?
Ko će ga znat.
Čak nije ni za školu.
Feels 999x bolje nego kad sam primoran ovo radit.
Ne hvala, ovako mi je bas supač.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ne kužim, sranje je jedan od rijetkih trenutaka u danu kada čovjek može uživati u spokoju.
Al ozbiljno to ti nije baš normalno
Jeben članak :DD
Svi od Oxa i Frenkija Delevre su, pročitaj :D. I ostali su isto, al oni dvojica su mi favoriti
gdjne sanm ja jesam doma? ne znam bio sam jebo neku malu bila doibra noge fantazijalice nisam gledo lice rtri put rigao o bilo mi je dobro a dom a rekao malo da vidim stwa ima pa piči plaj ono nista vi picke ne jebete frend kaze odi krkaj a ja ne znam di mi cuna nije valjda otpala, a noije tu je frende i ovaj neki na garena me pita jesam li uhapsen ja braco mila nista ne kontam kaze jesam li arrest sam to samo ja puijan ili sta se desava oko mene????
:)= Citat =:
Piči Plaj
takvog de volimo foreigneru