-
Re: Koju igru trenutno igrate?
= Citat =:
Izvorno postao
Hexfire
Nebudu i ima dovoljno "manjih" problema da ti unište doživljaj.
Zašto ovaj novi i bolji forum više nema mogućnost da me upozori da je netko postao u trenutku dok sam pisao odgovor na tada zadnji post?
Jel to uveden edit ili si ti brz?
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Pa ako se ne varam od CoD 4 pa nadalje sve puške zvuče kao da pucaš iz zračne.
ovo je prvi u kojem sam to primijetio, nisam igrao jedino Ghosts...a i općenito je zvuk nekako slab, ne znam...budem se time još pozabavio kad ću imat volje za to...
šteta za tombove...prva dva Uncharteda imaju prelagane zagonetke, no ovo je bilo smiješno lagano čak i u usporedbi s tim
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Inače neznam zašto se trudiš uopće išta objasniti. Kao da ćeš ikad uvjeriti nekog poput dugog zašto su Killzone 2 i 3 puno ljepše igre od itijednog na papiru jačeg Crysisa. Ili obrnuto. Da, ajmo prestati jer ionako će se naći neko drugi koji će ponovno načet ovu temu za mjesec dana.
Ne trudim se.
Čekao sam večeru i bilo mi dosadno.
-
Lol zas se vi toliko emocionalno ulazete u ovakve rasprave.
-
Peace is a lie, there is only passion.
Mračna strana Sile vlada ovim forumom.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Jel to uveden edit ili si ti brz?
Brz
-
I normalno da nevidite razliku izmedju 30fpsa i 60fpsa kad imate plebejske konzolaske oci.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Paran0a
I normalno da nevidite razliku izmedju 30fpsa i 60fpsa kad imate plebejske konzolaske oci.
aj nauči čitati prvo :-P
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Kad ne razumiješ o kakvoj se igri radi.
O lošoj.
Ne bih igrao tu Armu da je jedina igra koja postoji.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Deadwalker
@crnisokol
Svi su prelagani.
evo i drugi tomb riješio, ovaj je čak bio još lakši od prvog...stvarno su se mogli malo potruditi...i mogli su uvesti i da možeš pucati bez aima, kao u Unchartedu, ovako kad ti se neprijatelj približi ispada dosta nespretno
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
Deadwalker
Malo mi je nevjerojatno da ne možete primijetiti očiglednu razliku u fluidnosti scene, al' ok.
Što se tiče ove rasprave, da suhoparno objektivno zaključim, na vizualni dojam mnogo više utječe kvaliteta art stylea, paleta boja, tehnologija osvjetljenja, fluidnost (kvaliteta) animacije te općenito level dizajn (stvari koji Uncharted ima briljantno odrađeno), nego li broj poligona na likovima i rezolucija tekstura.
Dugi kao da cijelo vrijeme pokušava cpt. Obvious utvrditi da je više uvijek bolje (što jest, al' samo u kompletu s ovim prije), dok @PS3 fanboj ekipa kontrira s još više cpt. Obvious tona kako rezolucija nije toliko bitna kada si 4 metra od ekrana.
ARMA je tehnički apsolutno nedostižni space shuttle za konzole, no to ne znači kako vizualno više oduševljava. Da, ima bolji framerate, veću rezoluciju, više poligona, apsolutnu slobodu kretenja, napredan fizikalni engine i sok od jabuke, no izgleda suhoparno, previše smeđe, vizualno siromašno, umjetnički nemaštovito.
Što uopće nije problem budući da je igra simulator ratovanja, a ne avanturistička bajka. Uspoređujete kruške i jabuke.
Al' nastavite.
Zabavno za čitanje.
Kako je Dead to lijepo objasnio. Dugi stvarno misli da mi osporavamo kako je PC jači stroj.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Deadwalker
Zato imaš melee borbu.
svejedno..a i tek sam dobio napade sa sjekiricom
-
Najgluplji trenutak u igri je kad se putem skill pointa naučiš udariti sa sjekirom.
-
Nije jer onda melee postane zanimljiviji
-
cijeli taj skill sustav je praktički višak...valjda su ga nadodali tek toliko da bude tu
-
Meni je baš super kako je Lara cijepala sa tim mašklinićem. Dosta krvi, plus njeno bijesno stenjanje, jebeno.
-
Još dok je mokra, stenjanje je sasvim nova dimenzija.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Falus
Nije jer onda melee postane zanimljiviji
Ajde ponovno.
Lara je retardirana i ne zna lupat sjekirom dok ne uložiš skill point.
-
I kaj smo zaključili?
Osim da su Mobe sranje.
-
E Maloki evo ti tipican primjer communitya dote i rezulatat onog valve-ovog modela.
Valve prodaje interaktivnu knjigu za nadolazeci turnir ( http://www.dota2.com/international/compendium).
Kosta $10. Od toga $2.5 idu u prize pool.
Prize pool je na pocetku bio 1.6 mil dolara, sada je na malo vise od 3.6 mil. ( Valveu je zaradio 6 mil.)
Mislim da je ovo u prodaji manje od dva dana.
-
@weky
Da se ne vidi velika razlika u detaljima jer sjediš 3 metra od TV-a, da ne vidi svatko razliku između 60FPS i cca 20-ak manje, da ARMA 3 ima velike mape, da za World of Tanks nije bitna grafika jer je igra zabavna i da su mobe sranje.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
Hexfire
Brz
Ja nikad ne stignem :(
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Ajde ponovno.
Lara je retardirana i ne zna lupat sjekirom dok ne uložiš skill point.
Pilkite, tako možeš za svaki skill point reć.
Joel se ne zna obranit od clickera dok ne uloži 75 pointa, Geralt se rolla 20 cm dok ne uloži skill point, itd.
-
Ja se trenutno nemogu odvojit od ovih MotorStorma. Ne stignem uopće MGS 3 igrati kojeg sam počeo. Prvi MotorStorm sam igrao tjedan dana i završio te isprobao sve što igra nudi i sad derem samo po Pacific Rift koji je valjda troduplo bolji od jedinice a i još deset puta veća igra.
-
ajd dok odigraš i Apocalypse, nabaci neku usporedbu...koji je bolji i zbog čega...da vidim koliko mi se isplati nabavljat prva dva
-
Drugi je najbolji. Najljepši i najsadržajniji. Treći je meh.
-
Taj Apocalypse odigrao sam do kraja, nije mi uopće bio loš. Čak sam i u MP-u proveo dosta vremena.
Drugi nažalost nisam uspio probati :(
-
Ne vjerujem da ću baš skoro. Vjerovatno će mi brzo dosaditi pa ću nastaviti MGS 3, pa opet Pacific Rift.
Al jedinica zbilja nije nešto posebno. Jebiga ipak je PS3 launch naslov. Mislim ima i danas oku ugodnu grafu i ok razrađen gameplay. Svaka staza ima po par ruta i svaka ruta je pogodnija za jednu vrst vozila. Podloga staze bitno utječe na vozilo koje si izabrao i trku te se boost treba dozirano koristiti da ima smisla. Iako su staze dobro dizajnirane ima ih premalo i već napola igre isprobaš sve vrste vozila po par puta dok se staze samo ponavljaju. Dvojku nisam predugo igrao da još nešto konkretno kažem, al zasada je po svakom elementu bolja od jedinice.
-
Treći sigurno nije meh.
Staze su vrhunske i gameplay prezabavan.
Apokalipsa rula.
Dvojku nisam igrao, al kad kažete da rula, onda bi mogo probati.
Al ne vjerujem da je bolja od Apokalipse.
-
Je. Fakat je super utrkivati se kroz te tropske đungle i to sve. Ko Crysis utrka.
Sad ga možeš nabaviti za manje od 50 kuna.
-
luk je rulao od početka igre, ostala oružja u biti koristim kad mi ponestane strijela...no uspjeli su ga još poboljšati s vatrenim strijelama :D
super je ovaj novi Tomb Raider
-
Kako je bolesno dobar ovaj MGS 3. :pray: Ne vjerujem da sam ovo izbjegavao zadnje desetljeće. Kakva je tek četvroka onda.
-
Cetvorka je fanservice smece
-
To si kao Sonik preko Youtube-a stručno osudio ili?
-
Pošto je cijela igra samo jedan ogromni grozni film vjerovatno je.
-
Osim tih predugačkih i besmislenih cutscena igra nema mane.
EDIT: trojka jeli
-
Pa pošto četvorka nema gameplayja nije problem prostudirat preko youtubea.
-
Igrao sam al kako on odmah butthurt neki baca haha
Kako mozes braniti nesto sto nisi jos odigrao. Meni tu kacis neke pretpostavke, a branis nesto sta jos nisi sam odigrao i mislis da je dobro cisto jer je dio serijala. Jadno