Lik na pocetku je objasnio.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/30494/Ključ.html
Ti poredis fizicku povredu sa mentalnim problemom. Podjednako je vazno da se lijeci lik koji ima PTSD i trans osoba.
Printable View
Lik na pocetku je objasnio.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/30494/Ključ.html
Ti poredis fizicku povredu sa mentalnim problemom. Podjednako je vazno da se lijeci lik koji ima PTSD i trans osoba.
Nemoj Luna, ne poznajem niti jednu osobu koja se zove Luna, ali znam nekoliko osoba koje su psima dali to ime (škotska ovčarka od moje bake i dede se također zove Luna), tak da mi se definitivno ne čini kao ime za ljude.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Lana u drugu ruku je neusporedivo bolje. Osim toga, imaš Loreta, Lara, Lea itd., sve je bolje od Luna :D
Sečenova kći je Luna. Bila je tu na forumu.
Kako sam ja netolerantan? Što se mene tiče, u modernom smo dobu i normalno je da si čovjek može raditi što god poželi.
Ljut sam isključivo na to što će dobiti pare iz proračuna za tako nešto. Sama činjenica da će mijenjati spol mi je tragikomična, ali nisam ljut radi toga.
Sad ćemo svi morati živjeti u strahu da svaka nova cura koju upoznamo nije Predo.
@Bartuc
A lol, ma ima ženskih koje se tak zovu, mada ne baš kod nas. Meni je to ime prvenstveno fora jer je samo jedno slovo razlike.
No rekoh da ću još vidjet.
@kameleonče
A jesi baš. Zbog čegaa si ljut, hormona? Pa lol, terapija ko i svaka druga. Evo dao ti je i Pingu drugi primjer s hormonima. Jel ti i to krivo?
@Xero
Ko što je Pingu već reko, ne brini se, lezbača sam teška. Ne bi te takla štapom od 2 metra.
Lijen sam čitati sve ovo unatrag - oko čega se sporite?
Ne znaš koliko sam lijep.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kaj ti cura kaže na sve to?
Njemu valjda trebaju za zdravlje. Ti ih želiš kako bi mogao postati lezba.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kameleon je ljut jer postoji mogućnost da će država predatoru kupit vaginu umjesto da da te novce nekom drugom, ali ga ne smeta kaj se za praznike preždera umjesto da malo hrane da nekom ko nema.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Nisam znao:D Ali evo iskreno znam 3 psa koja se zovu Luna, tak da sam mislio da je zbilja samo doggy name.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Cura je bi, al sklonija je vaginama. Tako da joj ni najmanje ne smeta.= Citat =:
Izvorno postao hacker
Psihičko zdravlje, rodna disforija i depresija ti nisu baš jasni pojmovi, a?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
S time doduše, da ja nisam baš depresivna emo pička (ko neki), al to je zato jer imam awesome karakter.
Na šta se sve rasipa državni novac (uključujući neoporezivanje Crkve), vagina čovjeku da se bolje osjeća i nije nešto loše rasipanje.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
@MC, kaj zbilja planiraš ići rješavati gyno? Će država sve pokriti ili moraš sam to financirati?
Jebate dođe da mi da organiziram dobrotvornu akciju "dajmo vaginu predatoru" čitajući ovu temu. I dalje ga smatram idiotom, ali baš sam kroz ovih par strana shvatio da čovjek ima neko osnovno ljudsko pravo na tu vaginu koju tako žarko želi, bez obzira koliko to meni osobno bio nepojmljiv osjećaj.
Trebalo bi, uzevši u obzir ovaj silni mentalni proljev koji je u javnosti zadnjih par tjedana.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Dobro si ju našo. :)
Prema stvarima koje pišeš na forumu tvoj najveći psihološki problem je što si đubre bez premca i općenito žalosna osoba, a jedini lijek odmjeren udarac macolom po glavi, ali nadam se iskreno da ćeš jednoga dana početi razmišljati u malo drukčijem spektru i da ti se neće više dogoditi da s takvom lakoćom odjebeš prijatelja i ispričaš svima tajnu koju ti je povjerio zato jer ti je to lulzy. Ili se bar nadam da nisi takva osoba u RL. Nekako sumnjam da će vagina i hormoni promijeniti takav karakter.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Čuj stari, mogu ja bit najveće đubre ikad, al to opet nema nikakve veze s time što sam transseksualna osoba.
Kako kad si zarobljen u svom tjelu i ne mozes da funkcionises kako treba?
E da. Hoces li da stavljas slike kako prolazis kroz hormonsku terapiju? Ili makar before and after?
Pa izgledat će isto?
2/10, would not bang.
:3
Also, gdje nestadoše slike forumaša?
http://images3.wikia.nocookie.net/__...ewVagina08.jpg
Evo kako će izgledat.
E bokte zašto si ti tako puko :(
@System
Al opet to nema veze s mojom osobnošću, pogotovo na netu gdje ne postoji previše fizička komponenta. U stvarnom svijetu utječe utoliko što me sputava u ponašanju i ostalom zbog društvenih normi o tome što je "muško" a što "žensko" (iskreno ne želim ispast pederkasto).
Što se slika tiče, ak mi dođe.
@StormCrow
Hormoni su magija.
@kameleon
Kak si ti glup to nisu istine. :'D
Ma nabijem te na kurac.
Čekaj, ne.
Nikad ne znaš, da sam ja Predo, namjerno bi prvo tebe pojebo :D