Idem ja tako i naiđem na nekog Wurma.
Veliki health ispod, mislim si, šef za kraj chaptera.
Borim se da vidim kakav je, lupam ja njega, lupa on mene i ubije me.
Aktivira se resurrection scrool i ja ga dokrajčim i mislim si, ma neću loadat save, ostavit ću da bude tako makar sam scrool potrošio.
Naravno, nije kraj levela, već obični sub-boss.
Idem ja dalje, kad uđem u špilju i napadnu me dva Wurma odjednom!
Pokušavam sve i svašta, umirem, šizim, u glavi loše misli ('Izbriši igru s harda, imaš još puno igara za odigrati koje ti neće pojesti živce i posjediti kosu.').
Ali ne. Idem ja dalje, smirim se, skužim ih i dokrajčim. Selfrespect +9000.
Naravno, još nije kraj levela. Obični sub-boss(ovi).
Dođem ja do kraja levela, a iz zemlje izlazi veliki opaki kostur pterodaktila.
Slab sam s healing potionsima i živcima, a kad ono... najslabiji boss u igri.
I onda je level završio.
E da, kolko sam skužio, ovo je medium težina.
A otključat će se još tri veće težine kad ovu završim.
Heh. :(
28-04-2013, 21:49
Bartuc
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
Jel ima to za PC?
28-04-2013, 21:49
Windwalker
Ne.
Ali može se emulirat stari Ninja Gaiden za NES.
Taj je beskonačno puta teži.
28-04-2013, 21:52
Bartuc
Jel se da ikako na PC, a da radi kak spada?
28-04-2013, 21:55
Windwalker
Ne znam.
Pogledaj si Xbox emulatore jel se može što i kako.
Ja igram PS3 verziju koja je grafički naprednija i ima par levela više.
A ta sigurno ne ide na PC.
28-04-2013, 21:59
Xero
Ako je PS2 ili xbox igra onda može na PC preko emulatora.
30-04-2013, 02:16
Windwalker
Ribe. :pray: :pray: :pray:
Otišo u ribolov, nafarmao yellow orbsa i upgradeao sva oružja te kupio puno healing potionsa.
I sad je postalo easy mode.
Naišo na još dva Wurma odjednom, ovaj put vatrena. I rasturao ih ko od šale.
Ko bi reko da uz sve silne katane, divovske mačeve, nunchake, shurikene, bowse i slično, najluđe i najkorisnije orujže je štap sa zašiljenim vrhovima.
30-04-2013, 20:41
crnisokol
Call of Duty: Black Ops
odigrao nekih sat, sat i pol..zasad ugodno iznenađen pričom i načinom prezentacije iste...gameplay je isti ko i u zadnjih neznam kolko nastavaka, ali djeluje dinamičnije od MW 2 i 3 - dopali su mi se dijelovi vožnje i dio s minigunom...i da, zvuk je vrh...ovo bi mogao biti najbolji CoD od MW 1
02-05-2013, 11:09
Aral
FEZ
Igra godine!
02-05-2013, 15:55
Windwalker
God of War: Ascension
Bome ovo je kao igra za paraplegičare u odnosu na Ninju, he, he. Bio je Satnik u pravu.
No, nakon završetka Ninje i svog znoja prolivenog, mogu se opustit uz vrhunsku grafiku i vizualni stil, odličan soundtrack, nenadmašnu epskost i nikad dosadno bezumno nizanje comboa (čitaj button-mashanje) u pravom GOW stilu.
Nije baš na razini trilogije u ovih 2 sata kolko sam odigrao, no ne smeta.
Jedino se bojim da mi PS3 ne eksplodira, kolko buči ventilator (a čini se da je pri kraju, jer je za Uncharted 3 bio tih).
02-05-2013, 16:15
Xero
Pokušava ti konzola reći da ne stavljaš više takva sranja u nju.
02-05-2013, 16:58
Windwalker
Tvoj PC bi onda već bio odavno mrtav.
02-05-2013, 18:31
StormCr0w
^n1
Prelazim Sam & Max, season 1. Na 4. epizodi.
03-05-2013, 17:59
Chupacabra
Abe Lincoln must die. :)
Sam i Max rulaju.
03-05-2013, 20:37
StormCr0w
Ep. 5 je sranje.
Nadam se da se druga sezona ne sastoji od ulice i dodatne lokacije jer mi se bljuje. Odi kod Sybil ispuni papir, odi kod Bosca kupi random uređaj, odi u ofis pokupit random item, odi na novu lokaciju iskombinirat iteme i obavit razgovore. Svaka. Epizoda.
Sredio PS2 emulator, pičim Shadow of the Colossus po prvi put.
Mnogo dobro za sada :)
04-05-2013, 18:32
crnisokol
Re: Što se igra... [Konzole]
Instalirao jučer Catherine što sam dobio preko Plusa...rekoh samo 1h da vidim o čemu se tu radi, pa se to razvuklo na skoro 3h...priča zanimljiva i otkačena, likovi isto zanimljivi, te su dijalozi odlično napisani, platformiranje dobro napravljeno, iako dosta teško...morao sam smanjiti težinu na easy jer sam želio što prije doznati daljnji rasplet priče, iako namjeravam ponovni prelazak na normal...i razvoj priče ovisi o odlukama i good/bad statusu...
evo u dva dana prošao otprilike pola igre, što je za mene rijetkost..igra možda nije za svakoga no od mene preporuka...
08-05-2013, 22:13
Mirogamemasta
Prešao MoH:Warfighter :thumbs1:
(Wratite se WW2 settingu, ljudi baš nemaju pojma šta rade, joj vidi kako COD dobro ide, ajmo i mi napraviti isto... :bravo: ).
Prešao COD: Black Ops 2 :thumbs1:
(Ovo je zapravo dobar nastavak,(A mogao je biti i bolji.) ali je trebao doći i zamjeniti MW2. A ne da nakon 678 nastavaka tek onda naprave nastavak "kako spada".
Prešao pola Alien:Colonial marines igre.
Smijao sam se, plakao i lupao glavom od zid u isto vrijeme nakon 5 minuta igranja.
Proći ću samo zato što sam AvP fanatik. Onda idem zaigrati AvP2 da se sjetim koliko su nekad igre bolje bile.
08-05-2013, 22:16
Hexfire
Star wars republic commando i Shank 2. Nakon toga ide R6 Vegas 1 i 2.
10-05-2013, 18:51
Sonic_Moronic
Imam neki jRPG craving pa sam prešao snes remake prvog Dragon Questa. Danas zastarjela igra koja je započela cijeli žanr, ali ima šarm koji me držao do kraja, najviše dizajn monstera. Neki elementi su prilično zanimljivi, npr. nakon spašavanja princeze od zmaja je nosiš u rukama natrag do dvorca :)
Sad opet krećem sa Breath of Fire, meni najdražim 16-bit rpgom. Glazba je fantastična.
10-05-2013, 19:26
Arbiter of Change
Preskoči, igraj BoF2. Original je previše zastario i nastavak je više predstavnik daljnje formule serijala.