Pretežito The Old Republic.
Printable View
Pretežito The Old Republic.
Mislio sam da je to odavno umrlo.
Serveri su većinu vremena ugodno popunjeni, posebice tijekom vikenda. Dobra je igra, mnogo bolja nego li je bio slučaj prije godinu dana.
čak se i meni sviđa, a ne volim baš mmorpg-ove...mada je i to prvenstveno zbog Star Wars settinga....
Crash Bandicoot 3. Trebam si nabaviti joystick za laptop :/
Izgleda da mi nije postalo prvi put :?. Ugl, igrao GTA IV nekih pola sata i početni dojmovi su super osim shitty optimizacije. Ali izgleda da gašenje sjena rješava večinu lag problema pa ćemo se tako igrati :)
Pretpostavljam da si kupio sad na saleu? Jer ak jesi onda ne znam kakva shitty optimizacija pošto su sa patchevima doveli igru u odlično stanje.
@Falus, jel texture kaj kasne ili je sve ok što se toga tiče?
Igra se Call of Pripyat sa Reloaded modom. Valja, samo mi nema onakvu dobru atmosferu kao Shadow of Chernobyl.
Početak je malo spor u CoPu, ali brzo postaje sve bolji i bolji. Meni je rame uz rame sa SoCom...
@Maloki
Moguće da nije shitty optimizacija, možda je opravdana tako velika zahtjevnost, nije da se razumijem u to previše, ali vidim kad mi igra ide "sporije", rekao bih na 20-30 fps-a. Dok kad sjene isključim ide na (opet odokativno) 40-50. I da, kupljena je na ovom sale-u sad.
@Bartuc
S teksturama nemam problem :)
Ponovno počeo Demon's Souls, po peti put (ili drugi, budući da su sve prije bili NG+).
Ovaj put bez ikakve početne magije, da si otežam. No, ništa od toga. I ovako rasturam.
Ma bolji mi je od Dark Soulsa. Atmosferičniji, bolja priča i voiceacting.
I još nisu ugasili servere, a pričali su da hoće sredinom prošle godine. No još je igra živa!
Ja ga probao nedavno i Dark Souls mi je bolji. VA je u obje igre jednako loš, priča je u obje igre apsolutno nebitna, ali u Dark Souls mi je bolja atmosfera.
I u Dark Soulsima se gubi manje vremena na levelanje.
Dark Souls je bolji jer ga ima za PC.
Da sam znao kakav će biti port nikad nebi potpisao onu peticiju.
To je istina, ali igra svejedno rula.
Planescape Torment po prvi put, sa resolution / HUD modom.
So far so good.
FEAR počeo, davno sam ga igrao i to samo demo pa reko ajd.. treba mi malo strašenja.
Igre i strašenje lol.
King's Bounty: The Legend
Za sada mi je pre jebena igra, drago mi je da sam je kupio i dao joj drugu šansu. Questovi i dijalozi su banana, ali zato je istraživanje i težina same igre vgg.
Bilo mi dosadno, pa skinuo Torchlight, koji sam jednom prilikom dobio uz Botaniculu na GOG-u.
Desna ruka bezvoljno klika po miša, lijeva na ustima i zijeva.
Još mi je dosadnije kad to igram, nego kad nisam išta igrao.
Nema priču, gameplay loš i dosadan, muzika nikakva, grafika crtić prolazna, ali dizajn tako bezvezan, neinspirativan, jednoličan, leveli prejednostavni i linearni, ma dosada mrtva.
Kako se netko pali na ovakve igre, nije mi jasno.
Jedino dobro od takvog tipa igara što sam u zadnje vrijeme igrao je Dungeon Siege 3. On je barem imao življi svijet, lijepu grafiku i dobar dizajn, te zabavan i izazovan gameplay, uz nekakvu priču i likove.
Na polovici sam Warrior Withina i uz to igram Deponiu. Volim takve avanture sa ludim likovima i solidnim humorom.
The Walking Dead.
is gud
Riješio Warrior Within i krenuo odmah sa Two Towers, ali i brzo odustao. Ne radi kak spada sa xbox gamepadom, a neću se mučiti na tipkovnici. Pokrenuo sam onda Forgoten Sands koji još nisam igrao i zasad je nekak, ispodprosječno. Borba nije ni blizu fluidna ko prije, princ je dosta tromiji i nije mi jasno izbacivanje blokiranja i komboa. Možda se poprave stvari kasnije sa nekakvim spellovima.
wentfullretard.jpg= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
I ti si jedan od onih za koje su gamepadi zlo?
Daj šansu TTu, neusporedivo je bolji od WWa. I ovaj novi kasnije postane odličan, u mnogim stvarima i bolji od SoT trilogije...
Igrao sam ga već prije, dobar je, ali nikako mi to nije zabavno na tipkovnici igrati. Što se novog tiče, sama borba zasad nije nešto, ali pentranje je ok. Dobro da su ostavili mogućnost wall runa sa ledga iz onog cartonish nastavka.
I ja igram princa, al onog cartonish, nisam neki veliki fan serijala, nisam sve igra, al ovi mi je stvarno super, upravo ono što od njega želim. Grafika je prekrasna, gameplay je fluidan (nema smrti, kad nešto i pogrješiš odma se vratiš i ponoviš) pa nema puno nerviranja, combat je vrlo dobar i dovoljno rijedak da ne postane naporan i još razgovori između princa i Elike znaju i nasmijati. Ma prava igra za opustiti se u vrime kolokvija.
Kasnije otključavaš pre jebene abilitye koji pentranje svedu na potpuno novi nivo. Fora sa vodom je genijalna, buš vidio :D= Citat =:
Izvorno postao Hexfire