Pogledao Cinderella Man. Mnogo dobar film.
Also, ova pjesma je prezakon:
:P
Printable View
Pogledao Cinderella Man. Mnogo dobar film.
Also, ova pjesma je prezakon:
:P
To mi nikad nije bilo jasno bilo, što je toliko zbunjujuće i neobjašnjeno u filmu?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ima stvari koje su preskočene i nisu prebačene iz stripa (kao npr, odakle Roršaku maska), ali te stvari nisu bitne za priču.
Da, ja također nisam pročitao strip, ali nisam imao problema sa hvatanjem filma. Svaki lik je genijalno okarateriziran i za svakog lika je odvojeno dovoljno vremena da ga u dušu prikažu. To mi se najviše i svidjelo u filmu, detaljnost likova i njihove pozadine.
Meni su malo smetale pojedine slow-mo scene za koje stvarno nije bilo potrebe, i još pokoja nepotrebna scena, tipa oni negativci u zatvoru, al sve u svemu vrlo dobar film. Moram pogledat directors cut, možda mi popravi sveukupni dojam.
Pa nije puno toga objašnjeno čak ni u redateljskoj verziji ili ja nakon dva gledanja nisam skužio film .Znam sada kako i zašto ali to nisam shvatio iz samog filma.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Cinderella Man
nisam očekivao nešto ovako dobro :pray:
9/10
Jebite se vi gore, sad mi se gleda film opet, argh, a stvarno nemam viška ta skoro 4 sata :(
Što se tiče odnosa, film je odličan sam po sebi i ako netko nije pročitao strip, ja koji sam za strip saznao poslije gledanja i pročitao ga nisam gledao film ništa lošije, još bolje mi je bilo kada sam preko stripa otkrio kako i zašto se neke stvari događaju, također roršak, jedan od najbedes heroja ikada
Ništa od toga nije bitno za sam film. Vježbali su i ostali u kondiciji? Kevlar odijelo?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Nije bitno jednostavno.
A što je onda bitno ? Onda nisu ni trebali raditi bilo kakvu karakterizaciju likova i jednostavno staviti jednog glumca da odglumi sve likove ili da jednostavno pročita priču poput spikera :? .Bilo bi im jeftinije.
Detalji čine film .Ne kužim što te toliko faciniralo u priči da ti prihvaćaš neke površno odrađene dijelove filma. Ima film atmosferu ali ima i hrpu mana .Jedna od njih je neuvjerljivost i površnost .Neki dijelovi su razvučeni a neki nedovoljno objašnjeni.Nekom fanu stripa nevažno , jer zna priču na pamet i uživa u atmosferi i vizualnom dijelu ali nekome poput mene koji sam prvi puta se susreo sa tim likovima u tom filmu , prilično konfuzno i površno.
Ne kažem da je film sranje , jer nije.Imam ga i sam u kolekciji i pogledat ću ga sigurno još nekoliko puta jer ima svojih trenutaka .
edit.
kažeš da su vježbali? Koliko se sjećam onaj Batman copycat je rekao da nije vježbao dugo.I odjednom se od poluimpotentnog sramežljivog štreberka pretvara u ultimat fajtera koji lomi kosti.Meni neuvjerljivo bez obzira što se radi o stripu.Da ga je ugrizao radioaktivni pauk povjerovao bih.
Zato je i izašla redateljska verzija sa hrpom dodatnog materijala ali ni to nije dovoljno.Trebao je jednostavno poput Tarantina koji je na montaži vidio da nema šanse da sve strapa u jedan fim, jednostavno napravi Kill Bill vol.1 i 2 .Filmovima ne fali detalja a u detaljima je sve .Tarantino to potvrđuje svaki puta iznova :D .
Ne vidim kakve to veze ima sa karakterizacijom likova (sa njihovim osobnostima, motivacijama, itd), to su čisto tehničke stvari potrebne da bi film tekao i bio dovoljno akcijski zanimljiv publici jer, budimo iskreni sada, nitko osim fanova vjerojatno ne bi ni gledao film o "super herojima" osim ako se oni ne planiraju šorati međusobno u što žešćim akcijskim scenama.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Tvrdim da je do tebe.
Pa normalno da je do mene , drugi me ni ne interesiraju.Ja i ne tvrdim da sam objektivan niti to želim biti.Svoje stavove sam naveo i ne želim se više ponavljati .
Pogledao film al mi se nije nimalo svidio. Eto :)
Ja bi volio da naprave Watchmen 2 sa puno više akcije. U jedinici su savršeno predstavili ekipu, tako da bi dvojku fakat mogli nabrijati akcijom.
Watchmen je onako, gotov.
:(= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Also,
Poanta cijele priče je u samom kraju, tako da 1. dio ne bi funkcionirao kao zaseban film= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
@Vedran
Jebiga, onda nebi bio po stripu, a to povlači za sobom da bi vjerojatno uništili kvalitetu filma na samo dno... Volio bi vidjeti dvojku, ali tko zna jel bi bilo pametno forsirati taj naslov.
Pa i mene bi zanimalo da li je onaj impotentni počeo koristiti viagru :D .
Ti bi i Transformere trojku, nuff' said.... :(= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
REC 2
http://twitchfilm.net/news/rec_2_ver2.jpg
- znatno lošiji od jedinice, ali nije potpuno loš. Priču (koja inače nije bog zna što) su dodatno upropastili sa crkvom i demonima, no s druge strane, vrlo dobro se nastavlja i veže na jedinicu. Atmosfera je i dalje jezovita, no i ona kaska za jedinicom. Ostali elementi su svi par stepenica ispod originala :(
5,5/10
Gran Torino (7/10) - Dosta dobar film, lipo odradjen, Eastwood je bia odlican, ali sam to ni nis posebno. Tu i tamo je neuvjerljiv ali se moze prijeci preko toga, kraj je prilicno dobar iako ocekivan.
jel ko gledo klub boraca?
To ti je jedan od onih nastavaka, gdje ako uneseš nekaj novo, onda to nije "onaj" REC (također mi nije leglo ovo s crkvom), a ako ponoviš sve iz jedinice, jedino može ispasti lošije. Složio bih se s ocjenom.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Trick 'r Treat
http://livingbetweenwednesdays.com/w...eat%5B1%5D.jpg
- ne znam gdje bi ovaj film svrstao, totalni kaos :D Vjerojatno ga ameri bolje piju pošto se kuže u legende Halloween-a, ali ajde, i ja sam pohvatao sve osim maloga u narančastom kombinezonu...
- atmosfera filma je jako dobra, crni humor je također solidan, a kada sam gore spomenuo kaos mislio sam u dobrom smislu. Sve u svemu vrlo dobar film, šteta što naša "Noć vještica" saka ogromnog žilavog cocka naspram Halloweena :cry: Da imamo Halloween, ovo bi bio idealan film za pogledati na taj dan.
7/10
Klub boraca ? Fight Club ? Jedan od najboljih filmova. Baš je poseban.
Gledo sam i ja...kraj j totalno neočekivan
Ninja Assassin
http://reikanorakuen.files.wordpress...ssinposter.jpg
- svidio mi se film zato što obožavam Ninje, a filmova sa Ninjama ima na kapaljku i uglavnom su svi smeće. Film ima puno previše krvi, inače to i nije loše, ali ovaj film bi bio daleko bolji da su smanjili te efekte pošto samo narušavaju kvalitetu filma. Koreografija borbe je jednostavno genijalna, fino sam uživao u vitlanju Katanama i Kyoketsu shoge :pray: Šurikeni su malo overkill, ali takav je i čitav film xD
7/10S- subjektivna ocjena. Tko voli Ninje ili ogromne količine mesa i krvi, neka pogleda film.
http://reikanorakuen.files.wordpress...ssinposter.jpg
Moja ocjena je 8,5/10. Ogromne količine krvi i šurikeni kojih ima dosta ali ne previše :) .
Jedan od boljih ninja filmova koje sam pogledao.
Priča je savršena i dobro zaokružena ovakva kakva je, nema se kamo dalje ići.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pogledao Hancocka, predobar film, jedva čekam nastavak :D
8/10
Ninja assassin. 8/10 ili čak 9/10 što se tiče ninđa filmova.
Odličan film sa ninđama, ima previše krvi xD ,ali nema veze, ima nekih scena koje su smiješno glupo umetnute, ali film me odlično zabavio, tako da se isplati pogledat.
Ja isto pogledah Hancocka jučer, ali meni je totalno nezanimljiv, pokušali su se furat na neko suosjećanje sa glavnim likovima, ali su likovi totalno plošni i jadno izvedeni i totalno mi ih nije žao, nit sam sretan zbog njih, nit tužan. Trebali su jednostavno stavit njega di leti pijan cijeli film i riazbija grad, onda bi bilo nesto od tog filma, jer mi je jedino prvih pola sata zanimljivo.
Točno to. U tome je ležala čar, jer se pijan superheroj ipak ne viđa svakog dana, dok je cijelim pokušajem guranja neke ozbiljne radnje u zadnjih ~40 min samo pokvaren cijelokupan dojam filma. :)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Meni je bio dobar Hancock, nije bio spektakularan, ali fino me zabavio humorom, akcijom i svježinom ne standardnog heroja. Možda je i do Smitha, glumac kojemu svaka uloga pre savršeno stoji. Ima karizme koliko i Swarceneger, tako da i od prosječnog filma napravi pitki naslov.
Nisam rekao da nije zabavan, nego me samo smeta sto pokušava biti nešto što nije. Ali da je zabavnih provedenih sat i pol to je....
Ja sam Hankoka ugasio čim se otrijeznio.
A nakon toga je neko sranje sa glupom ženskom. Ruined a movie.
Također bih ga bio ugasio da ga nisam gledao u kinu, jedan od najlošijih filmova šta sam gledao, negdje u rangu sa Transformers 2. Konstantno forsanje ass**** fora mi je bilo previše, a i ostale "smiješne" scene su bile glupe do bola (Hancock je kihnuo i probio zid frižiderom, a ovaj još sve i povjeruje :facepalm).= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
SaZzu? Dejan? Jesi to ti? :(