jedi outcast. old skul :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Printable View
jedi outcast. old skul :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Da, fakat. Kako možeš igrat Jedi Academy i pritom preskočit Jedi Outcast?
Zato jer je težak.
Planiram igrati jedinicu uskoro, doduše.
Eto za twilight nju mun. lBSA4cekWWg
Za 14to godišnjakinje :D .
Fido
http://www.firstshowing.net/img/fido-poster-big.jpg
Nije loše, ali očekivao sam više.
5/10
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Hahaha :D
Fenomenalan video, umro sam na dio sa lakiranjem noktrića xD
Surrogates
Zakon film! :thumbs2:
Hitman (7/10)S- Svidia mi se film, oni glumac je dosta dobar, samo ja sam ocekivao puno manje romantike, iako dobra je ona zenska pa moze proci i puno manje otvorenog ubijanja, nekako ocekujes da u Hitmanu nece poginuti 1000 statista, al eto na kraju kad se pogledaju drugi filmovi po igrama ovi je jos dobar i ipak je to Hitman pa se isplati pogledati.
Pandorum
I sad bi kao u ovo gluho doba noći trebao ić spavat, moš mislit. Ovaj film bi bio jako dobar temelj za jednu od boljih mindfuck survival horror igara istog imena kao i film...Pandorum. Lijepo djelce, nema šta. Iduće na repertoaru je Gamer.
Pogledao Gamer. Michael C. Hall je bio odličan, baš mu pašu takve psihotične uloge. Onaj Society i nanex je još luđa stvar nego kaj sam vidio u Surogattesima. Uglavnom jako ok film.
Sutra pošto je slobodan dan(jej za dan državnosti :rotfl: ) a trebao bih učiti, prvo ću malo da se opuštam, tako imam par filmova na repertoaru, Inglorius Basterds, Falling Down, Yes Man, GI Joe,Monthy Python The Life of Brian i Idiocracy, samo mi je žao što nisam uspio naći Watchmen, a gledao mi se
The Chumscrubber (7/10)S- Neka poremecena drama, meni se film svidia, dobro su mi izradjeni likovi i glumci su mi vecinom bili dobri, pogotovo glavni lik, radnja dovoljno neobicna da bude zanimljiva, ima svega pomjesanog al na kraju dobar film, malo happy end se ne uklapa, al moze proci. A ko voli vako neke psiholoske filmove isplati se pogledati.
The Machinist (7/10)S- A odlican triler, kako se prica razvija, bas mi nekako dobro sjeo film, Bale mrsaviji od mene, dobro je odglumia. Nije mi prica na kraju neka bila, al nacin na koji je isao film mi je bio odlican.
Sin Nombre (8/10)S- Odlican film o Honduraskim bandama i pokusaju lika da pobjegne od njih. Bjezanje iz zemlje u SAD, ma svega ima, cijeli film je odlican, napet do kraja, imas dojam realnosti, glumci su bili dobri. Mislim film govori o odanosti bandi i kad ona prestaje, ma samo pogledati i gotovo.
Fired Up
Ok za ubit vrijeme.
Semi-pro
Will Ferrell.
Super Troopers
Zakon film, sa zakon fintama. Dobro sam se nasmijao. Preporuka ^^
RocknRolla - 4/10 SWTF is this, narator je totalno uništio ono ''WTF oni su svi povezani na neki morbidni Guy Ritchie način'', tako da je film čisti dramsko/trilerski prosjek. Da je bez naratora i da su neke scene prikazane tek na kraju filma (Recimo kad im Računovođica :D govori kad i di trebaju pljačkat) i da nije onako blentavi kraj i čista reklama drugog nastavka, ali scena potjere s onim rusima je genijalna :)
Terminator 4 - Salvation - 6/10S- BOlji od trice, lošiji od dvojke i jedinice, ima puno propusta ali je sve u svemu ok film,eh i da Kyle Reese je zakon.
The HangoverSreprizirao u kasnim noćnim satima. Dojam je još bolji nego prvi put kada sam gledao, obzirom kako sam do sada bio zaboravio 90% situacija, lolanje nije prestajalo. Fenomenalan film, genijalna priča, dobra ekipa (Fat Jesus, nhf) i što je najbolje jedan od rijetkih filmova u novije vrijeme da ne traje preforsirano dugo, skromih sat i pol (par minuta više). 10/10
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
da ne trošim tipkovnicu ^^
I ja ću ga još jednom pogledat ^^ Lud film!
Ja sam ga pogledao dva puta u kinu u razmaku od jednog dana. Srijeda i frend koji ga još nije bio pogledao ftw..
Upravo pročitah kako će snimiti i drugi dio. Kako bi rekao Homer, D'oh. =(
Inglorious Bastards
Očekivano Tarantinovski, iako mi njegova glazbena podloga u filmu nije baš pasala, nekako je čudna!
Terminator 4
Bezveze, nije mi se svidio!
9
Razočarenje!!! Animacije je na mjestu ali je priča isprazna i nelogična!
Gamer
Loše, loše, loše! Nisam uhvatio niti jednu akcijsku scenu zbog vrtnje kamere, glupa priča, golotinja i perverznost pretjerana!!!
LoL Frky.
Inglorious Bastards mi je bio super, razgovori su bili napeti i dosta detaljni razgovori. Kao da su likovima davali neke posebne osobnosti.
Terminator 4 sam pogledao sad nedugo u BluRay (prije sam ga pogledo na dvd) i film mi e bio ok. Mislim da ga nebi baš trebalo uspoređivat sa prijašnjim serijalom; pošto ovdje fali ono, vrtnja oko jedne osobe, tak oda se tamo neka nadmoč, i mačo sranja osjetila, dok je ovdje viče onako, globalno o ratu. I nije se toliko vrtilo o konoru tu. Meni je film koi ok za temu koju je predstavlao. Nadam se da če drugi biti još boli.
Terminator 1 i 2 su više bili napeti, a ovdje se sve nekako kaotično brzo odvijalo. Naprimjer ono hodanje sa ženskom do baze je nekako, dosadan dio skripte kad su umjesto toga mogli nešto zanimljivije stavit.
Morati ću pogledati ovaj Season of the WitchSkad dođe (zaobišao sam 2012 ipak)... čisto da vidim koliko će Cage biti loš. :)
Inglorious Basterds je dobar film, samo mi je glazba u filmu pomalo čudna! T4 je bezveze jer nije dovoljno uvjerljivo (meni!!!!!) prikazana ta apokaliptična budućnost! Jbte, bolje je napravljeno onih 6-7 min. iz prvog dijela nego ovdje cijeli film! I da, iznervirao me kraj filma koji je u nekim djelovima bio kopija prvog dijela!= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Glumi i Perlman. Garantujem da će biti gori od 2012. Siguran sam da će Perlmanova loša gluma nadmašiti čak i Cagea (koji fkt loše glumi ponekada).= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
College
Loše, jedva sam izdrzao do kraja. American Pie ripoff.
Pogledao Pandorum.
Po meni, genijalan film. Jedan od boljih koje sam gledao.
American Splendor
http://comicfilms.files.wordpress.co...n-splendor.jpg
Kako predobar film.
Ne znam odakle da pocnem u opisu.Tako da......vjerujte mi samo na rijec.
Preporuka Dukeu,Nevenu i bebi koja nema zvecku :)
New Moon :(
3/10
ocjena nije jedan zbog : - kulena nema u većini filma
i neznam više čega
zapravo, ocjena je 2...
TarzanS- Remek djelo nastalo u vrijeme najboljih Disneyevih crtića, baš prije nego što su "otkrili" 3D i time zauvijek nepovratno uništili pojam animiranog filma. Still, Tarzan je bio i biti će obavezna lektira za svu djecu i one koji se tako osjećaju. 10/10
Huh danas sam zaposlen bio:
Yes Man
Još jedna Carreyeva odlična komedija, lik opet dokazuje da je najbolji sa grimasama, fino sam se nasmijao za početak dana
10/10
GI Joe:Rise of Cobra
Ko Transformersi samo puno lošije, nisam se mogao natjerati da pogledam do kraja
2/10
Inglorius Basterds
Malo mi je trebalo da pohvatam sve ali jako dobar film, nije bilo nasilja koliko su neki opisivali, priča se fino razvija likovi su dobro odrađeni, ili ih volite ili ih mrzite, kraj je bio fin
10/10
Life of Brian
Klasična Monty Pythonovska komedija, tone fora i aluzija na razne osobe ili događaje, tona provala nevezanih ni sa čim, super film
10/10
Idiocracy
Ok komedija koja ismijava moderno društvo, te je lik koji je čisti prosjek najpametniji na svijetu, dosta provala, dosta smiješno
10/10