[quote=Sonic_Moronic]A koji to podžanr, po tebi, sadrži najveći postotak kvalitetne glazbe i umjetničkog izražaja?[/quote:qnxfiiu2]= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
@ Mr. Ante...dobro rečeno
odmah sam se sjetila GeraltoSmega
Printable View
[quote=Sonic_Moronic]A koji to podžanr, po tebi, sadrži najveći postotak kvalitetne glazbe i umjetničkog izražaja?[/quote:qnxfiiu2]= Citat =:
@ Mr. Ante...dobro rečeno
odmah sam se sjetila GeraltoSmega
Da, on je inače uvijek ozbiljan.
ma samo oi!
Ipak,katkad zna s tom svojom neozbiljnošću biti prilično naporan.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I ti si imao troll fazu.
Kao i ti.
Ja ne zna sta je troll faza.
Kao i svi mi.
Sjetila bi se i bez anteta <3= Citat =:
Izvorno postao smartass
[quote=The Great Duck]Ipak,katkad zna s tom svojom neozbiljnošću biti prilično naporan.[/quote:2ngqope3]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":2ngqope3
Mora da se šališ.
Bravo,pogodio si.
Jebote, vasi dijalozi su tako elokventni, da je njihovo dekriptiranje nedostupno obicnim citateljima, prekinite.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
SNa vam.
Najbolja stvar od Slayera.
Ekipa, ako može preporuka bio bih zahvalan! Naime, tražim neki live nastup Nightwish-a pa me zanima koji je najbolji, da negledam sad sve! Ofc, dok su bili sa onom prijašnjom pjevačicom!
Poprilicno im je svima kvaliteta na jednakoj razini, ako uzmes bilokojeg, pogrijesiti ces.= Citat =:
Izvorno postao Frky
= Citat =:
Izvorno postao filozoh
Pitaj rađe u Nightwish temi,manja vjerojatnost da ćeš biti flejman.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Nemoj, za inat! :D= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
-From Wishes to Eternity
-End of an Era
Jedini live DVD-i koje su snimili. Jedan i drugi su odlični.
Od svihSlive dvd-ova/dokumentaraca/live audio snimaka preporučio bih ti End of an EraSkoji je perfektan. From Wishes To Eternity mi jednostavno nije sjeo. Za ove ostale ne znam jer ih nisam nikada nabavio. Uostalom, evo ti link na Creek Mary's BloodSsa koncerta (End of an Era) pa sam prosudi 'el ok ili ne.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Istina, EoaE je praktički savršen.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
A ova pjesma Creek Mary's Blood mi je nevjerovatno teška za slušati. Neznam zakaj ali uvijek imam neki čudan osjećaj kad slušam, možda zbog lyricsa? Neznam...
Ane. Lyrics = :pray:SAl' je ova nova sve pokvarila =(
Neznam u kom smislu misliš, ali nije niti bitno, znamo kamo vode te rasprave :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
METALStopic postao je metal.
EVO DA ISPRAVIMO NEPRAVDU DOVEDENU U OVAJ TOPIK!
Trebaceti pomoci.= Citat =:
= Citat =:
Bah norveska zajebancija.
Nego ovi likovi razvalise iako im je skill za snimanje spotova isti ko kod Immortala.
Ojebote. Nemaju dovoljno kose, ali kul su, ponasaju se kao da su na modnoj pisti/u zoloskom vrtu.= Citat =:
Izvorno postao System
EDIT: LOL; AIR GUITAR! (320, pomozite mi.)
Zahvaljujem se Geraltu zbog Klabautamann, i preporučam svima koji vole čuti originalan metal.
@Geralto
Samo Vlad i najljepsa frizura u blek metalu. Inace taj lik je nemoguca budala, jednom je izjavio u jednom fanzine-u da mrzi zene i da mrrzi da izlazi medju ljude a kasnije kaze da bi volio da ima neku plavusu sa velikim sisama, kad ga je ovaj pito kao sta je najveci kompliment sta je dobio od cure on je reko da je najveci kompliment kad je svrsila 6 puta zaredom! :pray: :pray: :pray: