Igram PS2 igre na tipkovnici.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Printable View
Igram PS2 igre na tipkovnici.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Nakon sat i pol igre, ovo je najlošiji PoP dosad. Jednostavno nema ono nešto što su imali prethodnici. Stvarno mi nije jasno kak je borba otišla od zabavnog combo i counter sustava na ovaj bezvezni button mashing protiv ogromnih grupa protivnika. Čak i kad otključam ove skillove neće biti ništa zabavnije jer je sama srž borbe loša.
Dobro da su ukrali dosta toga iz prethodnog nastavka, ali i sam platforming je kao i borba, nekako tromiji. Princ kad skoči, ne znam, kao da dođe do nekog pada frame ratea. Barem tak izgleda. Jednostavno nije toliki užitak kao prije jer princ nije toliko agilan. A zbog toga i sama borba pati. Stvarno je bio užitak u prethodnicima kad si neki ogroman dio nivoa prošao u desetak sekundi, toga zasad tu nema.
Ako je ovo trebao biti nekakav reboot serijala, koliko sam skužio nastavlja se na Sands of time, onda je definitivno korak unatrag. Rijetko kad me prvi dojam o nekoj igri prevari, pa ne vjerujem da će se ovo do kraja toliko popraviti da sakrije te nedostatke.
Bolje da nisam ništa pročitao o ovoj fori s vodom jer sam očekivao ni sam ne znam šta, a ne samo vizualnu promjenu koja ne donosi baš ništa gameplayu. Možda ak bude kakvih dijelova koji zahtijevaju taktiziranje, ali cijeli koncept mi izgleda promašen pošto je nemoguće ostati bez energije za kontrolu vode.
Upravo sam dovršio Antichamber nakon utrošenih cirka 10-ak sati unutar 2 dana.
Kvragu. Boli me glava.
Far Cry Blood Dragon
igra i sprdancija godine
Maloki nema niti jednu platinu. Dovodi u upit naše prijateljstvo.
Fali mi još 5 trofeja za Drake's Fortune.
Uzmi se pod ruku s Deadwalkerom. On je još gora osoba.
Ja imam platine iz oba D. Soulsa i Rayman Origins. Dovoljno.
Nisam lud da ih idem skupljat za Uncharted ili nešto takvo.
Imam i ja neku zanimaciju za Dragon Quest, kakva je igra i promjene u rimejku?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nije dosta.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
E pa onda idem kupit svih 16 Ass Creedova i grindat do iznemoglosti.
Ja baš završavam treći. Što se mora nije teško.
[quote=Sonic_Moronic]Imam i ja neku zanimaciju za Dragon Quest, kakva je igra i promjene u rimejku?[/quote:2x9qd5tv]= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":2x9qd5tv
Ovisi. Jesi li igrao original? :)
= Citat =:
Dragon Quest IV was later re-released for the Nintendo DS in Japan in November 2007. The game has been remade in 3D, similar to the PlayStation version. This release has kept many of the enhancements from the PlayStation, such as the slightly altered immigrant town, but has received enhanced upgrades to smooth the graphics further, and improved sound. This release also allows players to take manual control of all of their party members in the final two chapters. This version of the game contains an entirely new translation of the script. The Nintendo DS English translation includes 13 regional dialects for the various areas, including Burland now being Scottish, and Zamoksva being Russian.
Lol, rasistički Unicorn trguje sa crncima :D
http://i.imgur.com/f1EIKcd.jpg
Nisam jos king bounty the legend prosao a otisli mi svi sejvovi pa mi se bas i neda opet prolaziti.
Nisam igrao nijedan DQ osim pokušaja SNES rimejka prvog koji je čisti grind pa sam odustao.
na androidu... igra je pre-bru-tal-na... gt za mobitele... prave staze, pravi auti, hrpa i jednog i drugog, upgrade-i, servisiranja, popravci, sve online, par vrsta utrka, ma odlicno nest... a kaj je najbolje, nikad nisam voljel nikakve utrke, al ovo je avion...
jedino je problem kaj igra trosi bateriju brze nego kaj ju punjac stigne puniti...
Prošao svih 5 sezona The Walking Deada. Prerula igra, baš sam se ufurao u nju i ono prali su me osjećaji tu i tam. Nakon što sam u zadnjih 6 godina igrao jedino nešto malo LoL, ovo mi je predobro sjelo. Idem dalje po avanturama rokat.
Misliš epizoda. Da, odlična igra.
Sad odigraj Fahrenheit ako nisi, igra je slična dosta.
Dark Messiah of Might and Magic. Mislim da mi je ovo četvrti prelazak.
trenutno igram Far Cry 3
isee majke kojeg proljeva od igre...
FarCry meets AC
ono oslobađanje kampova i uključavanje antena ubije te u pojam, perkovi su tolko beskorisni i nemaštoviti...uf
:|
Rome: Total War s Galima :D
Oslobađanje kampova vjerojatno najbolji dio igre :)= Citat =:
Izvorno postao flander
Far Cry 3 je iznenađujuće dobra igra.
Probaj sa Scynthiom ili Spanjolcima.= Citat =:
Izvorno postao GDra
Flander kralj neukusa
Već 3 tjedna peglam Guild Wars 2, pošto sam završio Unfarted 3 počeo sam i Okami HD.
Rula Krista.
I ja želim igrat taj Okami, al čujem da ima 50 sati igre, pa nikak da nađem vremena.
Zakaj ti nemaš ps+?