:shock: Opopop.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ČEKA SE.
Printable View
:shock: Opopop.= Citat =:
ČEKA SE.
Vratih se kuje. (H)
I imam pun kurac Isusov zaostataka. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Nego...
O bokte, to je tek četvrta, od tada su izašle još tri. :)= Citat =:
Izvorno postao Frky
A sada se čeka osma...
Pogledao sam Summer Wars i bas mi je pasao
nekak je vesel i to mi je pravo osvjezenje nakon svih onih depresivnih anime.a
sad nekak opet ima motivaciju za hackanje facebooka : P
Držite se animeja ili napustite sahranu ako nemate što reći.
@Sonic
Šta nisi znao? Biti će neka nova Berserk animacija, ne zna se samo točno što ni kako. Neki spominju CG čak.
Valjda sad dođu dalje od uvoda mange. Hoću vidit onaj famozni ručni top u akciji.
I ja se isto nadam da ce to biti dobro, Berserk je legendaran.
Kakav je D. Gray Man? Čini mi se kao nešto ozbiljniji i mračniji shounen.
Dobar je, samo što živcira sporo izlaženje novih chaptersa.
Ako imaš vremena, defitivno ga provjeri.
Na AnimeTake došao Planzet,
To moram pogledat.
Fora.= Citat =:
The final episode of the K-ON!! television anime series has announced that a film version of K-ON! has been green-lit.
http://mangastream.com/read/one_piece/35970330/1
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
+ :pray:= Citat =:
Izvorno postao unknown
KONAČNO!!!!! :pray: :pray: :pray: Kako su likovi dobro napravljeni, preepic. A ona "druga" posada je živa komedija :rotfl:
Also, Shippuuden je vani, nova epizoda i nije filler :)
Upravo završio Seikimatsu Occult Gakuin~
Bunmei manned up into the oblivion!
Maya becomes pedo? ;D
8/10, just for the lulz.
http://mangastream.com/read/one_piece/35970330/20
dolje ljevo. Oda perveznjak :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Rofl, to sam baš i ja pomislio. Nije mi kraj baš posve jasan ispao, no nakon dvije epizode randomnessa, zaključak je zadovoljavajuć.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
7/10 od mene.
evo wallpaper one piece chaptera 598
http://i56.tinypic.com/dzfp8n.jpg
Novi teaser.
Taman pogledao nove epizode Bleacha i Fairy Taila, Bleach je bio ok, bolji dosta nego prijašnje neke epizode ali ima tu mjesta za napredak još, FT je bio odličan, fin završetak jednog arca, šoranje je i dalje zabavno :D
Edit:FT također ima najbolju glazbu u animeu koju sam dosad slušao, mislim :
:pray: :pray:
Izašla je prva epizoda Panty and Stocking with Gartbelt.
Ovo bi trebao biti lulz. :)
Sora no Otoshimono Forte također.
Hahaha, opening druge sezone
:o= Citat =:
Izgleda da bi ovo moglo pokrivati puno veći opseg mange.
Pogledao prvu epizodu Panty & Stocking.
...
Sense. Abandon it before watching.
... That settled, DIVOVSKO ČUDOVIŠTE OD GOVANA KOJE USISAVA LJUDE U ZAHOD. :pray:
Gaćiće pištolj i čarapa katana!
Megasex scene transformacije!
Kvaziliun policijskih auta!
Destrukcija epskih razmjera!
Cheezy one-lineri!
Lolwat trashy powah rangers-style "live action" scene eksplozija?!
Engrish everywhere?
... Uglavnom, megalulz parodija na Cartoon Network, Powerpuff Girls i slično. Definitivno čekirati.
EDIT:
= Citat =:
With the animation style, potty dialogue, over-the-top action and rather exaggerated attributes of the characters, this was like, a huge middle finger to the otaku-pandering moe anime that has been all the rage the past couple of years. And I was smiling the entire time I was watching this. I love you so much, GAINAX.
Odgledao Black LagoonSi Black Lagoon: The Second Barrage.
Animacija je dobra, likovi isto, priča onak i sve super al nije mi se svidio, ne volim tako animee koji nemaju kraj.
Sad na MAL preporukama za P&S naišao na ovo:
Craze.
Može netko taj Berserk malo objasniti, tih 15 sekundi izgleda jako kul
Smješten je u dark fantasy/medieval setting i prati Guts-a koji putuje svijetom u želji za osvetom. Isprva se čini kao krajnje bezosjećajna osoba koja je spremna žrtvovati i nevine ljude, dokle god izvrši svoj zadatak, no kasnije se sve više primjećuje kako nije hladan kao što se to naizgled čini. Nakon prva tri volumena počinje i flashback koji obuhvaća njegov cijeli život, u kojemu dolazi do izražaja zašto se tako ponaša i koji su njegovi motivi. Dalje neznam, tu sam otprilike stao.
Anyway... očekuj mnogo krvi, šokantnih scena (poput one sa chimerom iz fullmetal alchemista, samo što se ovdje takve stvari događaju svako malo), epskih swordfightova, a čak i nešto romanse i komedije.
Izašli su zadnja epizoda K-On!! i prva epizoda Iron Man!
izašla zadnja epizoda kejona
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :( :( :( :( :( :(
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Zvuči kul, budem provjerio, also slažem se u potpunosti sa predatorom u vezi P&S-a totalni random urnebes XD