Ne samo Odiseju...kompletni Kubrick je obavezno štivo :thumbs2: .
Printable View
Ne samo Odiseju...kompletni Kubrick je obavezno štivo :thumbs2: .
To je to!!1111oneoneone= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Hvala,Duke.
Morat ću i ja tog Stalkera, baš liči na tip filma koji bi mi se svidio.
American Pie The Book Of Love
5/10
Sise spašavaju film... :)
Release Date:= Citat =:
Izvorno postao Chappi
22 December 2009 (USA)
http://www.imdb.com/title/tt1407050/
jel mi je nesto promaklo?
= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Malo mi falila starija glumačka postava. Premalo sprdačina oko profesora, al ono ok je film.
Upravo ga pogledao.
Ček, koji je to nastavak, meni je osobno 4-ti dio bio najgori, ovi ostali su bili više-manje super
Ma daj, svi su sranje osim prvog, kasnije su samo pokradene fore i masa cica i guzica!!!
Isto ko Policijska Akademija, meni je taj serijal bio užas dok nisam shvatio da je prvi zapravo smiješan.
Upravo tako!
Pogledao Valter brani SarajevoSna TV-u. Neocjenjivo.
bata živojinović mi je idol, film sam prvi put gledao u motovunu ove godine. inače, film je najgledaniji i najpopularniji film u kini, ikad
Od američke pte mi je najbolji prvi dio i peti...
Zombieland (8/10) - Ocekivao sam bas neko smece od filma a ono odlican film, tesko mu je naci zamjerku, osim sto lik pored svog onog oruzja ponese jednu pusku i jos je baci prije kraja :) . Cijeli film je bia dobar, nema dosadnih djelova, nije nikakvo pretjerano ismijavanje sto sam mislio da ce biti nego cist da pomislis da bi tako moglo biti. Ma svima toplo preporucam, malo je drukcije od drugih slicnih, i rekao bih bolje, nema previse zombia al sto ima dobro su napravljeni, i glumci su bili dobri, nije mi nijedan dosadia do kraja filma.
American Pie : The Book of Love
Nije lose, al ni blizu prijasnjim nastavcima, kao sta je neko vec spomenuo, fali stara postava ^^
Ne znam jesi li gledao mini seriju od tri nastavka The Lost Room?= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Bila je popularna prije tri godine, taman kad je izašla, te se spominjala i na ovom forumu.
Radi se o vrhunskom SF-u gdje su specijalni efekti na razini "NEMA IH".
Priča o nadnaravnim predmetima sa specijalnim moćima, koji su predmet žudnje mnogih, a koje traži detektiv jer mu je u "limbo sobi"(?) nestala kćer.
Premoćno.
Svaki nastavak ima po sat i po, no velika je vjerojatnost da ćeš nakon prvog, ostala dva odgledati zaredom.
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
Savrseno ^^
Lijepo snimljeno, i zabavno.
a tek melodija:D
The Arrivals
To sam gledao kao klinac, super mi film bio. Sad sam konačno uspio otkrit ime tog filma i pogledao ga opet. :P Dora mi je xD.
1996 godina.
Več sam tražio ime tog filma, ali netko mi je dao ime "The Others". Al ok kao što reko uspio nač, zadovoljan :P .
Moon (2009)
gg.
Kako ja taj Moon moram pogledati.
Svako ziv ga hvali.
Ide mi na listu za vikend.
pa dobar je. nije los, nije nesto OMGWTFBBQ, ali je intrigantan i gg opcenito. jest da je sve u svemu kratak i sazet, al ae, holivud utjecaj, prasta se.
Šta, meni je moon super. Nije neko sf smeče. Ima dobru priču. Zanimljiv je povrh svega.
WTF ova Andromeda Strain, danas na telki, eto sad če. piše da traje sat i pola !?
Ja sam gledao ta film. Ona 1970te tu negde, i ova 2008me. I ta 2008me traje 3 sata... Šta seru. Oba su mi bila super.
Upravo je Back to the FutureSna telki.
Osobno, jedan od najboljih filmova svih vremena
Da roflam, trenutno scena u autu :pray: :rotfl:
Pogledao American Pie: The Book of Love. Fali malo stara ekipa, ali nije loš film. Samo mi je ovaj Stiffler nekako najlošiji od cijele porodice. Sve u svemu, jako zabavan film :)
Upravo pogledao film "Gamer". Ok akciski film. Vidio sam i boljih...
Al su me nasmijali kad je lik rekao "zapljenili smo ti hard disk" :rotfl: maybe SSD? :D
Pirates of the Caribbean : Dead Man's Chest
He died :o
Pirates of the Caribbean : At World's End
And came back to life.
Enivej, predobri filmovi, rekao bih da me trojka najmanje odusevila, al i trojka rula ^^
Next :
Lord of the Rings
ma nije ni ok, jedan od losijih filmova uopce koje sam gleda, uzas, iako ideja da igras pucacinu s pravim ljudima jest malo fora, zamisli grafike :)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Osobno čekam da Ninja AssassinSdođe na DVD (ono, B ninja film sa visokim budžetom, može li bolje?), ali i Bitch SlapSbi bilo zanimljivo pogledati... iz drugih razloga, naravno. :)