Ovo, igrao sam desetak sati ali ps2 mi nije za duge igre jer ga upalim jednom tjedno na 3 sata.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Printable View
Ovo, igrao sam desetak sati ali ps2 mi nije za duge igre jer ga upalim jednom tjedno na 3 sata.= Citat =:
Zato jer sam snob koji sve igre mora kupiti i imati za stalno, poželjno na polici. :(= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Pa onda ga upali više puta.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ja ne mogu još igrat duže igre jer idem na predavanja i to, pa igram na PS3 pet dana u tjednu, a ona dva dana bi mi bilo previše za čekat ako ne prođem igru u onih pet. I stalno bi razmišljao o toj neprođenoj igri i ne bi se mogao koncentrirat na ništa drugo, ko neki ovisnik.
Zato igram vikend igre u trajanju do 15 sati, a ove duže kad su pravi praznici. Iako, možda jedni budu uskoro.
Ne mogu, previše sam navikao na browsanje 10 stranica i četanje dok igram nešto. Ispada da nemam attention span za konzolaša.
Ne konzolaša, već gamera.
Heh konzolaši gejmeri.
Konzola=gameanje.
PC=pisanje u wordu.
End of story.
Inače igram Dungeon Master. Strašno koliko ovakav rudimentarni real-time combat čini igru intenzivnom. Okružen od nekoliko demonskih crvi koji imaju valjda 50% šanse da te otruju po udarcu, pokušavaš uzmicati dok ih napadaš i u isto vrijeme prtljati po inventaru i praviti cure potione sa svećenikom. A najbolja stvar je da je interface vrlo intuitivan pa se praktički nije ni promijenio u DM-klonovima od Eye of the Beholder pa sve do danas sa Grimrockom.
Postal 3
Vjerojatno jedini buyers remorse u ovih 1500 igara koliko imam a to govori nesto. DNF je pojam za ovo
Igram opet malo XCOM Enemy Unknown. Već sam zaboravio koliko je ta igra nepravedna.
U vagonu sam, u coveru, između mene i aliena poveća udaljenost i još dodatnih objekata. Čovjek bi pomislio da me neće pogoditi.
ALI NE! LASER PROĐE KROZ BETONSKI STUP I KROZ VAGON U KOJEMU JE MOJ LIK I HEADSHOTA GA!
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/...18/605/3a7.gif
Jel' gledaš Adventure Time? Mislio sam čekirati pa tražim utiske.
Malo je bolesno što se to prodaje kao serija za djecu.
Jaooo, došao do Baala u King's Bounty Armored Princess i nikako protiv njega, jak je u pizdu strininu :D Opet moram reloadati save i izmisliti neku novu vojsku/taktiku protiv njega :D
Witcher 2 EE
Nisam znao da su dodali nove dijelove i u sam tutorial, zakon. Performanse nisu baš kak sam očekivao, sa jednom GTX550Ti bi ipak moralo ići na medium postavkama kak spada. Al ajd i na low izgleda lijepo.
Ja sam si rekao da igra uopće ne ide loše na ultra pa sam je igrao na ultra :)
Ja sam rekao da ne izgleda loše na low, pa je ne mogu igrati ni na lowest of the low.
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Wut? Ja s tom grafičkom igram na najvišim detaljima, jedino isključim ono sranje označeno * i motion blur.
Na kojoj rezoluciji?
Na medium već dolazi do dropa framea ispod 25 tu i tamo. Varira od 40 do 20-ak negdje pa me iritira. Driveri su novi, više manje sve ostalo igram na high detaljima.
Možda bih se trebao još malo poigrati s postavkama, ali igra izgleda u redu pa mi se i neda. Na nVidijinoj stranici piše da bih sa tom karticom treba moći igrati na high/ultra sa 30 FPS u prosjeku, ali čak i na medium nema velike razlike. Tek na low se FPS stabilizira.
Ja mislim da sam ja igru prešao na 20-25 fps-a na ultra, ali s motion blurom je bilo skroz igrivo.
Ne vidim smisla u tome. Radije ću imati fluidan gameplay cijelo vrijeme nego da mi igra na očigled usporava.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Witcher 2 je optimiziran za drek i loše izgleda. Zašto uopće gubiš vrijem s tim?
Jer je sve ostalo odlično. Ako će napredak u trojci biti podjednako velik kao s jedinice na dvojku, lako bi mogao zasjeniti Dark Souls 2.
Pa i ja bih rado imao fluidan gameplay, ali kad mi se igra praktički isto vrtila bez obzira na detalje...= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Najljepša igra ikad izgleda loše. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nije mi baš ugodno igrat na manje od 25 FPS-a.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Meni se praktički isto vrti od ultra do medium, bez ubersamplinga. Jedina razlika je što animacije idu u nekih 7 FPS-a. U igri skače od 20 do 40+.
Tek na low mi je konstantno oko 30-50 u otvorenih prostorima. Nisam skroz siguran u čemu je problem, ali ko što sam rekao, igra odlično izgleda pa mi se ni neda gnjaviti s tim. Ono sitno što sam guglao primijetio sam da igra baš ne voli neke GeForce kartice.
Lol. Po čemu.= Citat =:
Sad u Flotsamu radi bez problema sa texturama na high, a u tutorijalu je bilo problema.
A zašto ti ne bi prvo argumentirao što točno izgleda tako loše? Dobra ti je ta fora da sereš bez argumenata, a od drugih uvijek tražiš pola stranice argumenata.
Po grafiki!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ne znam zašto ga uopće doživljavaš. Nije da mu je 90% postova ovdje besmisleno kontriranje svima.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Bas. Mogu shvatiti nekog tko se juce regao al ima ljudi koji su duze na forumu od mene pa ih W3DR4N jos vuce za nos, smijesno
Ne smijemo ga previše ignorirat da se ne bi naljutio i povukao s foruma.
A to ne želimo. Right?