Spoznah da ne mogu pokrenuti virtualni Hackintosh :(
inb4 Weky:"Kupi Mac"
Printable View
Spoznah da ne mogu pokrenuti virtualni Hackintosh :(
inb4 Weky:"Kupi Mac"
spoznao sam koko GoW owna...mislim da cu kupiti ps3 samo zbog trojke :D
Da je pita od tikve veoma fina i rula :D
Holivud snima Akiru.
Glavni lik je Zac Efron.
U Njujorku.
http://forum.crotaku.net/mysmiliesvb/mysmilie_598.gif
:o= Citat =:
Izvorno postao C
The clock is ticking off...
Lud sam puca ću!
http://www.famousmonstersoffilmland....0/02/AKIRA.jpg= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:C...tloose.jpg&t=1
Što bitchaš opet, sliči Zac na tog lika.
Da trebam prestati subotom doma dolaziti u 4 kada idući dan imam prepun kurac posla. :/
Sreo sam pingvina vani. Svijet se urušio
Sretan ti rođendan.
@ Neven <R>: Sretan rođendan!
da je u tony hawk american wasteland multiplayeru previse poljaka
Svaki treci igrac je poljak wtf :D
Da sam upravo pogledao najfail epizodu csi-a :pray:, u kojoj skupina studentetlija igra neku igru koja neodoljivo liči na gta i onda pod utjecajem te igre idu pljačkat banke i klat ljude uživo da bi skupili bodove :pray: , i cijela epizoda je općenito takav fail pun predrasuda i klišeja ali šećer na kraju je kad pronađu zadnjeg ubojicu i pokaže se da je žensko, a razlog zašto je išla klat ljude i pljačkat banke joj je, pazite ovo, da danas nitko neće ni pogledati djevojku ako ne igra igre.:pray:
Jednostavno :pray:
Mislim da se ta epizoda cak komentirala u negdje prije tri godine..cak sam ju zbog toga i pogledo i jednostavno umro od smijeha
Spozno sam da ne ucim dovoljno :(
LOL
Gledao sam tu epizodu pre tri godine. Totalno kasniš frende. Gledaš reprize. :thumbs1:
Mozda mu roditelji nisu dali da gleda tv poslije 20 prije 3 godine :P? I on govori o svojoj spoznaji nije vazno ako kasni XD
Spozno sam da sam skoro zapalio djezvu...opet
:pray:= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
Mislim da sam to gledao jednom, kad sam vidio kako izgleda taj gta klon, puko sam se smijat i okrenuo program. Točno onako kako mislite da stariji ljudi koji su u životu samo odigrali tetris dvaput zamišljaju današnje igre. Još su negdje vidjeli GTA i 3 sekunde gameplaya i onda su to sve smiksali u nešto sa lošim teksturama gdje ideš s tipom i ubijaš bezveze i bodove dobivaš. Baš lolčina :rotfl:
MADAFAKIN KYUSS REUNION I SVIRAT ĆE U MAĐARIJI I AUSTRIJI!!!! SVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠVVSVRŠSVR ŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVR ŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVR ŠVSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSV RŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠSVRŠ!!!
Al nema Josha.. :(
NEMA VEZE!!! :gitara:
spoznao da ameri rade dosta opičene grupe.
Da bi dobro dosao dodatni dan u ovom tjednu da stignem sve sto sam planirao :(
spoznao sam da su se svi printeri urotili protiv mene,na 2 stranice koje trebam isprintat obicno isprintam oko 25 bespotrebnih :(
Printeri... mrzim ih, najveće zlo koje je ikada postojalo. :(
Moj me uglavnom sluša, pdf-ove printam na sve moguće načine, sve bez greške. Smeta me samo što moram pazit da printam svako malo da se farba ne zasuši.
= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Totalno. Mene moj upravo jebe.= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Ja sam svog Epsona prodo prije 2 godine za 450kn 8)
Na koje načine vam dižu tlak? Ne volim ih previše ni ja, ali nemam baš neke probleme... Osim toga, ako mi i ne radi, za približno istu cijenu sve mogu donijeti na sticku i isprintati u kopirnici kraj faxa.
Ali najjače mi je što bijela i crna boja koštaju ko sam printer. :)
Bijela boja za printer? :eyebrows:
Mene jebe što je mrežno HP-ovo govno i neće raditi svako malo :)
Mislio sam crna i ostale, isusa im :(
Canon Pixma here. Ko grom radi. Čak se neće ni osušiti boja tako lako. Prošli Canon je ostao zaglavljen jer se tinta posušila.
tako što kupim zamjensku tintu= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ne radi
kupim jos jednu,radi,ali je svaka druga recenica poluvidljiva,ukljucim onaj head cleaning,tri puta za redom,onda promjenim nesto u windowsima,umjesto text stavim photo i sve bude super.Dok ne primjetim crnu mrlju na dnu stranice.
Zatim,skoro uvijek voli provuci prazan papir,tek toliko da mi digne živce,a osim toga,papir uvijek mora biti pod određenim kutom da ga uspije povuc.
I naravno driveri gotovo uvijek zajebavaju.
Imam i ja to. Dosta je velik i crn.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Kontekst.= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Moj isto. Printer, to jest. Ko urica, kažem ti.= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Spoznao sam da je Green Gas opasniji od BioKilla i Raida za ubijanje insekata.
Yay, ukinuli nam vize, sad ima da se putujem po Evropi dok mi ne pozli.
Flasham mob.
Jebemu endless boot.
Sada skidati sve one prijasnje appove.
O imeniku nesmijem niti govoriti. :(
Koje telefonče?
T-Mobile Pulse.
Pol sata se zajebavam da udem u fastboot da bih skuzio da nije End Call + Vol Up, vec End Call + Vol Dw. :(