= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Može taj "End of an Era" proći! Hvala!
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Može taj "End of an Era" proći! Hvala!
Motorhead je jedini veliki heavy bend kojeg nisam poslušao kako spada,pa me zanima koji su im najbolji albumi i pjesme(ne spominjite best off-ove osim ako imaju novog materijala)?
oni su više hard rock, ili ti ga kak za sami sebe kažu rock&roll
Zato i jesu na Metal Archivesu stavljeni pod heavy/speed metal... :roll: Po onome što sam dosad čuo od njih,oni ne samo da su metal,nego su i žešći od dosta starijih metal bendova.
A to što oni za sebe kažu nema veze,AC/DC isto za sebe govori da su RnR a sviraju hard rock...Osim ako pod RnR ne mislimo na sve vrste i podvrste rocka,što uključuje i punk i metal.
Ko da je bitna podjela,upali i uzivaj!:D
Molio bih sve koji imaju malo vremena da glasaju na http://www.utbg.eu/yourock.phpSza bend iz Beograda koji svira thrash metal, u pitanju je Nadimac. Mozda su neki od vas culi za njih a ko niije http://www.last.fm/music/Nadima%C4%8D
2 puta sam trebao ici na njih i oba puta su misteriozno otkazali.
Ali gg su jako.
Ajde malo linkanja.
Predivnost.
Blind Guardian i Hammerfall.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
To su im najbolje pjesme? :/
What? Hm, učinilo mi se da je napisao nešto kao da traži preporuku nekog drugog heavy metal banda...
Nvm...
Heavy nije power.= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
Hebote moram kod okuliste. :roll:
Nije tražio preporuku popa.= Citat =:
Nije to nikakav pop :wink: .
I ne želim ponavljati isto sranje kao i pred neko vrijeme :wink:
Nemoj se truditi. To su ti samo vjetrenjače.. :D= Citat =:
Za sve fanove Havayotha (ako ih ima) prepoznajte cemu slici ovo kad ovaj lik pocne da pjeva.
Daj Maloki,postaješ pomalo naporan s tim "svaki osrednji gay symphonic/power band = pop" forama.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
S tim da Hammerfall ima i solidnih stvari.
E da,hoće sad netko preporučiti neke dobre albume i pjesme Motorheada,a ne power metal bendove i ne raspravljati o tome jesu li on metal ili ne?
Ok, onda su od sad u pitanju boy bandovi.
Ono, da bude band, jel.
TI SI BAŠ MOĆAN!
Svi metalnesimpatizeri, van.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Slušam Megadeth - Peace Sells... But Who's Buying?.
Ovo je kul hebote. Ima neke vesele riffove koji me podsjećaju na one momente u pjesmama kad svi trebaju ustat i zaplesati.
... Da. Uglavnom kul i zabavno.
Ovo sam napisao za rajdera jer ga nema na msnu.
killing is my business i rust in peace odmah.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
za malo vise "radio friendly" sound slusaj countdown to extinction i cryptic writings. :@
Zašto bih htio radio friendly?
Čekaj, prvo da ovaj album slušam par mjeseci ono. Nisu mi neki prioritet oni. :@
= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Samo kec nikad ostalo :gitara: :friends: :friends: :twisted: :friends: :gitara: :friends: :gitara:
111
Dusan je sve rek'o 8)
Duck - \m/ koliko se sada tr00 osjećam imam želju da zapalim neku crkvu \m/
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
:gitara: