Spoznao sam da me jedna cura škica i stalno promatra, a na blizinu se svaki puta zapilji u mene kao da je vidjela duha (ali doslovno tako izgleda), pozdravim ju na ulici po treći put, ona zanijemi i gleda u mene, ne pozdravi me nikada. :?
Printable View
Spoznao sam da me jedna cura škica i stalno promatra, a na blizinu se svaki puta zapilji u mene kao da je vidjela duha (ali doslovno tako izgleda), pozdravim ju na ulici po treći put, ona zanijemi i gleda u mene, ne pozdravi me nikada. :?
:)
Mozda jer tako izgledas?= Citat =:
Izvorno postao C
Onda je ona jedina osoba koja zanijemi kada me vidi, ali jedina. :nonono:
da APB postaje free...
Pozovi ju na ćevape i šampitu kasneje. Svaka cura voli besplatnu klopu...= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
pozovi ju na kurcolizanje i teoriju reptilima.
sve curice vole lizalice i bajke
Spoznah da mi engleski opasno saka :(
btw, I herd da tražiš kvalitetnu narodnu muziku.= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
Sve škole u gradu imaju neku glupost danas, bilo šta, nema ispitivanja, nema nastave, nekakva zajebancija, u nas sve ide kao i obično, pička im materina
To bi bio međunarodni dan učenika :)
I djelili su neke ulaznice za neki klub, kao afterparty lol.
Ufff, to je cak i prekvalitetno, ja trazim nesto ovakvo:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I da ne bi bio OT, shvatih da sam razbio završni iz računalne grafike ^^.
I da nam na fuxu sljedeće godine vjerojatno ukidaju blokove :(
O, rly?= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
5tvNO1d5k8I
WAIT, WHAT????= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
Kruže takve pričice (po kvartu vo no). Navodno ovaj novi dekan koji je došo želi vratit na staro, i to je već više ljudi reklo pa je možda čak i istina :(
To bi bilo iznimno loše :( Još mi samo to treba...
Ma bolje da ne diraju blokove, ali kad bi barem uveli da možeš položiti predmet preko kolokvija (što i je jedna od poanti bolonje) ...
Koje ismijavanje čovječe :rotfl:= Citat =:
"Howdy, Adventurer!" says the jovial man behind the bar. "I'm Bart. Bart Ender."
"Nice to meet ya, Bart. I'm <Player Name>," you say. "The Council says you need some help with something."
"Yup. We've got a bit of a rat problem, y'see. Whole cellar's just thick with 'em. I mean, sure, there are always rats down there -- rats are a crucial part of the fantasy tavern ecosystem. Our problem is that there are too many rats. I need you to figure out why there are so many of 'em, and put a stop to it somehow." he replies.
"So there are... rats... in the cellar... of the tavern," you sigh, "and I have to kill, what, like, ten of them?"
"This isn't a simple matter of 'kill ten rats,' buddy. You need to track 'em back to their source and put a stop to it, whatever it is. Here, lemme unlock the trap door for you. Careful. It's dark down there."
Neki ljudi ne zavrijeđuju živit!
:bravo:
Da mi je rođendan.
:D
ko te jebe
Pa sretan rođendan, onda :D= Citat =:
Izvorno postao MoD
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Otkud to, kulno je :)
Možda Bard's Tale ili tako nešto?
= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
Tehnicki u Rijeci? a jbt samo to ne :(
Dvije godine sam već na forumu. :)
http://games.adultswim.com/robot-unicor ... -game.html
Nema smileya koji bi mogao opisati ovaj awesomness.
Zar to nije bilo nesto da se plati... ?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nego
1. Kako moze bilo sta da zamjeni onu epsku gej pjesmu u Robot Unicornu.
2. Blind Guardian, e bas su nasli pjesmu i bend za igru.
3. ...
4. Holy fuck, this is awesome.
Original je bio epik.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ovo je nesto iznad toga.
LOM!
Bleh, prvi je bolji, ovo je nekako generički, nije uopće fora i glazba je preglasna XP
Kingdom Of Loathing.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Spoznao sam da sam se navukao na Tetris.
Koliko još do levela 20? :)
Koja godinica.
Kingdom of Loathing, ajme to sam igro još u srednjoj na praksi, stvarno igra ismijava sve živo i neživo, legendarno :thumbs2:
Njubu. :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Trebaš nać dosadan posao preko ljeta i igrati dok visiš tamo. ^^'
Danas mi lik iz razreda počeo brijat o nekom hardkor underground Tetris komjunitiu kojega imaju u školi, lul.
Da sam na ''Otvorenim danima filozofije'' u Zadru dobio knjigu South Park i filozofija, i to odgovorom na pitanje o Pink Floyd-ima. Peace Out bijačes...
:D
Bookmarksi.
GDJE SU.
Opero dragam ti majku.
meni su u knjizi. neznam ja di ti drzis svoje book markse